105

Анонимен

преди 4 години

До ЛАПАЙ и т.н.Дърти герберасте ,скоро ще млъкнеш.Съвсем скоро!

104

Тонката

преди 4 години

След тази епидемия Коронавирус на Бойко ще му се издигне паметник приживе в центъра на София!И още един в центъра на Перник къде ги спаси от безводието:):):):)2021 с този Коронавирус,ако върви по разписание ГЕРБ ше спечели изборите с огромна разлика:):):):)а БСП може да останат трета или четвърта сила:):):)

103

Анонимен

преди 4 години

Хааахаах нямало маски и дезинфектанти.. ами направете си маска и си вземете водка вместо дезинфектант ..в краен случей пак върши работа .

102

Българин

преди 4 години

Не най-плашещото е че има *** които си мислят че Мутафчийски е ***, а трябва шапка да му се свали за това колко е спокоен на фона на всичките ***, които си щъкат и още се чудят кой е виновен. Ако не ви е грижа за родителите и бабите и дядовците ви на нас ни пука.

101

Анонимен

преди 4 години

Значи главният борец на вируса излезе по ТВ-то да всява ПАНИКА.Егати глупаците.Какъвто Боко(***) такива и всички около него.По-добре да хващам самолета другата седмица че тук става ЧАЗАЛО.

100

неразбрал

преди 4 години

Къде бяхте през тези 3 месеца бе ,тиквундели?В Китай вдигнаха болница за 8 дни.Вие за три месеца не можахте да намерите най-обикновени маски.Боко ,Дончев и Мутафчийски първи трябва да влязат в ареста.От сутрин до вечер бръщолевят нелепости , а хората *** като мухи.

99

Анонимен

преди 4 години

Най-плашещото е че глупав индивид като тоя Мутавчийски е овластен да взема решения за такива важни неща.Видял че по улицата хората си щъкат нагоре-надолу и.... проблем.Имало увеличение *** заразени с 30% ...от 3 станали 4?!?!Ами ако беше 1 и станат двама е 100% ама това нне е като от 1000 да станат 2000.И тоя *** индивид ще бори заразата...УЖАС!!Но какъвто Боко такъв и антуража му.А пенсиите като искат да оцелеят да не ми тичат като изоглавена по улиците цял ден а да си седят в къщи.

98

Анонимен

преди 4 години

Според мен виновен е Бойко, съсипаха тая държава и ограбиха народа.Каква беше темата на статията иначе?

97

Рептил

преди 4 години

Поредният заговор в световен мащаб за предизвикване на икономическа криза!

96

Анонимен

преди 4 години

Хванаха ли 0-вия?

95

Анонимен

преди 4 години

Господина началник на щаба за коронавируса, не прехвъляйте нещата от болната на здравата глава!Вие сте виновен, че февруари месец не затворихте границата за гастербаитери носители на коронавируса!Създавате в момента истерия.

94

Анонимен

преди 4 години

Брях! Много ви се мре на вас в коментарите нещо.

93

Анонимен

преди 4 години

Сички ки умрем.

92

Офф ,да се омитат

преди 4 години

От къде да си купим маски и дезинфектанти бе ,гербави престъпници?Защо ни бръщолевите за всичко друго ,но ДУМА НЕ КАЗВАТЕ ОТ КЪДЕ ДА СИ КУПИМ МАСКИ И ДЕЗИНФЕКТАНТИ!ДАНО СЕ ЗАДАВИТЕ С ОТКРАДНАТОТО ,ПРЕСТЪПНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ!

91

Анонимен

преди 4 години

Боко днеска го нема никаков.

90

Тонката

преди 4 години

Бойко ше го победи и този вирус,щом победи Червения вирус от Позитано 20:):):):)Накой го саботират и карат много хора да се катерят на връх Шипка,но безуспешно:):):):)Очаквам лятото същите тези да накарат хората да не се подават на манипулациите и колкото може повече да се качат на Бузлуджа:):):):):)

89

Анонимен

преди 4 години

11.03.2020 - В София се горят отпадъци - въздухът е ужасно мръсен!Няма повече да гласуваме за десни,евахте мамата на държавта!

88

ГНЕВЕН

преди 4 години

Заразата тръгна и ни заля с безотговорното и безхаберно съучастие на Боко и Каскета.Двамата маниакални милиционери проспаха заплахата и вместо да намерят маски и дезинфектанти ,тръгнаха да грабят богатствата на Божков.Лакомията и простотията на хунтата Герб е по-опасна и заразна от вируса Корона.Факт.

87

Анонимен

преди 4 години

В Италия има държавен кетъринг до вратите.

86

последно

преди 4 години

Годжи затяга режима докато се счупите!