12

Анонимен

преди 4 години

"В целия свят е така готини мацки без никакви умения, глуповати по върховете на фирмите с началнически позиции и т.н как става това, а"Няма и да разбереш, защото глуповатия си ти и никой не е длъжен да те образова! Образовай се сам ако искаш рзвитие

11

Че Гобара

преди 4 години

"В целия свят е така готини мацки без никакви умения, глуповати по върховете на фирмите с началнически позиции и т.н как става това, а"Или пък с къщи в Барцилона за по 2-3 милиона евро. Ама ние завиждаме на техните мениджърски умения, и за това говорим такива лоши неща за тях.

10

Пич

преди 4 години

Най-старият номер на света. В САЩ това е сериозно престъпление. Има дори холивудски филми по темата. Нашите госпожици предполагам предлагат и екстра към фиктивния брак - консумация на брака :)

9

Totenkopf

преди 4 години

В целия свят е така готини мацки без никакви умения, глуповати по върховете на фирмите с началнически позиции и т.н как става това, а? Все едно са открили топлата вода, смяххх

8

Дебел депутат

преди 4 години

Ей никой не му се работи за минимална заплата в България?

7

До 3 и 5

преди 4 години

А мис *** от кои е според вас?

6

Анонимен

преди 4 години

Българките са хитри. Като Мис ***.

5

+++

преди 4 години

Не са БЪЛГАРКИ цигггганки са, които се турчеят.И турците не признават тези индивиди които сами не могат да се самоопределят.

4

Анонимен

преди 4 години

... и долари.До около 2010 цената беше $20К.От около 2014-2015:: $25К.

3

Анонимен

преди 4 години

Абе знаем ги ние тези българки от делиормана, които даже и български отказват да говорят, хайде не на нас тези...

2

Булка с мъденца

преди 4 години

Търся си мъж...или жена. Квот дойде. 5 иляди ойро.

1

Анонимен

преди 4 години

Като мис *** ли? Е, тя ще почака за брак, защото любимия й спонсор сам публично заяви преди години, че ще се жени за нея като излезе от политиката. Иначе си взена хилядите евро и се води на щат като туристически представител.