11

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на религията на мира и любовта и на евроатлантическите ценности, вече човек не може да си пусне спокойно децата на селски карнавал. А в миналото по тия места не се случваше нищо. Полицаите си режеха вените от скука.

10

германец е , Хасан

преди 4 години

Хасан Шикългрубер

9

Анонимен

преди 4 години

Поредният изкукуригал фен на АзГ потресен от изборния резил в Хамбург!

8

Сталин Й. В.

преди 4 години

Инцидента е станал пред местен хипермаркет REWE. Тази верига е предпочитана от семействата на турските гастарбайтери, подобно на Alde. Често пред магазините турците се събират на голяма група и се движат заедно, обикновено жени и деца. Германецът май е от групата на стрелците по наргиле баровете. След инцидента се е предал на полицията без никаква съпротива. Ще следим развоя на събитията. Явно наследниците на Доля не си поплюват.

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Ха ха ха, в Германия крайнодесните изтрещяха. Виждат мързелявковците, че мигрантите се устройват по-добре от тях и взеха да буйстват.

6

Анонимен

преди 4 години

Нарочно на казват националността на терориста а в края на статията натъртват уж за крайно десен екстремист стрелял по наргиле барове ! И как съмнително бързо го разкриха и даже го намериха самоубил се и майка му даже ! Много съмнения, много тъмни петна но това е типично за толераската евроатлантическа преса

5

мак

преди 4 години

Шествие, многолюдни тълпи, рай за някои. Според мен това не е случайност.

4

демокраД

преди 4 години

Не може да бъде, такива работи стават само в лошата Русия.В Германистан всичко е спокойно и това са дoлни инсинуации.

3

Ahmed

преди 4 години

До Най-мирната религияСпоред Джеф Дънам (вентролог, справка Ahmed the dead terrorist) : Не били 72 девици , а 72-годишна девица :D

2

Анонимен

преди 4 години

72 маркуча с нарастващо Фи ще получи при "националистите" в затвора

1

Анонимен

преди 4 години

Сега ще е амок