31

АМЕРИКА.............

преди 4 години

До ПатриотТИ МОЯ СТРАНА - НА МЕЧТИТЕ!!!!!!

30

все едно

преди 4 години

До само майка Турция!на кой господар ще робуваме! Поне сме комшии населени с братско турско малцинство

29

късно е чадо....

преди 4 години

На Ялтенската среща отдавна бе решена нашата съдба спрябо САЩ и СССР..........

28

много са далече

преди 4 години

До САЩ -сбирщинатаСамо Турция ни свързва с Америка! Бягаме си от късмета! Поне да върнем Румелия!

27

само майка Турция!

преди 4 години

До турчинаПет века ни е кърмила и бранела от московци! Познава ни най-добре и ще ни управлява!

26

САЩ -сбирщината

преди 4 години

До КРАЛИ МАРКОСвърталище на криминално проявени от цял свят забегнали извън закона!!!!!!!!!!

25

двама се карат

преди 4 години

ТЛЕТИЯ ПЕЧЕЛИ! - КОЙ ЩЕ Е ТОЙ? И НИЕ ПОКРАЙНЕГО!

24

Наблюдател

преди 4 години

Де се чете гейополитическо влияние.

23

КРАЛИ МАРКО

преди 4 години

Мразя сащ с цялата си душа, и с цялото си сърце. Те са съвременните нацисти на земята. Убийци които безнаказано унищожават беззащитни държави като Ирак ,Сирия ,Виетнам ,Панама ,Куба и още , и още. Желая им с цялото си сърце, и душа да изчезнат от лицето на земята. Нека Бог помага за това велико начинание. Защото това сащ е Сатаната и трябва да бъде унищожен, за да просъществува Доброто.

22

Анонимен

преди 4 години

САЩ искат да разпаднат ЕС, затова изкараха англетата. Използват Източна Европа и я насъскват не само срещу Русия, но и срещу Западна Европа. Новия троянски кон е Полша. Абе разделяй и владей. Мислех че по-лошо от СССР и Нацистите няма преди да видя какво представляват САЩ. Какво стана с Асандж, още ли го изтезават британските псeта.

21

Анонимен

преди 4 години

Този лъже като разпран!Изобщо не догледах манипулациите и лъжите му.

20

Северна Корея

преди 4 години

До АнонименХаресва ми мисленето ти, но...винаги има но.В момента има паника заради корона вирус, само се предполага че е пуснат от Щатите.Не може да изместиш група от хора, толкова които са се вкопчили отдавна във власта ей така...САЩ винаги са смучели от другите държави, разликата с нас е, че не сме ангглосаксонци или франки.Ние за тях сме просто геополитически натиск.

19

Анонимен

преди 4 години

Нашето време се отличава с това, че сме свидетели на възникването на третия полюс в световнатта сратегическа игра - Китай. Интересно е , че буквално в поледните дни изтече договора за стратегическо сътрудничество между Филипините и САЩ. А Филипините са една страна, която вече има 103-милионно население! Филипините заявиха, че няма да подновят договора със САЩ и явно преминават на страната на Китай. Това се нарича тектонично разместване на платовете в световната политика

18

Анонимен

преди 4 години

Рублата е 2.8 стотинки. И тея ще ни дават наклон в живота!

17

Анонимен

преди 4 години

И язе бех русофил ама напоследък доста ги направих руснаците. Що не го ду...т ?

16

Анонимен

преди 4 години

"Увеличаващата се руска агресия" - една напълно измислена мантра, особено като се има предвид, че американците се месят навсякъде по света и ръсиха бомби в много страни. Не мога да я видя тази увеличаваща се руска агресия

15

турчина

преди 4 години

споко мисирката ще оправи всичко,гаспод само здраве да му дава

14

Северна Корея

преди 4 години

До Анонимен 16Ще си останете май само с вашите тролпве, продължавайте в същия дух.Може би след време ще си чатиш/чатите със себе си.Ако наистина си този, който предполагам, просто спирам да посещавам сайта.Този който имам предвид е болен русофоб, а това е болест.Аз не мразя никой и искам да си кажа мнението, но щом има болни, просто не става.

13

Анонимен

преди 4 години

До Северна КореяАМА МОЛЯ ТИ СЕ, ТЕ РУСНАЦИТЕ НЕ МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ ТЕ Я ОБИЧАТ КАТО СВОЯ СОБСТВЕНОСТ ХАХАХА КАКТО КРАДЦИТЕ ОБИЧАТ ЧУЖДОТО.

12

Северна Корея

преди 4 години

До фактАз не харесвам точно Русия, но определено не харесвам КАЛИНКИ!Всъщност, аз не мразя никой, но както виждате провокират и защитават Вожда на всяка цена.