10

АнонимеН

преди 4 години

ИМАМЕ ОЩЕ ЕДНА ХУБАВА НОВИНА!!!КОРОНА ВИРУСА ЗАРАЗЯВА ЖИВОТНИ КОИТО НЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТ НО МОГАТ ДА ЗАРАЗЯВАТ ХОРАТА С НЕГО !!!КОЙТО ГО ИЗКАРА СИ СЪЗДАВА ИМУНИТЕТ :DПРЕДЛАГАМ ВСИЧКИ ДА СЕ ЗАРАЗИМ ПА КОЙ ОСТАНЕ ОСТАНЕ :D

9

никой

преди 4 години

До Анонименизостанал си 41 плюс 20 , като 16 са критични.А народа пътува ли пътува

8

Анонимен

преди 4 години

"В Италия двама души вече са загинали и са открити 28 случая в районите на Ломбардия и Венето и властите са принудени да изолират 50 000 жители от 9 общини."

7

Анонимен

преди 4 години

"Коронавирус: Двама загинали и 50 000 души, изолирани в Италия "

6

АнонимеН

преди 4 години

МММММММММММ БРАВО ВСЕ ХУБАВИ НОВИНИ :DАЗ СЪМ ФЕН НА ГЕННО МОДИФИЦИРАНИЯ В ЛАБОРАТОРИЯ ОБИКНОВЕН КОРОНА ВИРУС ПРЕВЪРНАТ В СУПЕР КОРОНА ВИРУС!!КОГАТО ПИШЕТЕ ХУБАВИ НОВИНИ ЗА ТОВА МАЛКО СЛАДКО БЕБЧЕ АЗ СЪМ ДОВОЛЕН :D

5

минувач

преди 4 години

От вчера инфо - в Падова (Сев.Италия) 16 заболели, един починал!Хора, това е Сев.Италия! Ей го къде е! Баси!Трябва да карантинират всички, пристигаши в България от Азия!И не за 14 дни (не е толкова инкубационния период!). Има случаи за 28дни и дори за един писаха - 47дни!Боже, ще стане мазало у нас, с разбитата ни здравна система и неадекватните управляващи!

4

Професор

преди 4 години

Това е обикновено заболяване като Грипа или като безобидна настинка. Може да се изкара на крак безпроблемно. Медиите раздухват прекалено в търсене на сензации. Въобще никаква опасност няма.

3

Верно ли ве ?

преди 4 години

Силно заразен ... висока смъртност ... скрит и без симптоми инкубационен период ... е и ако това не е "случааайно" мутирал вирус доскоро заразявал само прилепчета и гущери - здраве му кажи . Това ми напомня за първите случай на СПИН. Бил в маймунки някъде в Афрка а първите случаи се появяват в гей* общностите в САЩ . Абе, някой е "изтървал козите" както казват старите хора и сега се опитва да потули следите си ..... а и нали за това е измислена думата "конспирация" .

2

Анонимен

преди 4 години

Ама нали един японист каза, че ситуацията с вируса е преекспонирана.

1

Анонимен

преди 4 години

В Италия има втори смъртен случай, а заразените са вече 29. Сутринта беше съобщено за един починал и 15 заразени.