15

Snowball

преди 4 години

До : 1 АнонименНе Борисов е взел мерки , а Народното събрание гласува тези мерки. Тоя *** да не ми се прави, че държавата му е бащиния и да дрънка глупости на поразия ! Поздрави от Нидерландия !

14

PLA

преди 4 години

PLA = People's Liberation Army или Народо-Освободителната Армия на Комунистите от Пекин, известна още като Червената Армия изгради Перфектният план 3в1 : тест на БиоОръжието в Ухан, 2-ро теста за пред Света бива представен като Драма, Театро, Шоу, което да изгради Алиби на PLA и Свали всякакви защити на Капиталистическите ни врагове, 3-то като Троянски Кон пускане заразата на всякъде и Завладяване на Света, преди да са се осъзнали какво им се случва!

13

Щерю

преди 4 години

Където е по- влажен въздуха и има много хора е по- опасно...

12

последни минути

преди 4 години

Италия обяви, че това е краят - имат останали само 25 легла в интензивното, което е достатъчно само за няколко часа при текущият прием. С други думи - битката е загубена, Италия падна първа - от тук насетне Естествен Подбор по Дарвин - без Машина за Обдишване, Смъртността ще е Астрономическа. Още Италия, казва, че не смогват на Погребенията - вече погребение се прави на 30мин, нон-стоп, всеки ден, всеки 30мин на всички възможне места!

11

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

И с мерки, и без мерки епидемията ще приключи до май, като се постопли. Всищност, мерките могат малко да забавят нещата и епидемията да се утече до септември. Дотогава с това извънредно положение дребният бизнес отива в киреча. Накрая ще има пак същия брой умрели, но пък оцелелите 97,5% от населението едвам ще свързват двата края.На маймуни ни направихте "дами" и господа политици!

10

Червена Армия

преди 4 години

Си Дзинпин - Обичама те! Ела и вземи полагащото ти се - Европа!! Смазахме ги!!! Плана беше Божествен, Велик, Неповторим!

9

Анонимен

преди 4 години

До 8 Хората знаят, че има и болни на средна и по-млада възраст. Има и починали такива хора от вируса. Най-яркият пример е младият лекар в Китай, който първи разгласи за вируса. Бог да го прости.

8

Анонимен

преди 4 години

Краварите се опитаха да свалят Китай от първото място в света. Обаче ния ще платим всички мърс0тии на приятелите ни убийци англосаксонски. Така онзи риж ум0побъркан с един куршум сваля две зайчета: КИТАЙ И ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗЩе покрие и трето зайче : фалшивите зелени банкноти които нямаха никакво покритие и вече никой не ги щеше

7

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Естественият отбор е основен двигател на еволюцията. С опитите си да спрем заразата спираме еволюционното развитие на човечеството и накрая маймуните ще ни изпреварят. Ще станем планетата на маймуните.На маймуни ни направихте бе, ей!

6

Анонимен

преди 4 години

На испанците манталитетът им е топъл. То са прегръщания, целувания. Социалният живот е много интензивен. Те очакваха лавината от заразени, милите, и направиха пълна карантина вече, но сега се очакват ужасни две седмици...

5

Анонимен

преди 4 години

Viva España! Задружен, силен народ. Господ да е с тях!

4

SARS-CoV-2

преди 4 години

без да ви притеснявам френският министър каза, че във Франция над 50% от критините в интензивно, са хора под 60 години.

3

Анонимен

преди 4 години

Бог да помогне на испанския народ.

2

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Китайският Комунизъм Погуби Европа! Китайският Комунизъм Убива Дистанционно и Никой не го Спира!! Купувайте Китайски стоки - Китай има нужда от Вашите Пари!!!

1

Анонимен

преди 4 години

*** плюят Бойко,но той взе бързи мерки срещу ограничаване на заразата,за разлика от Испания!