26

Привет от Анкара

преди 4 години

До Анонимен27; Отговорът ми беше ди Мда.

25

Привет от Анкара

преди 4 години

Мицотакис все пак е мъдър човек,знае какво си изпатиха дедите му пред Сакария и Афионкарахисар.За 24 часа 120.000 гръцка армия попадна в капан и си остави коктите на бойното поле при Думлупънар.После дълги години Гърция не успя да излезе от финансова и политическа криза.Макариос и Симсон от ЕОКА също се периха, криейки се зад гърба на англичаните и американците.На 20 юли 1974 г. турският аскер стъпи на остров Кипър и от тогава никой не смее да се репчи.Така, че човек трябва да знае какво иска.

24

Анонимен

преди 4 години

България и Гърция имат териториален спор за Дедеагач и Кавала които са български до 1944 г.

23

Анонимен

преди 4 години

До Привет от АнкараТурците сте сурови, но справедливи. България никога нищо не ви е правила. Вашия враг е Гърция. С тях се разправяйте. Българите и турците живеем в дружба.

22

Привет от Анкара

преди 4 години

До Мда; Хахахаа,кога, как и с кого?Много си надъхан,а ние сме надървени, така,че внимавай когато отиваш да гониш чуждото да забуш Софията.Ей жалък, дребен, вреден, злобен, крадлив, лъжлив народ.Няма прокопсия в тази *** ***.Гърците мислеха досущ като тебе през 1919-1922 и какво им се лучи историята си пише.Твоите *** също стигнаха до Чаталджа ама на обратно не можаха доже и кавалерията да ги настигне та едва на София се спряха,чакаме те с нетърпение.Истанбул е велик град на Велик Народ.

21

Анонимен

преди 4 години

Вместо да върнат Беломорието, гърците рекетират Борисов за пътища към техните пристанища, заграбени от България. Дунав мост при Силистра не е изгоден за България. И сега си има път и през Силистра и през генерал Тошев без България да харчи пари за мостове за чужди интереси.

20

Анонимен

преди 4 години

Мъдрия Генерал е миротворец, опитва се да сипе акъл на прoстоватите ни южни съседи, но не се гаси туй, що не гасне. Чрез богатия си житейски и политически опит, Генерала е осъзнал, че дружбата между народите е бъдещето на света. Например, ако гърците не се ерчeха на Ердоган, нямаше да бъдат заляти от бежанци. Под мъдрото лидерство на Генерала и личното му приятелство с Тайпи, тук бежанци няма. Но мен ме интересува кога ще качите снимки на Бойко с джипа, да видят хората как го маневрира!

19

Мда

преди 4 години

Константинопол ще бъде освободен от ислямската проказа!Не от гърците,естествено...

18

Хм

преди 4 години

Нашия Ердогански ибрик сигурно го е жегнало под лъжичката-така да плюят Господаря му!

17

Хи-хи

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА"Ердоган направи на пух и прах Путин на Русия"(в Сирия)Ами виж картата на бойните действия и тогава приказвай!1/4 от Идлиб е вече превзета за около месец и нещо,турците имат барем стотина жертви и много техника,днес падна техен ударен дрон,военните се бунтуват срещу Ердоги.

16

Анонимен

преди 4 години

Мицотакис размаха пръст на Ердоган, Борисов: моя гъ з е отворен за Ердоган!

15

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТи много не плямпай,че един от приближените на Тръмп беше с гръцки произход.

14

Kubilay

преди 4 години

Хубаво си чешете езиците. Ама нали видяхте на опита за преврат как лягат пред танковете?! Истанбул на тепсия да ви го дадем, силите няма да ви стигнат байраците да свалите. Един кипърец се опита на браздата със северната турска република, ама стигна до средата на пилона и оттам..пат в десятката..и се свлече.

13

Анонимен

преди 4 години

До KubilayАми гърците ако си поискат Византия,турците ще останете без Истамбул и Мала Азия,те са си бежанци от там!Я по-добре се разберете,че кофликти не са изгодни никому!

12

Гробокопач

преди 4 години

До Бате ГойкоБойко е Отварачка, но съм сигурен, че гръците ще отчетат много точно това негово изказване и в много подходящ момент, ще му подложат динена *** или бабанова обелка;)))

11

Папи Ханнс Грубер

преди 4 години

Турците са племена от АЗИЯ ОТ пустинята на Гоби и СРЕДНА АЗИЯ..Те нямат традиции в МОРЕТО..И В МОРЕТА И С КОРАБИ, И СЪС ВСИЧКО СВЪРЗАНО СЪС ВОДА И МОРЕТА !.СРЕДНОТО МОРЕ Е ГРЪЦКО ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ...МАЛА АЗИЯ Е ГРЪЦКА ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ ....Неможе едни крадци на Гръцки Земи , дошли от Монголия и Казакастан ---- да имат претенции за ВОДА И ЗА МОРЕТА....ГРЪЦКАТА ДЪРЖАВА ЩЕ БРАНИ ДО СМЪРТ СВОИТЕ ИЗКОННИ ХИЛЯДОЛЕТНИ ПРИТЕЖАНИЯ .

10

Kubilay

преди 4 години

Гръкът е много смел пред Бойко. Защо не се облещи така пред Ердо. Средиземно е било вътрешно море за Османската, сега тези искат да правят там каквото им падне. Е, свърши тази. Има нови реалности. Ердо, отдавна им подсказа да се изнесят с добро от островите на хвърлей от турския бряг. Но явно ще има втори Имброс и много нови шамари за маляките.

9

Бате Гойко

преди 4 години

"Отношенията между Турция и Гърция трябва да се нормализират максимално бързо. Трябва много бързо да приключим с тези разправии..."Ей тая фраза, мойш ли я речи на султана?

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПолзата е,че ще имаш и гръцко пристанище,освен Черноморското.А има и две купени пристанища в Гърция едно от немците и друго от китайците

7

Анонимен

преди 4 години

Nikakva magistrala. Ot taq magistrala 6te pe4elqt samo vizantiycite. Kakva e polzata za nas ???