12

Тръмп не заплашва

преди 4 години

Просто казва истината:Глупаво е да дадете възможност на комунисти да ви подслушват !Ние Българите го разбираме - знаем какво зло са комунистите. Обаче Западните левичари са проЗти пръчки вЕрващи за всякакви глобалистко шитни

11

K6

преди 4 години

До 2 години Мъск ще елиминира всички мобилни оператори със собствената си сателитна мрежа, не влагайте ресурси в 5G новият Биг Брадър Space X ,и Google ще изнесат първия квантов компютър в космоса с който ще контролират и мозъците ни

10

Анонимен

преди 4 години

Абе как така страната на свободата не дава свобода на други. От кой телефони да купувам от кой газ, иначе санкции до дупка. Ама иначе много ни обичат и сме свободни.

9

Анонимен

преди 4 години

5g имат само китайците. Да си останем на 4г или направо да слезем на 3 както е на 90% от територията на САЩ. Да там нета е по бавен от нашия и това дето го ползваме за 20 Лв там е 70 долара. Забрави за торенти 4к и т.на. Това е истинската цел. Да си плащаме като попове за тъпите им филми,сери али и музика. Честито!

8

Анонимен

преди 4 години

Смешно е някой да се учудва, че всяка разумна държава си следва собствените интереси. В България сме единствените които живят с илюзията, че някой би помагал на България ей така от принципи и благородство. Всеки си гледа интереса.А който си мисли, че САЩ са губещите, много се лъже. От евентуален срив на свободната търговия ЕС, Китай и арабите биха загубили много повече отколкото САЩ. На САЩ търговия вече не им трябва и това Тръмп го разбира много добре.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Както е тръгнало в Европа ще се пасе трева и карат ел.тротинетки, а в Китай ще ядат месо и ще карат мощни автомобили.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Китай да краде технологии от Европа? Сериозно ли?!?! Ако бяхме 1990 г. това щеше да звучи адекватно. Обаче сме 2020 г. и Европа вече е безнадеждно изостанала от САЩ и Китай в технологично отношение. Европа сега се интересува от полово разнообразие, превръщането на магистралите във велоалеи и всякакви ***-веган пpocтотии, а не от технолигии.

5

Анонимен

преди 4 години

Това ли са т.нар. западни ценности?

4

Анонимен

преди 4 години

Да, ама хванаха ЦРУ и немците да шпионират над 100 държави, а не Китай. На САЩ им се ще да шпионират и крадат технологии от Европа.

3

Анонимен

преди 4 години

Перчем това ли Ви е свободдната търговия? Я у лево.

2

Анонимен

преди 4 години

Световният империалист САЩ все повече се клати и губи почва под глинените си крака!

1

zeus

преди 4 години

Ихааа, каква демокрация, каква свобода на стопанската инициатива, СИВ ряпа да яде :)