78

Анонимен

преди 4 години

Че то каква комуникация е имало между вас - БОГОИЗРАНИТЕ от Вожда и народа ..така е и на местно равнище ,основната комуникация е -"Само наште!",ако пък имате някоя по..д лога от друга партия като Н.Димов - обира "пешкира" е..га ти управлението и това от години ,..ПОСЛЕСЛОВ и приуправлението на УЖ други партии пак си беше същото - Народът да го ... знаете я тази фраза ,тя е в действие от 75 г и при партийците , и при сегашните "патриции"

77

Анонимен

преди 4 години

уфф . да ви..комуникациите,защо ви плащат заплати бе?

76

Анонимен

преди 4 години

63, тотално си обркан от манипулацията на ГЕРБ ! Ами какв проблем е ако не е политически, да не би ние от улицата да сме назначили в администрация и министерства тези некадърници, нали всяка партия си идва с персонала, нали в процеса на работа си премахват 'чуждите" и назначават "своите" хора ! Цяла "армада" вече се оформи от подали оставка крадливи "наши" хора ?

75

До Врачанската Ка-ка

преди 4 години

"Прекъсната комуникаци" !?!?!?. Вие на кого ги разправяте ? Аминистър Калинкова, вие за какво получавате заплата. Не разбрахте ли, че Сфия не е Враца. Не разбрахте ли, че тук хората веднага ще ви извият вратовете за вашето безхаберие ?

74

акуд

преди 4 години

прекъсната комуникация. безхаберие или ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ????????

73

няма да има глоби ли

преди 4 години

И как няма да глобите тези дето бяха без винетки около София? Нали има закон. Не сте променили закона, значи трябва да глобите.На какво правно основание няма да го направите???Или всички знаем, за ББ и ГЕРБ закони няма.ББ се изживява като Кралят-Слънце... :държавата-това съм АЗ"

72

IYI

преди 4 години

Грехота е да плаща човек винетка и тол система за пътищата в Бе-Гето.Оправете пътищата,асфалтирайте като хората,добавете в асфалта Titan 7686 и вижте дали ще мръдне асфалта.Нямате пътища пък искате пари от бедния народ.Добре че бедния народ е наивен и послушен.Иначе щеше да играе дебелата тояга.

71

Дръндер

преди 4 години

До Защо политизираме???Сериозно ли помисли, че тази знае какво е полис? Тя е толкова ***, че да каже, че един стълб с камера е над 100 000, ти си мислиш, че знае какво е полис!

70

Комуникацията???

преди 4 години

Прекъсната комуникация???А какво правите всяка седмица на министерски съвет?Съветвате ли се, комуникирате ли по между си?Или само слушате командите на слаб.оум.ния си Вожд дето нищо не знае, от нищо не разбира, но иска всичко той да командва.А вти тъ.пите калин.ки треперите от страх да не ви уволни и колкото и малко мозък да имате се гипсирате пред него.Тато никога не е казвал "АЗ". Сега разбрахте ли какво е дикатура?Сега има диктатура на ББ над всички вкл. и над ГЕРБ.

69

Защо политизираме???

преди 4 години

Ами точно това е политика... Умението да се управлява полисът и действието по управлението, осъществява се организиран контрол над държавата, града, населението.От старогръцки:"политикос"; гръцки:"полис"- град, държава, свързано с жителите на града, държавата

68

Анонимен

преди 4 години

Както всяко друго нещо в България и тази система е пародия. Парите от винетките отиват не за пътища, а за терминали, камери за следене, администрация, медийни кампании, сайтове, изпълнители и всички хрантулници по веригата.

67

До 69

преди 4 години

За СКАПАНИТЕ български пътища не са виновни тежките автомобили.Хайдутите които асфалтират пътищата имат вина.Вместо 8 см асфалт крадливия *** слага 3 см.С този манталитет още дълги години ще боксувате и завиждате.

66

1234

преди 4 години

Ако въведете Еврото по същия начин ще е голяма веселба ...

65

Бг работа

преди 4 години

Драмата с винетките продължава.След 01.март започва и драмата с ТОЛ системата.Упадъка продължава:))

64

Анонимен

преди 4 години

Пълни некадърници.

63

???

преди 4 години

Значи веднъж държавата е удържала средства от данъците ни за поддържането на тези пътища, а сега втори път общината от моите данъци ще плати за тази поддръжка. Очевидно парите от тол системата и винетките няма да стигнат, защото тежките автомобили плащат много малко, по-малко от леките коли, а само тежките автомобили рушат пътищата.

62

F5

преди 4 години

ГОРЕТЕ И ОТДЕЛНО РАЗЛИВАЙТЕ ИСТИНСКА ВОДА!Ще просветне, ще прозвучи, и измамните визии и звуци ще бъдат разобличени! Горете най-вече хартия!

61

1214

преди 4 години

Защото *** София ви храни всичките, така че айде да не мрънкате кой плаща и кой не.

60

BGN

преди 4 години

Госпожа 100 000 за един метален стълб, какви ги ръси ???

59

Анонимен

преди 4 години

В БСП няма калинки, там има крадлинки и то мноого.