120

Анонимен

преди 4 години

Къде е спиртът? Дупетатите ли го излочиха?

119

Одисей

преди 4 години

1.Няма случай на корона вирус у нас съобщи началникът на ВМА ген. Вен. Мутафчийски2. "У нас има вече заразени с коронавирус, няма нужда от паника!", информира Д-р Стойчо Кацаров от Центъра за защита на беззащитните ..3. Борисов настоя да се говори само истината по темата, и да не се политизира, и хората да слушат само експертите. И чрез дисциплина положението е овладяно ..............

118

Анонимен

преди 4 години

Боку и калинки отново ни продадоха, този път за опитни мишки при епидемия от корона вирус! За това няма да разберем за болните в България! Бог да ни пази!!!!

117

Анонимен

преди 4 години

ЩОМ БОЙКО ВИКА ДА НЕ СЕ ПЛАШИМ ЗНАЧИ НЕ БИВА - ТОЙ МНОГО РАЗБИРА ОТ ВИРУСОЛОГИЯ, НАЛИ Е ДОКТОР ПОЖАРНИКАР.

116

Анонимен

преди 4 години

До: 128Е само за сто хиляди ли ще има спирт?Ми останалите какво ще пият?

115

Бушмен

преди 4 години

Чесън, парцуца, лук, праз, зелева чорба, люти чушки, маринован чесън.

114

Анонимен

преди 4 години

Паниката я създава управляващата хунта м бг и никой друг. Има ли проблем в държавата който те да не превърнаха в катастрофа? Затова хората с основание се притесняват! Доверието към режима в софия е 20 процента, така се управлява само в африка

113

Анонимен

преди 4 години

BACE RAZDAI NA NARODA RAKIIKA VODKA I UISKI OT VINPROMITE XEM SCHTEE ZDRAV XEM SCHTETE SPOMENAVA S DOBRO

112

Анонимен

преди 4 години

Айде сега подтиква народа да пие и да мре от цироза.Нали преди време говори против пиенето и яденето на мазно.Пак си сменя плочата .Щом е казал че НОИ ме да падне сигур няма много пара там.

111

Анонимен

преди 4 години

Повече пиене да се даде на народа и напред за родината и за Боко велики,така е правил и Сталин когато немците са пред москва.

110

до анонимен 121

преди 4 години

Всъщност и на ракиите,които продават в магазините също е посочена дата на годност и в кой град са произведени. Пише дори на латинеца за чужденците. В случая не става дума за домашна ракия,която ти я вариш.

109

до 121

преди 4 години

Става дума за шише спирт бе, кре*тен. И да на спирта пише дата на годност. На тоя дето имам вкъщи силициловия спирт против бактерии, пише отгоре на зелената капачка:05/21.Като не знаеш, не се прави на умник.

108

Анонимен

преди 4 години

До а дали?Срокът на годност на главата ти е минал.Да си виждал срок на годност върху бутилка ракия?Селски комунист си, нали?Няма иначе начин да си толкова пр0ст.

107

Х. Ботев

преди 4 години

Кой не знае Бойко знахаря,кой не е чувал за него?

106

а дали?

преди 4 години

Щом е от резерва спиртЪт ще е предварително с изтекла дата на годност. Едва ли ще става и за мазане.

105

Анонимен

преди 4 години

Форумните *** пак са много гласовити.И пак ще правят протести.И пак ще се събератъ 20 човека.Аман от смешници.

104

Картофчо

преди 4 години

Така спирта вече е осигурен! Сега трябва да се договорим с Цар Киро, да ни предостави рецептите си и населението на България ще е тотално защитено с превантивна вътрешна консумация на противовирусни вещества, при това на изключително конкурентни цени! :)))

103

КРОКОДИЛ

преди 4 години

ВЕЧЕ Е СТАНАЛ ОТ КРЕСЛОТО - ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ВЪРНЕ!!!

102

Анонимен

преди 4 години

Много е просто :1.ГЕРБ не провеждат масови изследвания за коронавирус, защото така продължават да тръбят че в България няма коронавируси, което отново се приписва като заслуга на правителството.2. Така спестяват и пари за тестове - имат общо 760 теста и ги пазят за пред телевизията и западните журналисти.

101

Смехурко

преди 4 години

Ми кихам и кашлям, имам и достатъчна температура, отивам да прегръщам любимите ми гербери, начело с главните такива, по-главните, че и най-главния.