93

...

преди 4 години

До лондонНе е злоба а истината. Що не си седите в България? Да, не е цветущо, но пък се живее добре. Ако не си мързелив и работиш - ще си добре, няма да умреш от глад. Но вие решихте че е по лесно да ходиш да миеш чинии, отколкото да си примерно оператор на машина тук. Ревете че нямало начин България да се оправи и бягате навън. Начина е да се работи тук. Тази държава без работещ народ - няма как да се справи. Ние имаме нужда от държавата, но и тя има нужда от нас.

92

пита се

преди 4 години

Значи от Поморие до Бургас 1 човек в кола не може, но от Лондон до бургас 150 човека- може!? Иначе не трябва да излизам от къщи!

91

Анонимен

преди 4 години

Тука 4-5 пуяка само хейтват и злобеят, друго не могат. Кое е идеалното общество за вас бе ***. Мижитурки.

90

Анонимен

преди 4 години

Такъв ни е манталитетът просто! Всеки гледа да спаси собствения си г*з :) щом тука ви е по-спокойно, няма проблем, прибирайте се. Да не забравите веднага щом кацнете и ви премерят температурата, да идете до магазина да си напазарувате, че хладилникът е празен!

89

лондон

преди 4 години

До ...:)от къде тази злоба? не се познаваме и знам, че не е лично към мен. съжалявам, че се чувствате така.

88

баба мара

преди 4 години

това с прибирането на българите е фатална грешка всеки да си стои там където е и да чака края на пандемията

87

...

преди 4 години

До лондонНапротив, знаем и ситуацията и причината. Ситуацията е паника. Причината е алчност. Алчни за пари. Стойте си там и се оправяйте, както ние тук се оправяме някакси. Но не сме алчни като вас. Стойте си там и не се прибирайте тук. Англия може и да няма нужда от вас, не знам, но знам със сигурност че България няма нужда от вас. Аз нямам нужда от вас. Предатели такива, гладни за пари. Алчни сте, това ви е основната причина.......

86

Анонимен

преди 4 години

До до 91Там ако си сплатени осигуровки няма тяхни , няма наши , всички са равни.

85

до 91

преди 4 години

И така да е, какво им е грешното... Не могат да ни приемат да ни лекуват всички там. Нормално първо да си гледат своите хора.

84

...

преди 4 години

До Анонимен92Ами значи е време всеки българин, решил да работи в чужбина, да си направи сметката добре. Да разбере, че, там само ще бъде третиран като роб, който да върши черната работа и после когато стане напечено - аре марш в България, не ни трябваш тук.Ми тогава що да си хвърляме младите в чужбина, а те да си хвърлят труда и младините там? Да седят тук и тук има работа. И тук може да се живее добре. Този труд, който хвърлят там ако го хвърлят тук - ще им се плаща добре. Да се замислят.

83

лондон

преди 4 години

моля ви престанете да съдите хората които се прибират или заминават - не знаете каква е тяхната ситуация, и техните причини да пътуват. на този етап мисля, че всеки осъзнава риска които поема и носи отговорност за него. наскоро се прибрах от лондон и в момента си стоя вкъщи под карантина която спазвам. хората пътуващи с мен в самолета бяха изключително предпазливи, с маски, ръкавици. нямаше етноси. престанете с глупостите и оставете хората да се приберат там където се чувстват най-спокойни.

82

Горд Българин

преди 4 години

Абе ей, ***...като е толкова хубаво там, защо не си седите у англията...Нали работите, би трябвало да имате и осигуровки за безработица, и здравни.... А разбрах. Работите на черно, не плащате нищо...нито там нито тука, и като си дойдете...олеле болен съм, аре милата ми родина от която се отрекох да ме лекува, нищо че нищо не съм направил за нея. А ние които работим, и сме заключени....да плащаме. Ай сиктир, ***.....

81

Анонимен

преди 4 години

Сега ще ви кажа защо НЕ са спрени полетите все още. Европа ни натиска да си съберем плявата, защото си имат достатъчно и ги е страх да не се напълнят болниците с чужденци, та да не могат да лекуват своите си хора - това е! Сърбия и Македония затвориха напълно границите си, но те не са в ЕС! Така ни нареждат отгоре просто!

80

Факт

преди 4 години

Границите трябваше да ги затворят преди два месеца, а не да лъжат, че всички мерки били взети.

79

...

преди 4 години

А бе ееееейййййййй, защо не са затворени границите още?????? Кво е това безхаберие????? На нас тука ни реват да седим вкъщи и да не излизаме никъде а полети има. Заминават 200 човека, идват си 150 човека.... кво е това безхаберие бе?Значи, натъпкани в самолета и няма проблем. Ние тук ако сме повече от 4 човека на едно място - има проблем. Ай ша ви такова и кризисния щаб.

78

Тра-ла-ла

преди 4 години

Защо още продължават да се изпълняват полети?!?Стига сте носили зарази от милата ви чужбина?!?Да не говорим, че тук се връщат коронясани, а даже нямат здравно-осигурителни права!Кой ще плаща за вашите гяволъци, а?

77

Само питам

преди 4 години

Тия 200 българи дето заминават сега от един друг етнос ли са?

76

язе

преди 4 години

Алоу, бившите другарки от СССР и настоящи дрОгарки от ЕССР. Скоро ще висите по диреците. Наясно ли се? Този път няма да ви се размине, както вървят нещата.

75

До 83

преди 4 години

А според теб имат крайна нужда от работници точно в тоя момент,като англичани разбраха,че са подценили вируса и ще затварят всички предприятия? Купили са си билетите от преди и не са искали да ги сменят за лятото. Трябвало е да си поискат парите обратно.

74

До 80

преди 4 години

Ако уважаваш правилата, по-добре сега не тръгвай в чужбина. Масово са затворили молове( не само в Италия и Испания ),дори в Германия работят само магазини за хранителни стоки.Аз имам роднини в Германия,дори градския транспорт са го спрели временно. Не живеят в Бавария,но Меркел е наредила тия мерки за цяла Германия,защото в някои области не спазвали правилата,където няма толкова много болни.Като гледам май Великобритания са закъснели с мерките и доста хора ще разболеят от вируса.Подценили са го.