114

Анонимен

преди 4 години

КАТО ДАЙДЕ ВИРОСО НИЕ ОТ ГЕРБ СИТЕ ЧЕ ОЦЕЛЕЕМ И НЕМА ДА НИ ФАНЕ АМА ЧЕ ИЗМРАТ САМО ЧЕРВЕНИТЕ ИМПЕКСОВИЦИ

113

Анонимен

преди 4 години

А ИМПЕКСОВА ХИЧ НЕ Е ГЕПИЛА ТЕХНОИМПЕКС И СИНА И НЕ Е В САЩ ХИИИИЧ И БОЙКО БОРИСОВ ХИИИИЧ НЕ Е ПРАЛ ПАРИ И НЯМА КЪЩА В БАРСЕЛОНА

112

Анонимен

преди 4 години

112 На " официални" стъкмистики" не вярвай, помисли на база на какво се е " ограничил" броя заразени? В момента няма медикамент за превенция ( предпазване)

111

Немеца

преди 4 години

До 66То в Китай намалява броя на заразените. Проблема е, че се увеличава броя в другите части на света - в частност Европа.

110

до 95

преди 4 години

В Русия ковчези не ползват.

109

Анонимен

преди 4 години

Все пак има хора с имунитет.Аз съм един от тях - баш шоп от Курило.

108

Анонимен

преди 4 години

Чесън, кромид... естествени антибиотици, абе вие не схванахте ли, че китайската чума е генномодифициран СПИН, разпостраняван с " опаковката" на птичия грип! Вирус не се бори с антибиотик, най- малкото СПИН, който размазва имунната система и предизвиква полиорганна недостатъчност! Вируса не е жива клетка, той е НЕЖИВА машинария, която ползва и убива клетката за да се репликира в милиарди

107

Влизай в Долапа

преди 4 години

Вярно ли че КЪЩАТА НА БОЙКО В БАРСЕЛОНА щяла да става център за лечение на корона-болни, а ЖЕНАТА НА БОЙКО (МИС БИКИНИ) щяла да бъде мед сестра вътре? Или всичко това е фейк нюз?

106

Анонимен

преди 4 години

Театър за масите- елате и вижте как симулираме дейност.А ако заразеният все още не е развил симптомите, как точно ще го засечете?Вчера обявиха, че трябвало да пестим тестовете за вируса, щото били само 3000 броя...

105

Анонимен

преди 4 години

Яжте чесън и кромид, сурови. Те са естествени антибиотици, но без неблагоприятните ефекти.

104

Анонимен

преди 4 години

А очите??? Ало...

103

Подготовка FEMA

преди 4 години

FEMA (САЩ) са готови за заразата - в щата Джорджия има милиони произведени пластмасови ковчези за хора, затворени са огромни супермаркети, които ще стават лагери на смъртта.Така ще могат да се отърват от всеки, под предтекст че е болен и заразен и трябва да бъде изолиран.Тук в БГ нямаме такива лагери, за това ще ни засегне 80% от населението. Слави Клашъра каза, че това щяло да бъде чумата на 21 век.

102

Анонимен

преди 4 години

Феноменално, така е, в Индия и Африка няма случай на корона. Явно в жегите не вирее. Тръмп е прав като каза, че жегите ще уморят вируса.

101

Анонимен

преди 4 години

ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ ЗА ГЕПЕНЕТО НА ИМПЕКСОВА, ЩОТО ТОВА Е " ЛЪЖА" ХАХАХ ТАЯ НЕ Е КРАЛАААА И СИНА И ЖИВЕЕ В КАШОН НА ЪГЪЛА НА 5 ТО АВЕНЮ ВЪРХУ ТРИ ТРОТОАРНИ ПЛОЧКИ ПОНЕЖЕ Е " БЕДЕН" ЕМИГРАНТ ХАХАХ

100

Анонимен

преди 4 години

Интересното е,че при мизерията в Индия и кофти въздурха там няма корона вирус. Вчера Тръмп,дъщеря му и Мелания заедно с премиера на Индия Моди бяха на стадион с млн хора,без да ги е страх,че ще лепнат корона вируса.

99

Анонимен

преди 4 години

ПУСТИЯ МУ ВИРУС МАЛЕПУСТИ КОРОНАВИРУСНИ ЧЕРВЕН КОНЕЦ ГО СПИРА МАЛЕНИ ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ

98

Анонимен

преди 4 години

А ИМПЕКСОВА ХИЧ НЕ Е ГЕПИЛА ТЕХНОИМПЕКС И СИНА И НЕ Е В САЩ ХИИИИЧ

97

Василев

преди 4 години

Борисов със сигурност има любовница и дете, а къщата е купена чрез офшорка и е помагал човека, който е бил директор на Лукойл!Въпроса е не дали Борисов има любовница и дете, а дали има пренасочване на държавен финансов ресурс към този имот, може да стане по много начини, чрез услуги, чрез лобизъм и даване на обществени поръчки!Всичко е прикрито с офшорни сметки!Няма значение имота на кой на името е!!!Агент Бенджи Мортимор!ЦРУ!!!

96

Conspiracy

преди 4 години

Не DARPA, a FEMA. FEMA са тези с милионите ковчези.

95

Анонимен

преди 4 години

Абе я си яжте солени краставички, зеле от каца, суджук, (готина ракия задължително) и за десерт кисело мляко. На това вирус не може да устои.