4

Анонимен

преди 4 години

Много хора ще изкарат извънредното положение със една маска в джоба непрани, недезинфекцирани И ПРЕНОСИТЕЛИ НА БАКТЕРИИ Шефа на СЗО рече, че маските не вършат никаква работа. В повечето случаи туй са маски създадени за градски условия да улавят финните и неголкова финните прахови частици и смог. За вируси НЕ СТАВАТ.

3

az

преди 4 години

Да не е оня?

2

Анонимен

преди 4 години

Друго си е да умреш със сертифицирана маска,предпазваща точно толкова колкото и несертифицираното парче плат. На оня с мундирите как не му е хрумнало всички да са с костюми и маски за биологична защита от клас 4 нагоре, като 5 е най-високия. Може и в скафандри.

1

Мерки

преди 4 години

Освен взетите мерки до сега и това, че си стоим вкъщи всички, или поне повечето, да се започне ПЪЛНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НАВЪН, освен градски транспорт и подлези, дезинфекция на улиците и на всички публични места, НАВСЯКЪДЕ! Само стоенето вкъщи и миенето на ръце не са достатъчни!И не се хвалете с резултатите досега, много е рано, много време има докато се докаже, че опасността от биологичното оръжие е отминала или поне овладяна!