1035

Чико

преди 4 години

Новина от Алфа-Каталуния

1034

Анонимен

преди 4 години

До DDDАз не съм гербер ,бе умнико,но знам,че ако паднат точно сега герберите,ще стане много по-зле в България и ГЕРБ трябва да си изкарат мандата.Защото ще пострадат много хора и това ме тревожи,а не защото кой щял да спечели или загуби изборите.

1033

няма начин

преди 4 години

Ако беше всичко наред и честно, щеше ли държанката на самодържеца за евакуира бутиковия магазин на пожар?

1032

DDD

преди 4 години

Герберастите почнаха да се топят един-друг! Кой кого убил, кой кого спасил от затвора!... Продължавайте в същия дух, бо.кл.уци! Нека всички да видят колко сте се омазали!...

1031

Анонимен

преди 4 години

Цецо е проклятието на България,ако наистина участва заедно с костовистите в свалянето на правителството на ГЕРБ,да забие нож в гърба на приятеля си Бойко,благодарение на който забогатя и не влезе в затвора.Свалянето на правителството на Орешарски е също негово дело,като блокираха парите на правителството и Орешарски падна,защото останаха без една стотинка.Ами атентата срещу Доган?Пак негово дело.

1030

Територията

преди 4 години

С най-простия и най-корумпирания премиер.

1029

Анонимен

преди 4 години

Щом се заяждат за една къща, означава,че Бойко е чист и няма с друго какво да се захванат с него,освен с тази къща,но той има бизнес и дори евентуално да я е купил,какво ви бърка това и какво незаконно има?.

1028

Анонимен

преди 4 години

Тази битка срещу ГЕРБ върви откакто спечелиха последните избори,медиите бъкаха със статии срещу герберите,на които дори и аз повярвах(признавам си),а coрocoидката Кулезич също не спира да бълва черен пиар,когато видите на коя страна е тя,по това може да се ориентирате коя е грешната страна и къде е левия троцкизъм.Защо не изчакате да си изкарат мандата ГЕРБ? Какво ви бъркат няколко месеца?Защо не вземете властта по демократичен път след изтичането на мандата им,а с лъжлива пропаганда и репресии

1027

Loyko

преди 4 години

Боец- сбирщина от пропаднали ченгета,усверипели за да бъдат забелязани.Слуги на дявола,купени за жълти стотинки.,комплексари и плиткоумници. На тях ли трябва да им се вярва.Много са им евтини постановките. Не всеки българин може да бъде манипулиран,не бива да се залага на природата на ниско грамотните лузъри в тази държава.

1026

Анонимен

преди 4 години

бате боико колкото говориш толкова ти омеква шланга така че ако си мъж не се оправдаваи разследването ще реши дали си мутра или си чист като момина сълза

1025

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА метрото на софиянци кой го пострпои,да не би ти?ГЕРБ го построиха.Още от соца го мотаеха това метро,а ГЕРБ дойдоха и го построиха.Ами пътищата? Ами спортните зали?Ами санирането?.......и много други.И за еврото също са прави,защото ще имаме стабилна валута и ще паднат лихвите и разплащанията в банките.Какво направиха другите през управлението си? Само грабеха и нищо насреща, единствено Станишев построи някои пътища и Доган построи каскадите и Цанков камък,които са полезни за ст

1024

тъй де

преди 4 години

Колко е подъл Путин. Купил къща, порше, и магазини на любовницата на Бойко.

1023

DDD

преди 4 години

Точно сега му е времето да махнем от властта крадливата шайка ГЕРБ! До кога да ги чакаме? Още ли трябва да се ус.ер.е крадливата тиква?... Мишока с каскетчето къде се покри?

1022

Анонимен

преди 4 години

Колкото по бързо и по рано ГЕП си отидот толкова по добре и за държавата и за народа останал тук макар, че тези които ще поемат власта ще им е много много трудно понеже ГЕП след себе си не оставят нищо т. е оставят взетите заеми и обрулената държава.

1021

Анонимен

преди 4 години

Русия с наливането на пари да смъкне ГЕРБ не им остава пари да вдигнат минималната им заплата поне като на африканските страни

1020

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ задължително трябва да си изкарат мандата докрай,а след това която партия искат да изберат да управлява,защото ако падне сега ГЕРБ,страната я чака кървав ужас и убийства!Вразумете се!Дори президента каза,че е вредно да има сега служебно правителство!Сега не е време да се сваля правителството на ГЕРБ.

1019

Анонимен

преди 4 години

Работата ще стане като да кажат ,е сестра ти е **** после върви разправяй ,че нямаш сестра

1018

7

преди 4 години

Ало, мисирките ! Защо се умълчахте така по случая ? Ако беше някой от левицата щяхте да киснете пред къщата денонощно! "*** " такива !

1017

Анонимен

преди 4 години

е ако излезе ,че е лъжа какво правим ?Кога изданията ще носят отговорност какво пишат

1016

Бунгар

преди 4 години

Знаех си ,че българите са *** народ,ама чак толкова не допусках. За зависта да не говорим.Готови сме да удавим всеки в една капка вода, само да има пусната лъжа за него и сме готови...Добре плюем,ама като се окаже лъжа, не се извиняваме. Цивилизационен проблем от векове. Затова сме на опашката в Европа.