92

нема проблем

преди 4 години

Да го правят и 1,000 лв ако искат!Сам си гледам тутуна и си го пафкам!Направо ми е без пари!А хабдалите нека дават една камара кинти за него!

91

Idiot

преди 4 години

Много ме интересува този загубен език че да му спазвам правилатаБългария е 56 МИЛЯРДА РЕТАРД

90

Chanquete

преди 4 години

:) Някакъв НЕГРАМОТЕН и НЕОБРАЗОВАН *** пишещ "милЯрда" и с деградация в граматиката, се опитва да учи математик-финансист на числа !? Пази Боже, сляпо да прогледа ! Дания: 299 млрд. долара БВПБългария: 162 млрд. долара БВППриключвам темата. С прости хора не влизам в спорове, ще ме свалят на нивото си и ще ме бият с опит.....

89

Юнал Джемилов

преди 4 години

Ако пипнат тутуна ште вада ятагана от съндъка май май дааа май май натам вървът нештата биллюлля

88

Плюс това

преди 4 години

Гуатамала има половината БВП на човек от 8 000 долара на 4 Защото имат двойно повече хора. Така че несе бутай

87

Научи ги тези числа

преди 4 години

Дания 324 милярда България 56

86

Chanquete

преди 4 години

И обратното: Гватемала, на половина БВП на Дания, но в Гватемала, за вечеря 4-членно семейство слагат на масата комат 'ляб и паница леща. Толко си ми глупавичък, завалийката, че и представа си нямаш. С този капацитет по икономика и финанси който имаш, ще те посъветвам, у вас някой друг да разпределя семейните доходи. Че не можеш си върза връзките на цървулите, толко си умен. Аман от "специалисти" по всичко. Ай, 'фъркай.....

85

Готин пушач

преди 4 години

Минималната заплата се определя от държавата.Навсякъде по света е така, дори в САЩ.Приказките че държавата не определя стандарта на заплатите ги приказвайте на някой слабоумен.Всеки пушач знае вредата която си причинява, не е нужно да ги обиждате.

84

Chanquete

преди 4 години

До Боже:) ***, ще ти дам един конкретен пример, за да ти затворя човката: Дания, която има едва 3 пъти по-висок БВП от България, и който въобще не е висок в сравнение с поне 100 други страни по света, и която имаме едно и също на брой население. Но в Дания са едни от най-високите заплати в ЕС, а и в Европа, които са над 10 пъти по-високи отколкото в България. Срещу фактите, само глупаците говорят. Ай, приятна вечер, че не ми се занимава с ***.

83

Боже

преди 4 години

Сега БВП не било фактор остави че е основен.Затова ще взимаш нисказаплата щото си реално глупав.

82

Chanquete

преди 4 години

P.S. Грешка (в географията) имах предвид страна от Южна Америка или подобна в Азия. Но както и да е, много хора знаят какво имам предвид. Че БВП не е фактора за ниска/висока заплата, още повече, че нашия (на България) не се дължи на реално производство.

81

Анонимен

преди 4 години

Ирланците дали се чудят и те, дали да изравнят минималната си заплата с нашите?

80

Chanquete

преди 4 години

До ***:) Сериозно ли заплата зависи от БВП и той ли е фактора за висока/ниска заплата в дадена страна ? Любопитно ми е, в такъв случай какво да кажем например за Гамбия, която със сигурност има по-голям БВП от Ирландия, но реално населението й умира от глад !? Лошото у нас е, че е пълно с такива "специалисти" като теб, които се гледат в огледалото и казват: "Аз съм умен, от всичко разбирам". Но реално, не сте нищо повече от задклавиатурни философи.

79

Ква е връзката!?

преди 4 години

В България пенсията 300лв, в западна Европа 1000 евро. Да се изравняват ли

78

Идиоти

преди 4 години

Заплатата не зависи от държавата а от бвп който е 6 пъти повече в ирландия.А пушачите плащат повече друг път. Загубеното време и заетите легла от *** пушачи не могат да се отплатят.

77

Анонимен

преди 4 години

пушачите плащат за здавеопазването повече от непушачите като си купуват цигари но това си е личен избор.ЕК дайте да изравним и доходите.

76

цигарка

преди 4 години

поне 11 -12 лева трябва да станат

75

Chanquete

преди 4 години

Заплатите в България - 350/400 евро, в Ирландия - 2700/4500 евро. Да се изравнят ли заплатите ?Ще посъветвам ЕК и работилата по публикацията Боряна Павлова, да вървят там, къде слънце не огрява. Че отдавна ми писна от лицемерието и двойния стандарт на ЕС и родните "анализатори".....

74

Някой

преди 4 години

Първо да се изравнят заплатите. Ирландците са бедни, но по други стандарти.

73

Пушач

преди 4 години

Ще увеличат контабандата няма да е за добро