41

Курнелия се обърка

преди 4 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милионера Георги Гергов, Дъбов,Кутев,Гуцанов,Жаблянов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Р.Петков,Кр.***,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

40

123

преди 4 години

Кой решава дали е най-харесвана? Партиините величия в партията. Тази лисица не е по-различна от Борисов, но червените чугунени глави не го разбират.

39

Пешо

преди 4 години

нормално е най-корумпираната жена да бъде най-харесвана за шеф на най-корумпираната партия

38

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо 39Да, предпочитам Бойко, по-малкото зло, пред Нинова, по-голямото зло! Няма клишета нито пердета! Няма перфектни положения или ако имаше БКП-то щеше да е изчезнало веднага! И в двата варианта България потива, при Бойко малко по-бавно!

37

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен"предпочиташ боко",но лелееш ТОЙ и неговата Хунта-"герп",да "бъдат изстъргани по-бързо от лицето на България"...?!?!?!..друсан ли си?..Или просто блъскаш КЛИШЕТО "Сички са маскари,обаче си искаме боко!"..?

36

Анонимен

преди 4 години

Предпочитам Бойко пред другарката Нинова! Но дълбоко в себе си желая БКП-то (Герб, БСП, ДПС, Воля, Патриоти) да бъде по-бързо изстъргано от лицето на България! Ако не стане България ще загине много скоро!

35

ПроСоТо

преди 4 години

ха ха!..Корнелия Нинова,БЕЗ ДА СЪМ Й "фен",НИТО ИМАМ нещо общо с партията й смятам,че е доста интелигентна дама!..За разлика от един друг "водач" на една друга,при това ИЗМИСЛЕНА преди десетина години "партия",тя никога не би си позволила просташко-мутренско отношение не само към българския народ,но и към своите подчинени.И все пак:-САМО ОБЕДИНЕНИЕТО на всички "антибоковотиквенски" СИЛИ може да спаси България!"Една лястовичка пролет не прави"-българска народна поговорка..

34

Щерю

преди 4 години

Другарки с големи г.. очи, големи кюфтета и големи лъжи (лозунги за светло бъдеще) - винаги ще са на мода в БКП/БСП. Ем, другарите ги обичат таквиз неща...

33

Курнелия-съмнителна

преди 4 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по унищожаването на БСП е също заръка от Ив.Костов?

32

Тоягов

преди 4 години

*** шушлеците ви ***.Окрадохте държавата и народа и станахте капиталисти,а сега пак комунисти. Това е секта от престъпници.Ще се въдвори ред в държавата ни,ако САЩ и ЕС изпратят прокурори и съдии в помощ и контрол на нашите,защото всичко е оплетено и смърди!

31

BG

преди 4 години

Нинче, ти си нашата надежда, довърши тази червена партия !

30

Алла Пугачова

преди 4 години

След избора на нов лидер, БСП могат да си изберат и песента " Ние сме безнадежден случай" за химн на БСП

29

бравос за другарката

преди 4 години

Ей сега ще си отворя една червена лимонада!

28

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Долу ръцете от дрогарката Нинова... - тя има мисия в живота - да довърши Столетницата и се справя твърде успешно...

27

Анонимен

преди 4 години

Щом Станишев и Гергов са срещу Нинова,значи тя е на прав път!

26

Анонимен

преди 4 години

И Бойко я харесва щото само джавка отдалече колкото да дига врява!Ако беше истинска опозиция досега да го бяха 100 пъти свалили!

25

ЦРУ

преди 4 години

До баси майтапчията.....Ти не си добре !! ...ама ХИЧ ДАЖЕ !!!.......ТОВА СА ФАКТИ - НЕОСПОРИМИ .....При преброяване на членовете за избора за шеф на БСП през април - ЧЛЕНОВЕТЕ на БСП / гласуващи / са под 70 000....а миналата година бяха 80 000.......ФАКТ ..НЕОСПОРИМ .

24

баси майтапчията

преди 4 години

До ЦРУТи не си добре,бе!Ама хич даже!:)))

23

Анонимен

преди 4 години

Искат си недуразумението капиталист,социалист, манипулатор.Ако преди партията що годе ги подеждаше по качества, днес дори и втори отбор не са.Кръжок с претенции.Без сериозна външна подкрепа, стават само да генерират шум в дървата, давайки хляб на медии.Няма да свалят Боко. Други ще са, а столетницата пак ще се обяснява по медиите.Щеше да е комично, ако не беше трагично.Все пак ги хрантутим, за да имитират политически плурализъм.

22

Анонимен

преди 4 години

До "нищо ново" Корни бе внедрена в СДС,както и Иван Костов от структурите на ДС БКП,за да имат "опозиция" пред света,но контролирана! След като си разпределиха държавата,започна т.н. "отлюспване" и разбиване на партията.Излъгаха народа,че идва демократична промяна,а вместо демокрация,създадоха клептокрация с управляващи- клептомани!Е,видяхме какви са ги вършили "индустриалците" на прехода като Баневи и сие!