81

5ков

преди 4 години

ВСИЧКИ ШИ УМРЕМ

80

Родени убийци

преди 4 години

Да им се слагат гривни за роследяване и да следят!GPS координатите им ще важат и в съда, когато трябва да ги осъдят за нарушаване *** карантината.Щом за алкохол над 1,2 получаваш условна присъда без да си сгазил някого, то защо да не те осъдят, че заразяваш невинни хора в кръчмата или магазина. А 3-4% от заразените ще умрат.!

79

Орг. фотоволтаици

преди 4 години

Гъвкавите, отпечатани слънчеви клетки предлагат широк спектър от възможности. Те могат да работят на закрито и могат да бъдат полупрозрачни. Това ще позволи да бъдат включени в прозорците и да генерират енергия по време на дневна светлина.OPV предлагат огромни възможности за сгради, тъй като са леки и могат да бъдат идеални за разполагане на покриви на къщи, при които структурите може да не са подходящи за тежък силиций.Те могат да се използват и на покрива на автомобили,в дрехи,дори и в чаши

78

Анонимен

преди 4 години

Ще има бой скоро ще видите!!!!

77

Сата НАТО

преди 4 години

Естествено, че няма карантина. На летището хората си минават и никой не ги пита за нищо, тука се занимават с някакви шофьори, колкото да отчитат дейност.Онази, дето е донесла вируса от Италия, си беше дошла още февруари. Оттогава до сега колко народ е пристигнал? Ако става въпрос, шофьорите са най-малко контактни. Седя си в кабината и слизат само да пикат и на заредят с нафта. Нешофьорите се мотаят по шопинг и заведения и засмукват вируси..

76

Ф.С.В.

преди 4 години

А Казината затварят ли ги?? Малко се съмнявам

75

Анонимен

преди 4 години

"Органичните фотоволтаици, изработени от въглерод и пластмаса обаче, обещават по-евтин начин за генериране на електроенергия, който ще бъде и с много повече приложения.Това ново откритие показва, че органичните вещества вече могат да бъдат също толкова ефективни, колкото силиция при преобразуването на слънчевата светлина в електроенергия"Преди време китайците бяха изобретили и фотоволтаици зареждащи се с комбинирана енергия от слънце и дъждовни капки,днес са още по-напред.

74

Анонимен

преди 4 години

Сега има 2 вида хора, тези които ги е страх че не разбират ситуацията, втория вид искат да покажат на всички че не ги е страх и всички са *** а те са най умните и всички тези забрани не са за тях а за шматките които ги е страх, такива хора заслужават първи да се разболеят

73

Анонимен

преди 4 години

Китай е наистина китайско чудо,колкото повече чета за Китай и техните практични открития,толкова повече се възхищавам на тези хора!"Органичните фотоволтаици революция в технологията""Органичните фотоволтаици, изработени от въглерод и пластмаса обаче, обещават по-евтин начин за генериране на електроенергия, който ще бъде и с много повече приложения.Това ново откритие показва, че органичните вещества вече могат да бъдат също толкова ефективни, колкото силиция при преобразуването на слънчевата

72

Анонимен

преди 4 години

Това е най-обикновен лигав грип, който управляващите превърнаха в плашило, за да си разиграват игрите безнаказано.

71

KK

преди 4 години

Пълни глупости! Никаква карантина няма. На влизане в страната, на гранциата дори не питат откъде идваш. Всички потенциално заразени в чужбина се разхождат свободно сред нас.

70

Сата НАТО

преди 4 години

Никой няма да отиде на лекар ако знае, че ще го затворите вкъщи като прокажен, идьоти такива. И аз ако се разболея, до последно ще гледам да мина без доктори. Ще го затворят, само защото бил в Италия, откачена работа. Като искате, похарчете по един тест и ги затваряйте ако са заразени, ако не ги оставете на мира.

69

Анонимен

преди 4 години

Полицията трябва да застрелвана место такива ***!

68

Анонимен

преди 4 години

Сега ако пак отидат в кръчмата бас че тия пак си пият - закона в бг не важи и всички знаят това

67

1245

преди 4 години

Ако бяхме преди 1989 та всички сега щяха да са си вкъщи.

66

Кан Крум

преди 4 години

Открити в заведение.... А СОБСТВЕНИКЪТ НА ЗАВЕДЕНИЕТО В ЗАТВОРА ЛИ Е???Сливница.... а някой няма ли да се разходи до БАНСКО да види как е там карантината??Това е епидемия и сме в извънредно положение, не е сапунен сериал по телевизията!

65

Анонимен

преди 4 години

А заведенията не трябваше ли и те да са затворени.... За собствениците им санкции кога или това важи само за посетителите?

64

Руснака

преди 4 години

До Ф.С.В. 62В Китай, може и да си замине, но там се спазват правилата, с които да се ограничи и спре заразата, докато тук, ако не се спазва, то няма как да се спре!Схващаш ли логиката, че това не е като да си замине от само себе си. Вируса е като ***, който се разпространява и заразява жив организъм, разрушавайки клетките му, възпоризвеждайки се, това не е НАСТИНКА а ако по света не се спазват наложените правила, по тая логика вируса може да си обикаля света целогодишно...

63

Ф.С.В.

преди 4 години

За днес колко нови заразени ще има в БГ ?? аз предполагам ще са 15 !

62

Анонимен

преди 4 години

Аз имам буркане със свинска мас !