93

Анонимен

преди 4 години

Сега ще видите,че руснаците ще бъдат наказани ,защото оказаха помощ на италианците,тези хора рискуват живота си и живота на други руснаци,за да помогнат на Италия!Боже,въздай справедливост,не може да се наказват руснаците,които са подали ръка на нуждаещи се в най-тежък момент!Извършва се страшен геноцид върху славяните,така както се е извършвал през ВСВ срещу европейците!

92

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо щях да пиша, че утре хамериканците ще подминат Италия по брой заразени и те взеха, че ги подминаха!Китай - 81,285 заразени.уса - 80,854 заразени.Италия - 80,589 заразени!Путин трябва да прати самолети и на хамериканците!

91

Анонимен

преди 4 години

Един "човек" пише тук срещу Русия. Един е и се пука през гърба от яд! Много лесно се познава по структурата на изреченията и пропускането на запетаи. Е, пукай се от яд, rнидо!

90

Анонимен

преди 4 години

"И запомнете - руснаците винаги се връщат!"Мда за да спят на печките.

89

Анонимен

преди 4 години

.com

88

Анонимен

преди 4 години

Италианците изгоряха, не знам сега как ще изгонят зелените руски кърлежи обратно в мечата дупка. Много голяма и много глупава италианска грешка.

87

Анонимен

преди 4 години

До Българин 61А, бе, то покрай Катин чичко Сталин им го върна тъпкано на ***! И запомнете - руснаците винаги се връщат!

86

към 85

преди 4 години

Каква е логиката когато отиваш в Бергамо да кацнеш в Рим, този въпрос го задай на приемащата страна. Ти можеш ли в чужда страна да кацнеш където си искаш? Кацаш там, където са готови да те приемат и разтоварят. Когато вечерта на 23.03, 15 броя руски Ил-76 бяха разтоварени край Рим, руснаците трябваше още цели 36 часа да чакат и да губят време, защото италианците не бяха очаквали хуманитарната помощ от Русия да пристигне така мълниеносно и не бяха създали нужната организация и логистика.

85

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да помагат защото цялата руска върхушка има имоти в Италия.Никой не иска в дома му да има такава зараза.

84

Анонимен

преди 4 години

До gogoТа да допълня,горите в България ги запалиха през 2007г.,с цел да свалят правителството,което управляваше тогава,имаше и земетресение в Перник,всички такива подобни случки,винаги са атентат срещу държавата и конкретно срещу управляващите,искайки да ги свалят от власт,сега същото се прави и срещу ГЕРБ!

83

Анонимен

преди 4 години

До gogoАз считам,че най-голямата грешка на България бе,да събори правителството на Орешарски,признавам си,че гласувах за десните и им вярвах,но това което се случи в България,крайно ме разочарова!

82

Анонимен

преди 4 години

И още въпроси за П2И още въпроси,свободна и независима ли е Европа или не е?Може ли Европа да взима самостоятелни решения,изгодни за самата Европа или не?Окупирана ли е Европа или е свободна?

81

gogo

преди 4 години

На хората със слаба памет ще припомня събитията от 2007-*** година. Горяха горите и полетата на България и НИКОЙ не можеше да спре пожарите.Обърнахме се към НАТО и ЕС за помощ.Отказаха ни. А горите си горяха ли горяха. И тогава Русия прати специализиран самолет за гасене на пожари ИЛ-76 БЕЗПЛАТНО (платихме само горивото на самолета) и за 30 часа положението с пожарите беше овладянo. Народа ги посрещна с хляб и сол, като спасители. Е, кои са приятелите? Ето цялата история: ***/2UhgKWQ

80

Анонимен

преди 4 години

Руснака пак се изложи тежко с хуманитарката си в Италия. Вместо отпадане на санкциите те амбицираха италианците да направят точно обратното.

79

Анонимен

преди 4 години

Да помагаш е хубаво.Но да парадираш с тази помощ означава че не е безкористна.

78

Анонимен

преди 4 години

Имам и още въпроси - на кого е служила и служи организацията Гладио,която масово е избивала европейци?

77

Анонимен

преди 4 години

80, не в италианските вестници, а в един италиански вестник La Stampa. Платен либерастен coрocoиден опит за очерняне на руския хуманитарен порив. Статията в La Stampa отразява безсилната злоба на импотентния колективен запад срещу руския жест на добра воля, който е чувствителен удар по авторитета на отан.

76

Анонимен

преди 4 години

Италия е потърсила помощ от НАТО за да върне обратно в мечата бърлога руските кърлежи отказващи за сега да си приберат с ненужната си помощ обратно в Русия. В същото време италианците се изказват много ласкаво за безкористната китайска помощ от маски и вентилатори крайно необходими на италианците.

75

Анонимен

преди 4 години

Имам въпрос.Кой уби генерал дьо Гол,за да овладее Франция отвътре?Защо Франция не искаше в НАТО в миналото?Кой уби маса италианци след ВСВ?

74

Bad Company

преди 4 години

Само наивник може да повярва, че десетина допотопни камаза и 50 руснака/ незнаещи език и без никакъв опит в борбата с вируса/ могат нещо да помогнат. Цялата тази дандания си е с чисто политическа насоченост. Самия факт, че вместо да кацнат на летището в Бергамо а кацнаха в Рим и направиха 600 км. преход с развети байраци трябва много да ви говори. Каква е логиката когато отиваш в Бергамо да кацнеш в Рим????? В Бергамо летище няма ли?? Орио ал Серио/летището/ си е там, не се е преместило!!!