281

Случаен Гражданин

преди 4 години

Ама НОИ до сега не се ли източва ?Я, шефката му какъв "бонус" си задели .... за добре свършена работа . Здравната каса се източва откакто е създадена . А данъчното ? Управниците ни начело с Вожда са в паника от корона вируса , не защото ще избие много хора а защото болните ще си стоят у дома , няма да работят и НЯМА ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ което ще намали потока от пари към бездънните джобове на властимащите и ненаситните гърла на един наш известен електорат .

280

Анонимен

преди 4 години

Болничните за коронавируса няма да са повече от болничните издавани досега за вирусни инфекции -хаосът се насажда от министър -председателя и да попитам след като се точи нои за тези болнични то държавата осигурява ли изследване на вируси тип А и В по здравна каса на осигурените -Не заплащат се -така че когато ние си плащаме все тая когато държавата трябва да плати е проблем -Е това държава ли е -това министър-предсетадел ли е -това е абсурдна държава

279

Анонимен

преди 4 години

дьржавичката цялата е източена и зарита с боклюците на европа а ние го тьрпим този чичка. да идват следващите собственици...

278

Анонимен

преди 4 години

ВСЕКИ ДА СЕ СПАСЯВА ПОЕДИНИЧНО КОЙ КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ.ТОДОР ЖИВКОВ (1911-1998)

277

Анонимен

преди 4 години

Два и половина милиарда лева(похарчени авансово за фърчила)щяха да бъдат достатъчни да се справим с настъпващата пандемия!Ама нали наш умньо трябваше да си Купи индулгенция от големият"брат"а сега нямало пари!

276

Shark

преди 4 години

Ако НОИ бъде източен Бойко трябва веднага да влезе в затвора. То не че сега няма за какво, но ако и това направи....

275

Анонимен

преди 4 години

Нали точно за такива спучаи е създаден НОЙ. И няма да бъде "източен", а ще си влезе в основното действие - да осигурява ЗДРАВЕТО на населението. Иначе излиза, че е куче-касичка.

274

Анонимен

преди 4 години

Не може да няма епидемия в България.Ние сме член на ЕС.Има ли в съюза трябва да има и у нас.

273

Анонимен

преди 4 години

Ако тая празна кратуна не беше предплатила 8-те жалки самолета на безпрецедентна цена, при положение, че завода за тях още не е построен и за други държави цената е от 1/2 до 1/3 от цената за нас, едва ли щеше да е застрашен от източване НОИ.Със спестените пари можеше да са закупили предварително държавни запаси от маски, лекарства, тестери, спринцовки, да са стегнали болници и медицински центрове за карантина... ... ако не бяха от ГЕРБ управниците

272

Анонимен

преди 4 години

Има риск НОИ да бъде източен...Със или без риск НОИ ще бъде източен! Да го знаете от мен! После ще си говорим!

271

Анонимен

преди 4 години

Имало риск НОИ да бъде източен???Ами НОИ е източен от години.Там внасят част от населението, което няма къде да мърда. Осигуровките за значителна част от държавните чиновници държавата изобщо не внася, но се се ползват от системата.Индийския етнос нито някога е внасял, нито ще внася, но и те се ползват от системата и то с повече привилегии от внасящите.Куп държавни чиновници въртят далавери с инвалидни пенсии. Почти всеки ром вече е с такава.При това положение НОИ мирише на умряло.

270

Анонимен

преди 4 години

Медиите и филмарите са по-вредни за здравето от този вирус

269

Пижо

преди 4 години

До Анонимен 273, който се чуди как другите държави се оправялиДругите държави се оправят с държавна политика, комплекс от мерки и много пари, вложени в превенция! Едни строят болници (като Китай, Германия, Италия), други опъват стотици отопляеми палатки около болниците (като Северна Италия), трети, отново като Италия, поставят под карантина 50 000 души при 300 заболели и осигуряват спешна финансова подкрепа за работниците под карантина! Откъде извади оптимизъм, че и ние сме щели да се оправим?

268

Анонимен

преди 4 години

Тикво продай къщата в Барселона и острова в Гърция и помогни малко

267

значи

преди 4 години

пенсионерите ви пречат ,а злобари и крадци те ви построиха Бъргария, а вие грабите.

266

Анонимен

преди 4 години

В аптеките маски няма, те за НОИ се вайкат! Каква човещина, какво нещо!

265

сметкаджия

преди 4 години

E, хайде сега! А каго изпукат хиляда пенсионера, колко пари от пенсии ще си спестите, а?

264

men

преди 4 години

да разхвърляме малко пара преди предсрочните избори. некой лев за маски не остана ли бе за корона вируса или ти ше се покриеш като мишка и ше оставиш раичката да изпука? кажи кво те инструктираха в давос за епидемията нали симулации, лекции у а? или ти отиде да намачкаш на сфинетка мйехувете?

263

Възмутен

преди 4 години

Стига! Стига вече сте всявали паника сред населението! Вече няколко дни се тръби за този вирус! Вчера и днес БР програма "Хоризонт" през 5 минути само за коронавируса! Няма ли друго в тази държава? Кореспондентка от Солун за презапасяването на гърците с продукти, и следствието и нашите започнаха! Кому е нужна тази информация? Ако е за запълване на ефирно време-запълнете го с друго! СтигаПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/02/27/karantina-samo-za-hora-s-hronichni-zaboliavaniia-ili-sklonnost-kym-infekcii.440413#comment-post

262

Анонимен

преди 4 години

Айде бе, стига с паниките, другите държави как се оправят ? Ще се оправми иние .