12

Минаващ

преди 4 години

Няма да има голяма смъртност в Русия. Там не се живее много.Няма много стари хора.Продължителността на живота е 72г.-толкоз колкото в Бангладеш и Венецуела.Мъжете до 66г.В Италия е 84 г.-цели 12 повече.Това е положението.

11

До Баи 1

преди 4 години

Русия НИКОГА няма да каже истински данни за болеста. При тях синдрома на ,,шпиономанията " и опасноста от империализЪма и класовият враг е здраво заложена. Който е поживял там знае !

10

Шойгу

преди 4 години

Случаите са поне 20 000, но се крие

9

скоро Путлер

преди 4 години

Ще го съдят за престъпления към човечеството и ще плащат всички ватенки и техните мекерета в Европа!!!!КАЗАХ!!

8

Анонимен

преди 4 години

МВФ Световната Банка, както и останалите Банки печелят най много от ковид -19 , а на кой парразит са Банките на евреите!

7

п.с.

преди 4 години

А чумата брои под ред и не прескача партийната принадлежност, пол, раса, възраст и полова принадлежност

6

Анонимен

преди 4 години

А кагда границите са билЕ отворени за му жика?

5

Анонимен

преди 4 години

Защо да затварят границата в Русия зараза няма, защото хората не са *** и коронавирус ги не лови!

4

жълтия скафандър

преди 4 години

Русия затваря границитеджуджето разтваря задни бузи..

3

руски терористи мрет

преди 4 години

Експлозията е избухнала 17 септември 2019 във "Вектор", който днес е държавен Център за изследвания на вирусите и биотехнологии. Това е един от двата центъра в света, където се съхранява вирусът на едрата шарка. В центъра, намиращ се в района на Новосибирск, се съхраняват и други заразни вируси, включително на еболата.... и коронаровирус...Руските власти убеждаваха че няма опасност ..Е видяхме вече...

2

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре кубинските знахАре ще ви лекуват като гледат на боб.

1

руски терорсти

преди 4 години

Че вируса е китайски или на САЩ не е вярно!!!Вируса е руски защото:Русия има интерес от този вирус да вилнее в ЕС и САЩ,постоянно дрънкат оръжие .Само те имат интерес от разпад на ЕС.Китай също е за тях заплаха, а Китай няма интерес да се провали ЕС защото това са китайски пазари. И трето повтаря се Чернобилския сценарии където по руска традиция ще отричат за престъпление към човечеството. ...Експлозията е избухнала 17 септември 2019 във "Вектор", който днес е държавен Център за изследвания на вирусите и биотехнологии. Това е един от двата центъра в света, където се съ