11

Анонимен

преди 4 години

Хърватска не я мислете. Друг свят е там - де да бяхме като тях.Рюшнаците там не са на почит. Лани се въртеше клип как там, в курортен град, "паяк" вдигна колата на един ***. Последният се матьори и налита на служителите - моментално се събраха граждани в тяхна защита. И оня като се изцепи: защо дядо ми е воевал за вас.... Тогава беше тоталното освиркване!

10

Анонимен

преди 4 години

Към евразийската клоа.. .ка единствено губернията бг се е запътила, като овца на заколение.., а руския резидент радка- ЛЕТЕЦО, предвкусва властване до гроб, като в путинската рашка ))))))) айдеее честито евразийска щото ЕС " СЕ РАЗПАДА" ХАХАХАХ

9

до 6

преди 4 години

Че нали Кравария хвърлиха едни милиони за "борба с руското влияние" - както виждаш парите не са отишли на вятъра

8

Анонимен

преди 4 години

Знаех си че тоя Путин управлява целия свят, дори избира президентите на ФАЩ.Интересно как го прави, след като форумните *** Русия е една слабо развита държава, която не става за нищо.

7

Анонимен

преди 4 години

Направо се чудех как вече стана почти обяд и в сайта има само 2 статии оплюващи отново Русия. Реших, че има някаква грешка, но сега виждам, че нещата малко по малко си идват на място.

6

Анонимен

преди 4 години

Тиквено-Прасешките медии нямат почевен ден в хибридната им война срещу Русия.

5

Анонимен

преди 4 години

В Хърватия няма руски еничари, това е болката на шопарите от кремЪл, а и на бг рускоезичниците!

4

100

преди 4 години

Все Русия ви виновна. Американците са "ангелчета" според калинките.

3

+-

преди 4 години

Тези вече се разболяха от търсенето под вола-теле,а може би пък се застраховат .Само за 20-30 години запада от икона стана -кошче за *** в много нормални хора.Тролчетата и фанатиците и тези където дядовците им са били все банкери,промишленици или крупни земеделци -тези не се считат-тия са си болни ...

2

ртртт4

преди 4 години

каква Хърватия сънуват тия бе. Слепи ли са, не виждат ли че от България по-голям рубладжийски кон няма.

1

НЕ

преди 4 години

Би се превърнала Сърбия, която хърватите мразят, но няма да влезе в ЕС, а поговорката казва "Приятелите на моите врагове са също мои врагове" или тещо подобно.