16

Анонимен

преди 4 години

Разбира се че ще изкочи сега и нова болест. Трябва да се изравнят цените на пилешкото и свинското.

15

Анонимен

преди 4 години

Свинското поскъпна. Наред е пилешкото.

14

Анонимен

преди 4 години

От коментарите оставам с впечатление, че ползите да унищожаваш индустрии, да унищожаваш икономика, да избиваш животни и да изхвърляш хора на улицата е в полза на мнооооого повече хора, от колкото е в ущърб на други. Жалко, че задклавиатурните фейсбук и днес.бг воини не са способни да променят нещо така или иначе. От некадърността и корумпираността на болшинството потомствени, приватизационни "милионери" и "фермери" с хиляди декари се стига до тука. Има правила и директиви за другите, за тях - НЕ

13

Анонимен

преди 4 години

Бах колко ветеринари и биолози в тез коментари!

12

Валентин Тодоров

преди 4 години

Да избием болните прасета,патици и т.н можем и без държавни органи и институции.Тях уж ги имаме за да нямаме подобни проблеми.Кога най-после публично ще поставим въпроса защо са ни институции,които само смучат парите ни без реална полза от тях.Едва ли само аз мисля,че такава държава,такива политици и институции са ми напълно излишни.

11

Унуфри

преди 4 години

До Унуфри 2Трол, този ник е мой !! Хайде напъни се за копейките, които ти дават и си измисли свой !!!

10

счети

преди 4 години

Собственика на "Волекс" Пламен Челебиев е известен с това, че упорито отказва да плаща "ресто" на който и да е управляващ. За поредна година му правят "номера" с епидемията. На него ще му пръднат на подпоручика - мултимилионер е, няма да умре от глад. Трагедията е за хилядите работници и десетките подизпълнители на фирмата, които ще останат на сухо. Докога с рекета над българския бизнес ?!?

9

а на мен друго

преди 4 години

До УнуфриА на мен ми прави пък впечатление,че след всяка "чума" започва вноса на месо от дълбоките резерви на чужда държава,на които е дошло време да ги заменя. И вместо да ги изхвърли,ги продава на България.

8

ясно

преди 4 години

разбирам, цената на пилешкото и яйцата трябва да се качи със 100%, нищо че в момента яйцатав София са 200% от скъпи от в Ню Йорк!

7

Анонимен

преди 4 години

Мине се не мине някое време и си пускат заразите,да стряскат хората и държавите.Така беше с лудата крава в Англия,с птичия грип в Азия и Европа,с еболата в Африка и разни други.После уж ги лекували.

6

Анонимен

преди 4 години

До УнуфриЖивотните там бяха умишелено заразени,намериха празни пластмасови бутилки с надпис на арабски до тях,струва ми се,че бе направено умишлено срещу правителството на ГЕРБ.

5

Прост човек

преди 4 години

Струва ми се, че нарочно се разпространяват тия зарази от сили които ни мислят,, доброто".

4

GG

преди 4 години

Другарката Нинова няма ли да ходи да защитава себеподобните ?! Ще влезна след малко да прочета големите конспирации. Борисов - патеубиец !!!

3

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ-ерите като приключат със животните и ще започнат така да избиват хората. Превантивно.

2

Унуфри

преди 4 години

И от там ли ще минава някоя ифраструктурна артерия - газопровод, нефтопровод или нещо подобно. Само на мен ли ми прави впечатление че там където е имало чума до 2 или 3 години от там минава някой проект ? Давам пример - Тръбата за Турски поток минава от Странджа за Варна и към Сърбия. В странджа избиха козите на хората , а в Североизточна България няколко хиляди прасета.

1

анонимен

преди 4 години

И по планините има пернати. Да хвърлят отрова от самолет.Не може така.