69

Анонимен

преди 4 години

Животът в България е най-евтин в София.Парно и топла вода се плащат на ниски цени,в магазините има големи дискаунти на различни стоки,а вечер особено на готвена храна.В малките градчета и селата магазините са с поне 30 процента по-скъпи,няма никакви отстъпки,а и никой не ти субсидира отоплението и топлата вода.Ток,вода,мобилни услуги са с едни цени,а Интернет е по-евтин в София.

68

asd

преди 4 години

Те стъкмистиките ни казваха че и пазара е свободен и че не се горят отпадъци и какво ли не....само тука можеш да си дадеш кинтите за строеж на зелено и да те излъжат. Мошениците дебнат отвсякъде...никакви срокове не се спазват.

67

Анонимен

преди 4 години

"Надежда всяка тука оставете" - Данте АлигериБг - най-бедната държава от ЕС, с най-бедното население!

66

до аз

преди 4 години

Много съжалявам ,че в момента съм в София с такива приимати като теб ,сигурно си оня с малката бира . и ще искаш от баба ти стотинки за чалгария .Бойко е ужасно прав - Лош Матрял сте !

65

Анонимен

преди 4 години

С 2% ръст на заплатите толкова растеж, няма от къде да дойде повече.

64

Анонимен

преди 4 години

Червеното знаме ще се вееКПСС победа! КПСС победа!

63

Анонимен

преди 4 години

До 29Кажи ми моля те, къде "програмистчета" (моля за малко уважение - мъж на 32 години съм - Все едно да кажа докторчета или тираджийчета или хамалпета ... ) с твърдели такива нещо.Илинпросто е в главата ти от яд, че някой прави повече пари от теб, без да се скапва физически? И не се притеснявай. Производството ще се върне. След ПСВ и тежката чума тогава се върна, по-силно от всякога. След ВСВ пак. Не се притеснявай толкова за икономиката. И на 1/100 хора да остане , пак ще се оправим.

62

Анонимен

преди 4 години

Справочник да спасиш уе!Имам да казвам нещо важно!

61

Анонимен

преди 4 години

До 51И честно казано, ако става авъорис з някакви елементарни задачи, дето ги правят на конвейер там, може, ама да им дадеш да ти барат бизнес логиката и да си мислил, че ще ти разберат бизнес модела .... Не. В един момент просто осъзнаваш, че са много различни хора и не можеше аочаквашш от тях, това, което очакваш от хората в Европа. Ни казвам, че са по-лоши, а че са различни и става мазало, ако не разбираш и уважаваш този факт, което е почти невъзможни за нас, без да сме живяли там.

60

Анонимен

преди 4 години

До 51Остави ги тея смешници. Предпочитам, да дам 200 000 евро на консултантка агенция в Европа, с име и местните азбирания, отколко някакъв дето се има за много мъдър и велик, спрямо "невежите западняци", защото видиш ли, изкарал сертификат в Мумбай и вярвал в някакви слонове и смърфове.

59

Анонимен

преди 4 години

Сигурни факта, че половината население над 1000 лева чисто не взима, много помага с ниските цени.

58

Анонимен

преди 4 години

Много от българските фирми, преди години като вземат западен клиент даваха по елементарната част на индийци и в България се пишеше по сложното. Сега не знам как е, но това създаваш много проблеми.

57

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Да ви имам статистиката, все едно се радвате, че човек спестява парирзапядене когато легне да мре и няма апетит!

56

Анонимен

преди 4 години

Те затвориха заведенията и сега няма къде да харчим пари.

55

аз

преди 4 години

До от кв ЛагераМай само в твоето съзнание са танкове и военни по улиците. В момента ограниченията са за паркове и да не се излиза извън града. Това означава че всеки може да излезе да се разходи по улицата, ама аман от неграмотни бабки като теб! Стойте си вкъщи и плетете плетките, гледайте Битивито и генерала и другите шанаджии...

54

Анонимен

преди 4 години

Да, да индийците. Те 80% от програмистите там процент и промил не различават, нито пък как се изчислява. Пък английския им свети... Половината изисквания по проекта недоразбрани.. Само, който не е работил с индийци, може да ги хвали. То зависи и от проекта, разбира се, но то който пише на ишлеме, трябва да се срамува да се нарече IT специалист, може би нещо като ниско ниво занаятчия.

53

Анонимен

преди 4 години

Това обяснявам на малкото останали ми приятели в България, не се гледат само разходи и данъци, а и качество на живот. Както казва мъжът ми 35% данък на 120 хил и 10 процента на 25 хил, ами по добре на 35%.

52

като котка са

преди 4 години

До 51Индийците са най- големите смешници. От години не давам поръчки в на индийци. Много са праволинейни, само зубрят и много пъти омазват повече нещата.

51

баи

преди 4 години

ми то като нема живот кви расходи за живот

50

Свидетели на времето

преди 4 години

За Бога братя, емигрирайте! Не си заслужава да се мъчите да живеете в територия управлявана от пенсионирани генерали от Дс и техните марионетки. Милиони отдавна плакаха и продължават да плачат. Спасете се поне вие.