157

Куче

преди 4 години

Колкото повече затягаш едно куче зад ограда, то става по-злобно и ефекта е обратен, Факт. ПС: Ако може ни спрете и интернета и телевизията, поне като сме заключени да не ви гледаме. Вече разбрахме, че можете да броите до 300 че и нагоре. Страдате от синдрома на медийното внимание, което е присъщона поне още 2 наши генерала.

156

Анонимен

преди 4 години

До Народе!Надигни се когато ГЕРБ назначава Горанов, ако искаш да се спасиш от корона вируса!я си сядай на задникa бе каскет

155

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо още умират хора?Няма дефицит на нищо - имаме под 30 тежки случая и лекарите продължават да ги изпускат? Какжете какво още ви трябва, доктори? Днес изпуснахте 56 годишна жена! Кво праите? Имахте всичко необходимо, за да я спасите!

154

Анонимен

преди 4 години

В целия свят коронавирусът е причинил смъртта на 32 хиляди души на средна възраст - внимание! - 79,4 години.Средната продължителност на живота в света по данни на ООН е -внимание- 67,2 години.

153

Анонимен

преди 4 години

До сега не съм чул в България болен на апаратно дишане да е оздравял. За съжаление.

152

Сата НАТО

преди 4 години

Как болният от Троян е имал 30 контанктни лицаи семейството муи никой не е заразен.Защо е нямал никаква кашлица?--------Най-вероятно е поредният фейк на Щаба, с който развинтват мозъците на стадото.

151

След Утрешния Ден

преди 4 години

Предполагам много управляващи от много държави ще са на друго място, където няма да могат да си вземат вилите, мезонетите, асансьорите... Да си опичат ума, че като дойде Световната Пролет не знам къде ще седяват.

150

Анонимен

преди 4 години

По- интересно е от евровизия. Не казвам, че е хубаво, ама и евровизия не е. Има си и цялата фенщина- давай Полша, рест ин пийс юесей

149

АНДРЕШКОВЦИ

преди 4 години

7 починали... на 7 милиона, браво ве умници?!Не е истина, колко *** народ живее по тези земи. Колко е трудно да сметнеш, че при масово заразяване ще починат не по-малко от 200 000?! Едвали кратунките ви могат да си представят подобна хуманитарна криза, като мащаб и последствия. България не е дала толкова жертви през ПСВ...

148

Анонимен

преди 4 години

7 починали на 7 милионаса0,0001 %7 човека ще докарат фалити на фирмибезработицалипса на заплатии мизерия за 7 милиона

147

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175ТРОЯНСЛИВОВА РАКИЯ 70 градусаСега ясно ли ти е що няма други заразени?

146

Анонимен

преди 4 години

Който се е пре е бал да отиде в болница, все едно си е прерязал вените. От тези интубирани нещастници ще си изберат кого да изключат, за да си попълнят статистиката.

145

zlatena6

преди 4 години

Геноцид срещу нас Българския народ го правят алчните бизнесмени в България и ромите тези хора ги интересува само как да лапат пари от нас Българите и нищо друго не ги интересува

144

zlatena6

преди 4 години

Геноцид срещу нас Българския народ го правят алчните бизнесмени в България и ромите които ги интересува само как да лапат пари от нас Българите и нищо друго не ги интересува

143

ССС

преди 4 години

Годжи говорител на погребално бюро !!! Какво направихте за народа освен , че са затворени като овце ???

142

Анонимен

преди 4 години

До --Ти за какво му обръщаш внимание, сайта е ясен на всички варненци кой им плаща, даже имам мои набори в тази групировка.Като почнат с *** в твоя случай по меко социализъм, значи искат да прекъснат нишката...но и тяхната е към края.

141

--

преди 4 години

До Народе!От Корона вируса не, но от пълния финансов колапс на държавата след вируса. Това- да!

140

Анонимен

преди 4 години

въпрос към щабаКак болният от Троян е имал 30 контанктни лица и семейството муи никой не е заразен.Защо е нямал никаква кашлица?

139

Анонимен

преди 4 години

до анонимен 68!бесепето, е по голямото зло!

138

--

преди 4 години

До СоциалистНе, не е необходимо. Необходимо е народът да се надига когато ГЕРБ назначава Горанов за министър, а не сега чак да се сети, че този е накадърник. Необходимо е народът да реагира, когато ГЕРБ му назначават Гешев. А не сега да се сети, че не му харесва. Необходимо е народът да се сети на време, че не може този да му е премиер.. И ако народът иска БСП- нека да е БСП. Но когато и БСП назнавача такива ***- да реагираме на време!!!