97

До Зозо

преди 4 години

Пич, току що влязох в уж най - изгодната платформа за пазарене на валута злато и т.н. "Купих" за 100 000 лв. - евра. и после обратно. Веднага загубих 1%. Това не е ли вече обезценяване, и то безсмислено, при условие, че автоматично ще се смени, по зададения от теб курс БНБ след време. По банките е поне с 0,5 до 1 ст. по - скъпо да си купиш. Не знам защо не си провериш, а да лееш злоба. Моля те. успокой се. И моите роднини са гонени и малтретирани след 9.IX. но не е въпроса в това.

96

Зозо

преди 4 години

До До ЗозоЛелелеееееее. Хаповете веднага руски. Ти за валутен борд чувал ли си? Фиксиран курс на лева към еврото 1,95583 лв. за 1 евро. Стига с елементарните руски лъжи! Няма кой да излъжете, освен изкукуригалите дръти *** ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

95

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Нашият ***... - Празнодумец "Храбър" се закани да напълни площадите... - но опорочи поклонението пред дякона Левски... - стотина платени пенсии, които, дори не можеха да свирят и им изпопадаха ченетата...

94

До Зозо

преди 4 години

Абе я влез в която и да е банка, да видиш колко е курса, ако решиш сега да купиш. Явно не си разбрал какво съм написал, или не си дочел какво е писано. Все ми е тая, но определено имаш загуби ако купиш сега ЕВРО. А ако не са ти в банка и криеш нещо и сменяш кеш в чейндж, още по - голямо дърво. При приемането ни, автоматично ще се смени лев-евро, по курса на БНБ който си написал. Спокойно, на твоя страна съм.

93

Зозо

преди 4 години

До До таксиметраджия ......То се обезцени лева вече по чейнджовете...............Хахахахааааааааа, комунягооооооо курса е фиксиран 1,958лв. Кой ще излъжеш бря, елементарен руски клоун:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

92

Анонимен

преди 4 години

Внушаването на страх и паника в хората от руските *** си е чиста проба подривна дейност срещу държавата.

91

Зозо

преди 4 години

До Анонимен1? си е 2 лв., от където и да го погледнеш. Ама простите *** ревът, защото приемем ли еврото край с руските им блянове за БГ губернията.

90

До таксиметраджия

преди 4 години

Радвам се, че таксиджия (без да обиждам съсловието), разбира повече от повечето хора, юрнали се като обезумели първосигнално. Историята показва само едно - при голям страх, големи загуби се търпят. То се обезцени лева вече по чейнджовете, сега сменят при неизгоден курс вече, след като има търсене се вдигна ПРОДАВА. После обратното упражнение - пак загуба... абе оФци сме си. Който повярвал и се хванал ... здраве да е, сменил и толкова. Стига пускали (про и анти) статии вече че изтрещяха тотално.

89

Анонимен

преди 4 години

Само свободният ресурс се обръща в евро, а и загубите на фона на отвързан лев са пренебрежимо малки. Пък и от друга страна едно ? си е едно ? ама от където и да го погледнеш.

88

До Зозо финанасистта

преди 4 години

Еми може и йена,тя е пък 0.015 лв ...колко са зле японците ,нали ? (По твоята теория...))

87

таксиметаржия

преди 4 години

Чехндж бюрата и банките се налапаха от смяната на левове в евро. Сега отново българите ще обръщат евро в левове за да си купят храна. Схемата пак беше приложена към клетия, беден народ.

86

dr economix

преди 4 години

Почти всеки българин в България притежава собствено жилище, земи, други имоти. Бедни няма.Най много скачат против еврото тези със големите кредити и разни пишманбизнесмени. Обикновен имотен човек няма проблем със еврото.

85

Зозо

преди 4 години

Комунягиииииииииииииииии, обърнете си парите в рубли. Така ще сте защитени от лошото евро. Лично Путин ще ви гарантира спестяванията )))))))))))))))))))))))))))))))))Ще сте милионери всичките, руската и турската лира са едно и също 2,8 стотинки )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

84

Анонимен

преди 4 години

"Убавецо" , сещаш ли се, ако тия дето са без пари решат да си дръпнат спестяванията в евро какво ще стане? За това не дразни повече хората. Не пиши глупости и мирясай.

83

Зозо

преди 4 години

Хората с пари отдавна си ги държат в евро. По форумите ревът руските хибриди, в опит да заблудят елементарните прости ***. Няма да им се получи работата.Копейковци, нямате никакъв шанс )))))))))))))))))))))))))))))))))))

82

8

преди 4 години

Няма да са само няколко месеца, идват избори - ако искат да ги загубят на 100% гербаджиите може да продължат цирка с еврото. Може всичко дето казват да е точно така, но тук вече имаме ефекта на лъжливото овчарче и народът изобщо не им вярва, даже техните привърженици не им вярват. При такава висока степен на недоверие е даже опасно да се играе с борда

81

Анонимен

преди 4 години

Уплаши се баце. Българинът не е ***. Обърна си парите и чака да види какво ще се случи. Влезем ли в зоната, става безсмислено оставането тук. Тегли и бяга.

80

Зозо

преди 4 години

До ДО 91 ЗОЗО ФАШИСТАКакъв фашизъм сънуваш бря, вата? Май от рано си подкарал боярищникът :)))))))))))))))Я си пусни Атака ТВ да кротнеш :))))))))))))))))))))))

79

ДО 91 ЗОЗО ФАШИСТА

преди 4 години

ФАШИСТЕ НАЛИ СЕ СЕЩАШ ЧЕ ЖИВЕЕШ В КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СЪН ТОЙ И ХИТЛЕР Е ЦИВЯЛ В ТАКЪВ СЪН НО ПОСЛЕ ГО СЪБУДИХА МНОГО МИ Е СМЕШНО НА ТАКИВА СЛЕПЦИ КАТО ТЕБЕ СКОРО СТРОЯТ ЩЕ БЪДЕ СМЕНЕН А ТИ СПЯЩИЯ ЩЕ СЕ СЪБУДИШ.30Г.ФАШИЗЪМ СТИГАТ .ВРЕМЕТО Е НАШЕ НАШЕ.РУСИЯ И САЩ ЩЕ РЕШАТ КАКВО ЩЕ БЪДЕ В БЪЛГАРИЯ АМЕРИКАНЦИТЕ КАКТО ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПРОДАДЪТ ФАШИСТЕ КАКТО ВИ ПРОДАДОХА ПРЕЗ 44ТА.

78

Анонимен

преди 4 години

"Държавата сме ние" парите обаче ги прилапва "КОЙ".