109

Горд българин

преди 4 години

До Анонимен 124Ами не точно така ! САЩ и Съветския Съюз се превръщат в супер сили по време и след ВСВ.Американците по време на войната достигат невиждани до тогава промишлени производства, даже войниците им когато са се прибрали от фронта са били изненадани от индустриалния напредак.Разделената Европа е била опустошена от войната и тогава се задейства плана Маршал.Американците са имали пренасищане тогава на пазара си и почват да мислят как да инвестират в Западна Европа.Както се казва - хем въ

108

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 127Интересно, последния път когато бях в Токио и Франкфурт ам Майн не забелязах да имат недостиг на инфраструктура. Не всички сме живели на село като теб ... Между другото, щастливо женен. Явно ти не си имал такъв късмет щом толкова много мразиш "другите". Дали пък .....

107

Анонимен

преди 4 години

Ванга: жълтата раса ще владее света.

106

Анонимен

преди 4 години

Китай е прекалено голяма хапка за Запада. В Азия живее 60% от световното население, което държи 30% от сушата на земята. Путин е прав да ориентира Русия към Азия.

105

Анонимен

преди 4 години

A натискат ли Южна Корея, къдети работниците са самоубиват и скачат от прозорците от стрес и преумора, или?

104

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСАЩ нямат приятели. Европа е окупирана от САЩ. САЩ са напът да доунищожат Европа чрез Брекзит и чрез митата които готвят, но вируса ги забави. Стокхолмски синдром означава да обичаш насилника си. Европа е развила този синдром. Въпреки своите недостатъци, Китай и Русия са по-миролюбиви и по-малко лицемерни народи от САЩ. Те помогнаха на Италия и на редица други страни, докато САЩ изнесоха 500 000 теста от Италия. САЩ държат всички медии и живеем в тяхната матрица и пропаганда.

103

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 115Не, натискат ги да не арестуват лекари които обявяват че е настанал ад в болницата където работят. И ако продължаваш да си мислиш, че "това не те засяга" ми кажи дали можеш да се придвижваш свободно където искаш и да се срещаш с който искаш. Аре, дай да видим колко си ербап!

102

Сократес

преди 4 години

До Анонимен 91Доколкото всички пишещи тук индивиди имат критическо отношение към наличната действителност, това ни прави несъзнателни последователи на Франкфуртската школа. Само дето теоретическият ни дискурс не е съвсем майевтизиран и концептуализиран.

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 115Много си отворен, щото и ти като повечето отворковци си мислите, че вас няма да ви стигне. Не се притеснявай, стигне ли се дотам ще ви стигне. Отваряй готварските книги и гледай как се прави супа от прилепи. Хахахахаха

100

az

преди 4 години

Стари ранииии ... Софка.

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 113Оооо, да, ако си китаец, който го тровят заводите и му казват да се измести от родната си земя за да направят поредния мегаломански проект, пак ще мислиш така. Българите в голяма част сме ужасно двулично племе. Дрункаме небивалици, но като ни настъпят и за най-малкото нещо почваме да пищим.

98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 117Хаха. Приказки за наивници. Ако САЩ отслабнат Китай и Русия само чакат да се сдушат лапнат останалия свят. Истината е, че САЩ трябва да спрат да отслабват Европа и заедно да отстояват ценностите на западната цивилизация. Иначе ВАРВАРИТЕ от Изток ИДАТ.

97

Анонимен

преди 4 години

Вие се молете САЩ да отслабнат. Това ще даде възможност на ЕС, Русия, Китай и целия свят да заживеят в мир и да изградят по-хуманно човечество, базирано на интересите на хората, а не на шепа свръхбогати и милитаристи. САЩ са създадени на базата на печалбата и от богати робовладелци-плантатори. САЩ не могат да се променят защото ако се променят това ще означава разпад и гибел като СССР. Този вирус ще предизвика гражданско неподчинение и гражданска война, американците се ВЪОРЪЖАВАТ.

96

Анонимен

преди 4 години

Не ми дреме за тая издънена кишница европейски съюз.

95

Анонимен

преди 4 години

Натиска над Китай за човешки права е лицемерна политика на Запада да отслабят Китай. Само че китайците не са лaпнишарани като Горбачов.

94

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 109Нищо такова не са си "мислели" Западняците. Даже натискат Китай за повече човешки права, за да може ултимативно хората в Китай да живеят по-добре.

93

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 106Аз обясних какви са причините за това Китай да отлепи от дъното, а не защо се е стигнало дотам. Китай сам нищо не е генерирал, но ще стане доминант на гърба на тия фактори. Не е лошо американците по-бързо да го осъзнаят, защото политиката им да отслабват Европа накрая ще доведе и до тяхната собствена капитулация (въпреки че те си мислят че са недосегаем, защото живеят на отделен от Китай континент)

92

Горд българин

преди 4 години

До Анонимен 101Може и така да е, но все пак са 1.4 милиарда население и трябва да ядат нещо хората...:)Просто си казвам мнението, безпристрастен съм.

91

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 98Това какво си вършат в спалнията си е между тях. Когато излязат от спалнята те са качеството хора които са като личности и каквито са личностите такова е възпитанието на децата! Деца отгледани от пияндурници и прос******и, каквит са масово голяма част от руснаците стават ... пак същите, пък ти се тупай в гърдите как са "правилните".

90

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми да не са си изнасяли производствата там. Някой да не ги е карал насила? Алчност. Алчността на разюздените корпорации разказаха играта на запада. Затова е нужен държавен контрол. Не пълен, но да има баланс. Иначе се получава държава-разграден двор. Китай е капитализъм с държавен контрол.