41

иво

преди 4 години

До АнонименТи или плешивия "доктор-генерал" ли ще казваш на кой какво да прави?Айде у лево отивай в Северна Корея.

40

Марсианец

преди 4 години

До Анонимен 25Едно е да работиш, но друго е да ти забранят разходките в парка !! :) Все пак на човека му трябва малко да излиза, че наистина ще полудее. :)

39

Анонимен

преди 4 години

Айде бе,45 години ви репресираха,забраняваха,ограничаваха,следяха,сега вече 20на дена не можете да изтраете някаква асоциализация !И без това постоянно висите из социалните мрежи и пред тв,и ви мързи б.***@ да изхвърлите ама сега щом е забранено се загрижихте за правата си.Да,имате права,но имате и задължения! Никои не е откачил за 20на дена да ограничи пространството си.Колко ще продължи вече е друг връпрос,но засега да намесвате психично здраве е просто превземка или плитически съботаж!

38

Анонимен

преди 4 години

до 38 Мадам, не става въпрос за физическа саморазвправа!То и аз да отида и да й говоря на тази фльорца пред блока, ще извика мъжа си щото съм й се обяснявал, че нарушава карантината и че не съм полицай който да й нарежда.То хубаво- ще извика мъжа си, но ако се окажа по- як от него и го препарирам, за какво да го лежа 24 часа в ареста тоя? Или разбираш с думи или не!

37

до 38

преди 4 години

Страхотно поведение, за пример! Нормален човек би го досрамяло да сподели подобно нещо....сериозно, дано е от карантината

36

Я па тая

преди 4 години

През тези 30 години преход от недоразвит социализъм към развит СИЦИЛИЯзъм (вече и онази мафия завижда на нашата) хората окончателно изумяха, изперкаха и изтрещяха. А тя тепърва се загрижила. Какво е някакъв си вирус в сравнение с необуздано алчните перверзници във властта и техните авери в бизнеса, които се изредиха да ни скубят до голо? Сега остава само по улиците да плъзнат тълпи от гръмко смеещи се опулени хорица и удряме кепенците на страната.

35

Анонимен

преди 4 години

Добре де, какъв ви е проблемът? Който не иска да спазва, не издържа и иска да щъка, да си ходи бе. То след известно време болниците ще се напълнят и ще позагинат малко от храбрите , но пък ще изградят обществен имунитет и е добре за цялото общество. То насила хубост не става!

34

до 33

преди 4 години

Аз съм жена- фитнес модел. На една подобна дебелана онзи ден й зашлевих шамар- пие си бирата в частна собственост, пред входа на блока ми (да, блокът е мой, на 3 етажа е). Скочи да ме бие. Дали според тебе успя?! Мръднах се настрани и се сгромоляса като човал с картофи. Изплюх й се на телесата и си тръгнах. Разбира се, обадих се после на 112 и я разкараха, заедно с децата й и приятелките й. Простотията е навсякъде. Даже и аз я прихванах покрай подобни "майки".

33

Анонимен

преди 4 години

Сложих ти минус по погрешка. Извинявай!

32

Пройчо Прокурора

преди 4 години

Ако трябва да кажа само едно име, с най-голяма отговорност за психясването на хората- Венци Мутафчийски от Дупница

31

Анонимен

преди 4 години

Ох, като *** ми се разплямпал за дух и вреда от изолацията, падам от смях. ***- последен в ЕС по всичко положително, не смее дума да каже на "лошия чорбаджия" шеф, да поиска увеличение на заплатата, ама зад гърба му лае. А той, ***, нулево квалифициран, неконкурентноспособен, от ЕС го изгониха на първата криза, защото е заменим и безполезен. Най-многото да се дисциплинирате и изградите като личности от тази изолация, ама надали. Плебеите са твърде низши, за да се развият.

30

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам: едната майка-дебела към 80 кила свали маската на момченцто и я хвърли в коша и му казва: кажи Корона вирус!Нямам думи! То бива Ганьовщина! Такава демонстрация на простотия няма никъде!Ей добре че не съм много пиян, че сега слизам при тая пaтka та да си поговоря с нея на пейката.Майката много добре знае, че я наблюдават от жилищата поне 20 човека- демонстрация за безстрашност!Няма такава простотиияяяяя!

29

Шефа от Шефилд

преди 4 години

В България е срамно да имаш психически разстройства, всички сме железни.

28

до 25

преди 4 години

Ти и 20 години можеш да си стоиш в къщи, ако сам искаш. Едно е сам да си решиш, друго е насила да те държат. Особено пък с мъж/жена, деца, и нон стоп пропаганда, как ще се мре ако си отворош прозореца...

27

Анонимен

преди 4 години

С това трябваше да се започне като цяло работата на медии, щаб и политици. Вместо това те объркаха още повече хората с противоречивата си и лошо поднесена информация. Да не загубиш присъствие на духа в такъв момент е лично предизвикателство и може би там трябва да са насочени усилията ни.

26

Анонимен

преди 4 години

Тази изолация е да се бори демографията. Очаква се бум на бебета след карантината.

25

избирател

преди 4 години

Ха,че тя целта не е ли тая?!Питам вече,почти месец!!!

24

Интересно

преди 4 години

Не знам дали осъзнавате, ама това бездействие, изолация и стоене в очакване на нещо да се случи, което я се случило, я не, действа много зле на психиката на хората. Особено онези, които са останали без работа и/или доходи.Гръмнахме, че въведохме най-добрите мерки, обаче в банката не искат оправдания, а кеш. Същото важи и за енергийните дружества - топлофикация (напр.) нема да верва на сълзи, а ще си търси парите по сметка.

23

Анонимен

преди 4 години

до 18 Ква градинка има до 217- ти блок във Владиславово бе ,***? Муахахахахахааа

22

Анонимен

преди 4 години

до 18 Аз съм в 214 идваш ли?