54

Нищо ново

преди 4 години

До "Крим не е руски": И защо си сложил този псевдоним? Това е дъвкано до безкрайност: да тио се обяснява няма смисъл. Каквото и да ти отговорят пак ще извадиш другия копи/пейст.А до "конкурс за господари": А като не ти е важно мнението на посланик Макаров защо пишеш коментари по темата?

53

конкурс за господари

преди 4 години

България не е задунайская губерня. Мнението на Макаров не е важно за България. Сучето си лае кервана си върви. Да се готвят следващите руски шпиони за депортиране.

52

Крим не е руски

преди 4 години

руснаците не ги искат в село те питат за поповата къща..ха.ха.ха Гоним им дипломатите те се самопоканват като никой не ги кани..ха.ха.ха ама нагла работа.. Трябва да сме признателни на Путин и Газпром за освобождението от турско робство...ха.ха.ха ако може финансово и да има повече руски проекти да лапат руските олигарси за сметка на българския народ.. Айде чиба рашка-куфар,гара,сибир!

51

ognyanz

преди 4 години

До ***: "И Украйна не била, ама им изпратили..." От незнание ли го пишеш или се мъчиш да изл'ъжеш някого? Украйна се готвеше да дава на САЩ да правят военна база в Крим, забрани да се говори на друг един освен украински, да не говорим за другите им провокации. Каквото търсили - това и намерили.А ние нямаме какво да делим с Русия.

50

1

преди 4 години

До Анонимен-26,а хамериканските,ще седят в България ,така ли?

49

Анонимен

преди 4 години

Такова нахалство!Не е ли редно Домакинът (България) да си кани гостите, тов. Макаров?

48

въъъъъйййй

преди 4 години

До Анонимен 41 въъъъъйййй , ама ти вярваш на всичко видяно в нета Въъъъъйй , ами ако е било постановка Въйййййййй

47

цтццтт

преди 4 години

До 45 Васил Левски изобщо не е казвал подобно нещо . Историците отдавна се произнесоха по този въпрос , ама кой да ти чете Иначе си прав , вече 30 години сме поробени от САЩ и брюкселските им слуги

46

Анонимен

преди 4 години

До майорскиИ сега сме добронамерени към руския народ бе. Самолет ли сме им свалили? посланик ли сме им застреляли?Ама въпросният Путин не е добронамерен към България.БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИЗКУПИМ ЦЯЛАТАТакива са те намеренията на руснаците.Дали са добри - всеки сам си решава.

45

Мунчо

преди 4 години

Бе тя и Украйна не беше.Ама им пратихте от зелените човечета без знаци на униформите.А у нас ... платени копейкаджии, като оня от Варна, Сидеров, пРезидента и т.н.

44

Анонимен

преди 4 години

До 45Никой не ни освободи от комунизма.Комунизмът се саморазпадна кат *** на дъжд.В русия да не би да е комунизъм?тях кой ги освободи от комунизма?

43

до камен

преди 4 години

Васил Левски добре го е казал , Тоз който ни освободи ,той ще ни зароби ,това се вижда ясно------------Дори не осъзнаваш колко си прав във случая цитирайки Левски!А, сега си задай въпроса - Кой ни "освободи" от комунизма и какво следва от това ?????-))))))))))))))))

42

Алекс2

преди 4 години

Четете бе четете руски книги за "освобождението" . Май и ние трябва да прогледнем както и македонците за истинската история ! А не тази с която ни промиваха главите другарите ! Препоръчвам ви книгата на Евгений Утин " Писма от България "

41

Камен

преди 4 години

Не сте добре дошли в България ,ние сме Европейци и Натовци , Васил Левски добре го е казал , Тоз който ни освободи ,той ще ни зароби ,това се вижда ясно

40

майорски

преди 4 години

като гледам колко антируски постове има тук,мога спокойно да констатирам, че медиийната пропаганда в българия за последните 30 години си е свършила отлично работата.От един народ който бе признателен на Русия и винаги добронамерен към Тях, сега се превърнахме в Антируски настроенивсе едно ....евала на Пропагандата ....някога бе про-Руска ...сега е про-Американска/Европейска.... ...утре ще е про-Турскавсе едно ..на кой му пука вече..

39

Анонимен

преди 4 години

Вчера гледах клип,в който портрет на Путин беше поставен в асансьор!От 4 влизания в асансьора,трима го напсуваха,а една жена се изхили.....

38

Анонимен

преди 4 години

Сполучливата война на Путин е анексията на Крим.Всичко друго са загуби - Балтийските държави,Грузия,Армения и най-вече Украйна,а скоро Беларус и Молдова!Друга война на кантар е битката му за Сърбия,от която губят най-много сърбите и разбира се войната му заедно с БСП за душата на българския народ,който незнайно защо е нацията,най-обичаща русите..

37

Анонимен

преди 4 години

Е,обратното е по-достоверно! Разбира се, не става дума война на пушки и гранати,а за информационна,агентурна и хибридна такава.

36

до публиката

преди 4 години

абе уйооо, кога те е окупирал СССР, минавст транзит през Бг а тук остава ОФ власт, с 80 руски офицера към армията. А репарации България плаща по искане на Чърчил....

35

Анонимен

преди 4 години

До ПатриотПич, кажи че се бъзикаш моля ти се ?!?