55

АНТИ

преди 4 години

Щом досега сте издържали на Геноцида толкоз години, има голяма вероятност да преживеете и коронавируса.За ужас на господарите ни !

54

до иван пешев

преди 4 години

здравните системи са тотално сбъркани и са направени предимно да гарантират печалби----------Уви ! Така е!Не останаха никакви морално-нравствени принципи в медицината и здравеопазването, всичко е "бизнес и печалба"!

53

Анонимен

преди 4 години

В България отдавна всичко е оставено на естествения подбор, така че това ни чака и в момента. Когато случаите почнат да растат лавинообразно, се сещайте за тези дето сега ви убеждават, че всичко е наред и са взели мерки. Депутатите искали ваканция, в МС се влиза само с преглед и маски, но пък грипната ваканция за учениците се отменя... *********

52

Анонимен

преди 4 години

Е на това му се казва в прав текст народа да мре

51

Иван Пешев

преди 4 години

Това за пореден път ме убеждава, че здравните системи са тотално сбъркани и са направени предимно да гарантират печалби. Ще има справедливост когато човек може да се откаже от техните услуги и да спрем да се лъжем с тия здравни вноски и всеки доктор да се оправя сам !!! Не могат с грипа да се оправят тръгнали да ми ронят крокодислки сълзи по телевизиите че нямало дарители на органи е това е истинското лицемерия на търгашите !!!

50

conservator

преди 4 години

За България данните са непълни - 7 000 000 хора по 1 процент са 70 000 човека, а не 14 000 човека............................

49

до New

преди 4 години

В Италия правят полеви болници, но не е само проблема мястото и леглата, става въпрос за апаратура и хора най вече, лекари, сестри, санитари.-----------Именно на това акценирам, колега!!!!!В Китай например, мобилизираха воения мед. персонал и дори студентите 3-4 година изучаващи медецина!!!Да не говорим за воените и полицията които следяха за стриктното спазване на карантината дори с цената на живота си.Едва се справиха!!!А, ние в Бг и Европа???

48

Анонимен

преди 4 години

"здравните системи не биха издържали" или с други думи: "Не умирайте, че ще струвате скъпо на държавата".

47

АНТИ

преди 4 години

Сopос и неговите хора, печелят от коронавируса.

46

морски

преди 4 години

Сега има проблеми в Здравеопазването, като дойдат многото туристи скоро, как ще ги лекуват ?!

45

Пижо

преди 4 години

До до Т"И що не си заделил известна сума за резерв?" - ти в коя държава живееш? Вчера Националния статистически институт излезе с данни, че само 11% от българите получават заплати над 800 лв. Как точно 89% от българите могат да "заделят сума за резерев"? Аман от крет*ни!

44

Анонимен

преди 4 години

Ами нали Бойко настояваше да се закриват поголомно болниците из по-малките населени места, а сега?!

43

Анонимен

преди 4 години

Аз не видях никкви сериозни и предпазни мерки да се взимат в БГ,но в МС се предпазват.Защо в огнищата на короната Плевен и Габрово няма маски по аптеките,но в МС има?

42

New

преди 4 години

В Италия правят полеви болници, но не е само проблема мястото и леглата, става въпрос за апаратура и хора най вече, лекари, сестри, санитари. Факт е, че никой не беше подготвен, но китайците дадоха добър пример как трябва да се реагира в подобна ситуация. Никой не иска да се окаже част от статистика!

41

Анонимен

преди 4 години

Истинският проблем с коронавируса здравните системи не биха издържали----------Откога го пиша!!!!Да предположим, че имате 1 000 или 2 000 заболели, "с триста зора" и с много усилия здравната ни система би могла да се справи..., може би!?Но при 4 - 5 хиляди ще се срине при липса на:- достатъчен мед. персонал.- на защитни костюми за мед. персонала- замяна на част от заразеният мед персонал- на стационарна база и апаратура за лечение на болнитеЕдинствения начин е Строга Карантина!

40

Анонимен

преди 4 години

До до ТИнфлацията и бирниците на Горанов НАП те обират каквото ти остава.

39

до Т

преди 4 години

Как може да не може да си плащате сметките,с това което изкарвате?Или намалете разхдите,или увеличете приходите.Иначе цял живот ще работиш за банките,и накрая и това което имаш ще ти вземат.И винаги заделяй някакъв резерв,много помага -дава ти сигурност.И не нямам наследствени жилища и фабрики

38

Православен рицар

преди 4 години

Шест, шест, шест...три пъти ги събери,звяра ще се открои!Осемнадесет за буква С, едно за А.Проклет да е... САТАНА,Човешко име то било!?

37

Генерал Коронавирус

преди 4 години

Сложи на място му комерсиалния модел на здравеопазването. Този модел беше наложен и в България против волята на Българските граждани от агентурата на фармацевтичните корпорации.

36

Анонимен

преди 4 години

След като Мисирек успя да успи всичкокоето шава, унищожи всички държавнипарични резерви.Направи ни жалки, впредвид доверие за държавност.Значи има:Народ/ измислени закони/ грабеж.