75

до 76

преди 4 години

ако нямаш FFP3 маска и биозащитни очила (изолират очите от въздуха, подобно на очила за плуване), по-добре не ходи, щото е Събота и нищо не подозиращият *** е по магазините - лесно да се заразиш от някой нищо не подозиращ в Инкубация.

74

Анонимен

преди 4 години

Отивам до магазина за консерви.

73

Южна Корея

преди 4 години

Богата Южна Корея се пръска по шевовете от Вируса - за последните 24 часа над 220 ново потвърдени лабораторно. 1000-ди болни със симптоми на Корона, но корейците не смогнат да тестват толкова хора, а и наличните тестове почват да свършват.

72

световни новини

преди 4 години

Драги Сънародници, Съвета на ООН по Бедствията се Събира Извънредно във връзка с Корона Вируса! Да, знаете, това е Индикация, че няма страшно, ООН ще се погрижи за Вас!

71

Аз

преди 4 години

"По-важен е изходящият контрол, което се прави в Китай", каза д-р Кунчев...." - тоест чакаме някой друг да свърши работа. До кога ще се снишаваме като напикани мушката и да се надяваме дано ни се размине. Крайно време е да се СПРЕ всякакво посещение на хора от рисковани страни. Крайно време е да се каже че инкубационния период е доста повече от 14 дни. И през този период, заразения може да не дава НИКАКВИ признаци за заразяване. И това не са единични случаи. Спрете ВЛИЗАНЕТО на хора от Китай!!!

70

Анонимен

преди 4 години

Нарочно го правят да ликвидират по-бързо старите комунисти.

69

последни минути

преди 4 години

буквално от последните минути - още 5 души починаха в Иран - всичките потвърдено от Корона! Китайският сценарии, вече не е Китайски - имаме Световна Пандемия и с Огнището в Италия, Европа ще Пламне - БелоДробната Чума е Тук!

68

шщд

преди 4 години

do 48аве ти с бакелитова кратуна ли си?

67

Анонимен

преди 4 години

До дядо ПетърАко заразата стигне до летището в Доха, Дубай, абу Даби или Истанбул, бъди сигурен, че освен твоята позната, заразените са вече десетки милиони.

66

Италия

преди 4 години

преди минути Италия обяви, че вече потвърдените лабораторно случай са 55, тази сутринт бяха 15, също така 100-ци са болни и са им взети проби да ги тестват за Корона. Така, като гледам, май скоро в Италия ще са в хиляди.

65

Дядо Петър

преди 4 години

Д-р Кунчев, само за сведение: една моя позната пристигна преди една седмица от Хонг Конг през Доха и на летището в София АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ Й Е ОБЪРНАЛ ВНИМАНИЕ.Ясно ми е, че това не е ваше задължение, но поне кажете на здравния и вътрешния министри да не лъжат толкова много.

64

Анонимен

преди 4 години

Другари!Това лято събор на Бузлуджа няма да има другари. Туко-що казаха от Пзитано 20.

63

Diamond Princess

преди 4 години

Ние тука от един заразен се заразихме постепенно 650 човека благодарение на "западната" японска ефективност/немарливост. Та и вие в европа благодарение на "западния" западащ капитализъм не мисля че ви чака по-добро

62

Анонимен

преди 4 години

Електората на БСП ще намалее до 3%.

61

Анонимен

преди 4 години

Дават награда кой ще умре първи на територията.

60

Анонимен

преди 4 години

Ми не ми е жал, защото такъв е животът. Не съм го измислил аз та да ми е жал.

59

Made in China

преди 4 години

Видях реклама за съдействие за закупуване на евтини китайски стоки по интернет ,това е една много необмислена и опасна "далавера" . Бих внимавал и какви стоки и продукти купувам ! Нищо че са почти безплатни.

58

Анонимен

преди 4 години

Дъртаци.Пишете си завещанията.

57

Анонимен

преди 4 години

До 56А тебе жал ли ти е за умрелите китайци?

56

Анонимен

преди 4 години

Не се паникьосвайте ами умрете тихо и спокойно за един по-добър свят след това.