270

Reptile

преди 4 години

Аве, мушмуроци, как така директно вадите внос от растеж, баас, маааму?! Тава ще да е някаква нова Соц-статистика?! Дефицит по текуша сметка е едно, а обш растеж на БВП, е съвсем друго. Еее, може и да сте прави, ако вноса е на НУЛА ЛЕВА, а продажбите са 4 млрд., но за нефтопродукти е леееко съмнително. Това отива към най-обикновена ундорма за ограбване на мандри... ВИЕ това го можете!

269

ББ

преди 4 години

то и Цветито го нямаше...чакала е трансфер явно...с тоя фалирал магазин

268

Чеверме социалист

преди 4 години

Къде е на президента Десито,защо я нямаше на манифестацията

267

Чеверме социалист

преди 4 години

Къде е на президента Десто

266

Анонимен

преди 4 години

Друго си е да расте инфлацията с по 300% на ден. Това само комунистите го могат.

265

Анонимен

преди 4 години

Еййй га/дюха не искам пак заплата от 5-10 долара и пенсия от 3.!Не искам пак празни магазини,БЕЗ ТОК,БЕЗ ВОДА ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ,КОПОИ ОТ БКП-МАРШ В ДЪНОТО ДА СЕ СРАМУВАТЕ!

264

54632

преди 4 години

Официалните данни на ЕС са 0.7% растеж за България. Кой кого е искал да надхитри, не знам. По-скоро ми се струва това да е работа на старателна партийна калинка. европа не взема надоверие всяка цифра, подадена от България.

263

Анонимен

преди 4 години

комунист като каже добър ден - огледай се къде е слънцето.

262

Анонимен

преди 4 години

Да ГЕРБ удариха дъното с корупция, лъжи, соджуци, тефтерчето, ало .... Бирата, терасата,квартирите, а народа удари вече неколко дъна на бедност.

261

Анонимен

преди 4 години

До Кво да праиш ?Виденов нищо не може да направи, защото има нова конституция, частна собственост на офшорни фирми и защото го блокират СДС и американските фашисти от МВФ държат долара и имат за цел да намалят населението в източна Европа. 20 години след Виденов и сега с Кристалина Георгиева и Борисов явно че успяха да го намалат в България чрез валутния борд. Дянков от светвона банка също имаше прякор хер Флик ако помниш на името на нациста от концентрационните лагери.

260

Анонимен

преди 4 години

Тук в бялата държава от този месец дават ежемесечни добавки към пенсиите които покриват инфлацията. Какви добавки дават на пенсионерите при вас като инфлацията ви е огромна. А вярвам че и заплатите ви са под минимума за съществуване. Но щом си траете значи сте ок.

259

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 4 години

Др. ГЕЧЕВ, ако не бяхте със здрав разум, трудно би се подвело умението на "проф.", участвал в ограбването на бг народ. Това ли е, да сте с народът? В момента манипулирате... Моето мнение е, че с К. ИМПЕКСОВА, В.ЛЕЧЕВА/М.ВЕЛЕВ и брат й, както и мн.др., вие отдавна трябваше да сте в затвора. Чрез всякакви манипулации, подстрекавате към размирици с *** ЗА ВЛАСТ И НОВО ОГРАБВАНЕ НА ХАЗНАТА. Няма д-ва, която да успее да нахрани комунистите! НИКОГА КОМУНИСТИЧЕСКА ВЛАСТ! ВИЕ СТЕ ВРЕДНИ ЗА Б-Я!

258

Електра

преди 4 години

Тоя трябваше да е обесен 100 пъти, че обра спестяванията на хората...

257

Кво да праиш ?

преди 4 години

До Анонимен 270 В Марково ли се е скрил Виденов от народната любов? Преди години се писа че някакъв месо или млеко преработвател го е съжалил и го е взел на работа срещу 2 000 лв.като икономически съветник. Дали тази доброжелател е фалирал вече, не знам.

256

Анонимен

преди 4 години

От БСП и ГЕРБ няма разлика,все са от БКП и сега БСП,само по младите от герб са кой знае от кои може синове и дъщери или внуци

255

Анонимен

преди 4 години

До vdchВалутен борд без валута ще падне бързо както в Аржентина. В 1991 г. никой в МВФ не е давал гаранция на България че ще помогне, защото искаха конкурентна и образована България да обеднее, да унищожи икономиката си с "реформи" и да мизерства и тогава да подхвърлят някокй друг долар колкото да се спасят предателите от СДС и техните слуги НДСВ и ДПС после ГЕРБ,

254

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 4 години

Наглостта на Р. ГЕЧЕВ: Да участваш в ограбване спестяванията на бг народ, чрез фалшив фалит на банките, да ограбихте пенсионният фонд; да участваш в приватизацията чрез РМД-та (К.ИМПЕКСОВА, В.ЛЕЧЕВА/М.ВЕЛЕВ, доносници на ДС и т.н.)и да имаш смелостта, да парафирал за власт, чрез всякакъв вид манипулации, популизъм, да изискват оставки тези, които разграбиха д-вата, му се казва "Гьон сурат". Н.Добрев беше решил на направи пълна проверка, но всичко беше разграбено.

253

Анонимен

преди 4 години

Който помни, нека си спомни, къде беше България преди 20г. и къде е сега!За така наречения соц. пък изобщо не ми се коментира!!!

252

Жоро

преди 4 години

Може и да сме последни в Европа, но една рубла е 2-3 стотинки.

251

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Сега "сиромахът" (Виденов) се пенсионира и си издигна палат за 300 хил. в Марково - вилната зона на Пловдивските милионери.Е, това,е! Тц, тц, тц... Той нали беше някакъв даскал. Борисов им дигна парите и Виденов забогатя. Скътал парици и за палат. Блазе му!