89

тя

преди 4 години

Какво "партийно шествие " бълнува тая "велика " кметица ?! Аз не съм от БСП , но участвах със хората до паметника ! Какво лошо има в това ?

88

Беселина

преди 4 години

И Фандъкова се изкудкудяка, да не остане по-назад. Скоро ще падне колосът на глинени крака ГЕРБ, защото не някаква идея ги крепи, а плюскането от държавната софра под благия взор на главатаря им.

87

Анонимен

преди 4 години

Да се забрани посещението на наследниците на БКП/БСП да посещават църкви и национолни паметници взривили и избили дацата на апостолите на свободата

86

Анонимен

преди 4 години

Когато някъде отиде представител на Герб - не е ли пак партийно сборище? Какво значи партиййно, тия съсвсем се уляха

85

CC

преди 4 години

А редно ли е ти да бъдеш кметица по втория начин, с подправени резултати!

84

Анонимен

преди 4 години

Не е редно, казваш, а редно ли е ти да бъдеш кметица!

83

Анонимен

преди 4 години

ако имаше хора като Левски на този ден госпожата и шайката нямаше да бъдат само освиркани , защото тази *** продаде България

82

Подкрепям Президента

преди 4 години

Румен Радев Президента на България е Президент на целият български народ!Той е обединител на нацията ни!Той представлява нашата страна пред всички държави в света!Румен Радев е един истински, честен,достоен Президент!Нашият Президент стои до всички нас хората!Най-истинският човек в цялата държава е именно Нашият президент!Словото на Президента Румен Радев е слово на истината!"Левски не обича склонени глави. Не да склоним, а да изправим глави сме дошли тук - на Паметника на Васил Левски. Време е да спрем да търсим утеха в историята. Време е да се отучим да черпим достойнство от са

81

Анонимен

преди 4 години

Какви агитки са и на тая в главата? Не престана. Вместо да се засрами и да помисли защо в този свят ден получи такова отношение, заедно със специалистката по география. Да разбере, че не я искат.Не става. И да благодари на БСП, че пак е на този пост/ макар и със стабилна клизма/.

80

ДААА..

преди 4 години

ПОЧУДИХТЕ СЕ КАКВО ДА СИ ИЗМИСЛЯТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТА - АКО БЯХТЕ ЧЕСТНИ ЩЯХТЕ ДА ВИДИТЕ ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ВИКАХА БЯХА ИЗВЪН ОГРАЖДЕНИЯТА И БЯХА ВСЕ МЛАДИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ - ВИЕ Г-ЖО КМЕТ СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ЗАЩО ТОЧНО НА ВАС ВИКАХА ПОМИСЛЕТЕ КОИ И КАК ВИ ИЗБРАХА ЗА КМЕТ- УМИРАТЕ СИ ОТ ЯД ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ИМА ГОЛЯМА ПОДКРЕПА

79

Анонимен

преди 4 години

И Левски продадохте за малко политически дивиденти. Какви българи сте. Никога досега не е било намесвано името му по такъв начин за лична политика. Радев ще влезе в учебниците по история с този срамен ход.И вие, всичките политически ***, които търсите под вола теле, за да изпълните опорните точки за по 50 лева.

78

Куришкин

преди 4 години

Е, партийно, но все пак българи. Можеше *** да покани руския посланник да държи реч.

77

Анонимен

преди 4 години

Борисов от една страна иска мир с Президента, а от друга страна изпрати всичките си пионки да го плюят. Това вече е смешно. Гешев, Фандъкова, Караянчева, разни депутатчета, на които хората не им знаят името и т.н. Остана ли някой, който не се е изказал още? Тази ГЕРБ пропаганда, гарнирана с подслушване не се трае повече. Те са на власт само по една причина - няма никаква алтернатива. Иначе отдавна да са изхвърчали.

76

Йово

преди 4 години

Направете го национално шествия. Оп забравих според привържениците на ГЕРБ и други десни партии ТУРСКО РОБСТВО не е имало. Само преди 2 дни се изредиха какви ли не русофоби по различни форуми и плещеха че дякона бил агент на русия и бил просто един престъпник и терорист!

75

Анонимен

преди 4 години

Левски е българин и се е борил за свободата на България, а не за партии. Да не забравяме , че ако не беше хан Аспарух, нямаше и той за какво да се бори......

74

Анонимен

преди 4 години

Демокрация и САЩ ! Някой хора живеят в заблуда !Слугите сменят господарят ,но остават си слуги !

73

ГЕРБ ФОРЕВЪР

преди 4 години

Един *** преди малко ми писа че няма да допуснат, долара да стане 60лв, както през 1996г.*** долара тогава стана 2000, казах ти на тебе, нито си умен, нито си някакъв поне да има представа за работите.Нали искате в чакалнята, тогава няма да има валутен борд.Колкото до учителката по руски,разбирам ви, все пак си защитавате придобитото.

72

Браво

преди 4 години

За *** няма нищо свято.

71

Анонимен

преди 4 години

За комунистите, няма нищо по свято от това, да се домогнат до властта!

70

Анонимен

преди 4 години

Тази пък, тази пък.........откога и се дигна толкова самочувствието, че да прави забележки на Президента? Той не е ли български гражданин? А партийците не са ли българи? Където искат и както искат ще си изразяват гражданската позиция!!!! М-ъ-р-ла........ това е моята гражданска позиция!