47

Анонимен

преди 4 години

Маските не помагат. Влиза през очите, тогава ти трябва водолазна маска или плувни очила.

46

Анонимен

преди 4 години

И моля , която и да е медия имаща трибуна ..., настоявайте да кажат ще пуснат маски по Аптеките

45

Корона

преди 4 години

До Анонимен 42Къде да ходя за да си напазарувам?Нямам село, дори и да имах, надали щеше да задоволи нормалните потребности.Имам предвид на село ако отдавна си гледаш животни и зеленчуци...окей е това, но повечето които познавам имат само една градинка и това е.

44

За Русия

преди 4 години

Още в началото на Февруари гледах в ютуба един савецки генерал-лейтенант от АВС войските, който беше дал интервю за коронавируса. Та този дядка каза, че противниците им правили опити още през 80 те години с този щам, но се отказали защото вирусите не давали добър резултат при населението на републиките заради алкохола в кръвта. Мога да намеря линка.

43

Корона

преди 4 години

До 838383Това беше смешно...ха ха хах.Има и такива типове хора човек, недей ги съди толкова...ха хах ей разсмя ме наистина.

42

Др. ОН

преди 4 години

...повечето починали са от 60 и нагоре...Има логика, старците гълтат АСЕ инхибитори за кръвното особено в зап. държави.Проверете как влиза SARS вирусът в клетките - рецептор АСЕ2.

41

Анонимен

преди 4 години

Кой сега ще носи отговорност , за липсата на маски , закъснелите мерки , липсата на тестове ...и др.ЕС нали има структури , които са точно за това ? СЗО ни предопреди , че не се взимат адекватни мерки срещу вируса ! Тръмп излезна с ясно послание , че сме допринесли за разпространението на вируса ....Чакаме дейсвия от ЕС ...., а не само празни приказки

40

АК

преди 4 години

За бай ти *** само противоепидемичните мерки на Северна Корея ще помогнат.

39

838383

преди 4 години

Снощи влязох за прясно мляко , нещо за закуска и олио да си изпържа риба за вечеря Е на нито мляко нито една бутилчица олио останалаВзех последните 4 кроасана и си тръгнах ...

38

oIIo

преди 4 години

днеска новините за корона са слаба работа!

37

желание

преди 4 години

дано и да няма повече!

36

Аптекар

преди 4 години

Обслужвам заявки по домовете: хапчета на килограм с отстъпка.Срещу заплащане разбира се.

35

Анонимен

преди 4 години

Спрете с глупавите теории- Русия строи огрмна болница,подобно на Китай! Познате защо? Тръмп обяви извънредно положение! Започвам да си мисля, че този път никой на никого не е направил мръсно, просто един прилеп разказа играта на всички.

34

Aтрапид Инсулатардов

преди 4 години

До до 31 от хищниктребва да си пиеш хапчетата, и да се праиш по малко на герой.

33

Анонимен

преди 4 години

.Как може да ходите до Била, Кауфланд и др. без маска? Вие наред ли сте? Вчера бях в кауфланд с маска. Имам три маски. Имаше и други хора с маски. Масово хората бяха без маски. А, има и шашави,които ползват градски транспорт.Ако нямате маски слагайте шалове. НЕ СТЕ НАРЕД. ОПРЕДЕЛЕНО ВЪВ БЪЛГАРИЯ ЩЕ УМРАТ И ФАЛИРАТ МНОГО ФИРМИ И ХОРА

32

ДиректорЪ на ЦРУ

преди 4 години

Альо агентчето, отбелязахме те. Не плащаме за повече от два поста на статия.От централана на ЦРУ.

31

Корона

преди 4 години

До Къде сме ниеКитай е туристическа дестинация, иранците си идват редовно на групи в България, предполагам и в други страни.Общо взето най пострадали са страни които са туристически дестинации, разбира се и икономически такива.България въпреки богатата си история и природа е слабо посещавана от чужденците, просто не знаем как да печелим и да се рекламираме.Пример хотел до хотел, няма зеленина и т.нСъщо така заразените са много повече у нас, просто не са известни на широката общественост.

30

До номер 36 (7)

преди 4 години

А какво ще кажеш за Индия(83), Пакистан(28), Бангладеш(3), Бирма(0), Нигерия(2), Венецуела(2)?С Русия(45) си се захванал?!

29

Къде сме ние

преди 4 години

Заразени на 1 милион населениеКитай 56,2 човекаИталия 292,1Швейцария 131,6Норвегия 183,7България 4,5

28

7

преди 4 години

Има нещо съмнително в коронавируса. Как така Расия има само 40 заразени? Рашките имат дълъг опит в създаването на химическо и бактериологично оръжие. Разработили са вируса някъде там в Сибир, направили са и противоотрова. След това малко поизпуспускат положението защото не са знаели какво създават. Но е факт че огромна страна като Расия има толкова малко заразени. Не е водка в кръвта причината, друга е.