34

До бг в Италия

преди 4 години

Българите в Италия да си останат там! Моля ви не се връщайте, кога ядохте кифтета не ревахте! Нямате работа тук!

33

Waffen SS

преди 4 години

Гледайки картата на разпространение на корона вируса,за България може да се каже ,че сме хванати в артилерийска вилка/има такъв термин от артилерията/.Второ може да се каже,че България я пази БатМан.Той облита редовно границите и могъщата си десница "трепе" "короната " още на рубежа на родината.А,ако някой несъзнателен гражданин е заболял,когато се докосне до крепката му десница или той я положи на челцето на болника ,той мигом оздравява

32

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера едно нещо, какво търсят в Италия като България е била на първо място по селско стопанство и не ние а Италия трябва да се учи от нас!

31

Анонимен

преди 4 години

Като плащаш тези масрафи данъкоплатец много държа родителите и организаторите да възстановят разходите по прибирането на тези хора, защото те тръгнаха, след като многократно и официално бе обявено, че в Италия има смъртни случаи и че се затварят редица обекти в Милано и Венеция. Не желая да плащам за безразсъдството им. Нито за цирковете и пиара на Борисов.

30

Анонимен

преди 4 години

Аха, остават си в къщи, и ?? Айде сега да смятаме колко хора могат да заразят, като са останали в къщи!

29

Анонимен

преди 4 години

Отворените дето са извън България да си останат там и да НЕ СЕ ВРЪЩАТ!

28

Анонимен

преди 4 години

А защо се карантинират, след като много по-евтино и удобно е просто да се изследват за коронавирус и ако не саприносители - да си вървят всеки от където.Само глупости се творят у нас. Да не би дип някой да се изследва реално.

27

Анонимен

преди 4 години

Акъла ли си търсят по фермите в Италия, от колко дена се говори за голямо огнище в Италия! Да се накаже умника пуснал ги за Италия!

26

Не съм съгласен

преди 4 години

Значи, който където си е отишъл там да си остане! Ходят да работят на Запад, подиграват ни се, че сме останали в България а когато ги налази коронавируса, същите тези хора на които са се подигравали, трябва да им плащат масрафа и да ги връщат в България и да ни заразяват!

25

Анонимен

преди 4 години

Еразъм ли? абе...

24

Анонимен

преди 4 години

Coronavirus made in USA.

23

Анонимен

преди 4 години

Италия как успя да зарази цяла Европа,дори и Латинска Америка?!?!

22

СНИМКАТА

преди 4 години

ТЯ ТЪЗ СНИМКА Е ОТ УЧЕНИЕТО ВЪВ ШОПСКОТО ЛЕТИЩЕ ТЕРМИНАЛ УНО КОЕТО Е СЕЛСКА АВТОГАРА УДАЯ =САЯ ЗА ОЦЕ И КРАВИ НИЩО ОБЩО С МЕЖДУНАРОДНО ЛЕТИЩЕ ИКОНОМИЧЕСКОТО ЧУДО НА КАПИТАЛИЗМА СРАМ И ПОЗОР ХОРАТА ВИ СЕ СМЕЯТ КАТО КАЦАТ В ШОПИЯ НА ТОЗИ ТЕРМИНАЛ ВСИЧКИ КАЗВАТ ЧЕ СТАРИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ Е В ПЪТИ ПО ДОБРЕ...

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25 А ти ще качиш ли твоето дете в самолет с 200 човека за които не се знае дали са носители на вируса?

20

Пешо

преди 4 години

Сега разходите да ги поемат родителите им , които доброволно и съзнателно са ги пуснали да ходят в Италия !!!

19

Анонимен

преди 4 години

Ай стига с тая безсмислена и скъпо струваща ни показност, за да си начеше един *** его! Децата са били в градче , което НЕ е под карантина. В момента билетите с уизеър Милано Бергамо - София за следващите дни са по 15-25 евро. Купуват им на тия 20 деца по един билет, организират им автобус да ти закара до летището и си ги връщат по живо-по здраво. Какъв правителствен самолет, какви 5 лева... Ама как тогава медиите ще гърмят : "Бойко спасява 20 българчета"... нещастници

18

Анонимен

преди 4 години

Деца :-) *** *** купена диплома

17

той

преди 4 години

До Jo руснаците скриха цяла ядрена авария ти сега за някаква си грипче :) обявиха, че имат двама преди около 2 седмици и толкова :)

16

анонимен

преди 4 години

Не сте разбрал - има и в Южна Америка, и в Русия. Има и в повечето съседни страни. Като вдигат толкова шум, да ограничават разкарването насам - натам, защото всички други мерки са несигурни и дори нелепи. И без това се очакват загуби за икономиката в световен мащаб......

15

Пич

преди 4 години

Правителствен самолет, някакъв шапкар ги чака на летището, изобщо цирка е пълен. Тук сме така - няма, няма, и по някое време започнат някакви страшни глупости да се правят. Онзи ден четох един младеж обясняваше каква е ситуацията на летището за хора, които се връщат от рискови райони - пълен цирк. Няма медицинска проверка, декларации, нищо. Влизат си спокойно. Ама иначе правителствения самолет лети за да прави шоу за пред електората. Е, после и сметката ще се плати пак от електората.