199

Анонимен

преди 4 години

Егати пък аз бях убеден, че ще мине.Сериозно ли вярвате, че след всички изборни манипулации платен вот финансиране от Израел САЩ Русия Саудитска Арабия и сие тоталитарни и фашистки ши.тхоли правителството демек крадливия отряд на почетния председатеу на паруамента и пожизнен Райхсканцлер ББ ще падне? Той не ходи да д.уха на толкова много тоталитарни чуждестранни империалисти и терористи, че да пада я.Той е истински патриот, като от стихотворение на Ботев.За майка България си дава и дупята.

198

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ каквито, такива. Но БСП фалиралиха собствената си партия при толкова милионери в редиците й. Остава държавата да им дадем, да я фалират и нея. Докато Бенчев, Баневи, Арабаджиеви, Стайкови щъкаха свободно и Златев бе управител на Лукойл България имаха пари. Като ги сгънаха честните и неопетнени социалисти го закъсаха финансово! Защо ли? Дали е съвпадение? "Били алтернатива"! Майкоооо! И те ще ми говорят за "калинки"?

197

Анонимен

преди 4 години

Тиквата и герберастията скоро ще бъдат съдени от народен съд. Драскачите им също няма да се измъкнат.

196

анонимен

преди 4 години

АМА КАК НЯМА НЕЗААВИСИМИТЕ ДА ДАДАТ РАМО НА ГЕРБ. ТА НАЛИ КАТО ПАДНЕ ГЕРБ И ТЕ СИ ОТИВАТ С ТЯХ. ЩЕ ИМА РАЗВОД С ТОПЛИТЕ КРЕСЛА И РАЗКОША В КОЙТО ЖИВЕЯТ В МОМЕНТА. ПА И ВЛАСТ ИМАТ. А ПОСЛЕ НА БОРСАТА НА ТРУДА.

195

Да допълня...

преди 4 години

До varg 188 Що бе ? Десет години държи България да не потъне ?Виденов по ли го харесваше. ? Най добрия премиер в последните 30 години.А свалете го де .Ама няма как.Народа погледна.

194

пепи

преди 4 години

Тестистите отново не паднаха още дълго ще се клатят но няма да паднат

193

Shark

преди 4 години

"Воля" се въздържаха - тези за какво изобщо са в парламента, да крепят на магарето к..а май. Или напускат, или се въздържат, т.е. подкрепят ГЕРБ. Няма повече парламент да видят тея продаВци. Същото важи и за ОП.

192

Анонимен

преди 4 години

До Калеко АлекоГАН*ДОН

191

Анонимен

преди 4 години

Гарга на гарга око не вади ... нормално и за пореден път се убеждаваме колко дълбоко е пропито с мафия и "наши"България никога няма да се оправи, н и к о г а

190

Така е ..

преди 4 години

Корнелия към БСП. :Кво стана ,та не ядоеме , бе другари ?

189

Анонимен

преди 4 години

Очаквано! Как ще мине вота, като така нар. "независими", воля и част от така нар. "патриоти" няма да помиришат вече Народното събрание. Сега им се е паднала клюпачката. Пари без труд. Пука им за трагичното безводие и боклоджийска България! Те нали си пълнят гушките, като за последно. Хванал се гл. прокурор /разбирай управляващите/ за президента, защото само той казва истината, а то се знае, че тя боли. Исмукани от пръстите "държавна измяна и нарушаване на Конституцията". Смешен плач!

188

Валери

преди 4 години

До отговор. Ама аз ги знам социологическите проучвания, само че твоите разсъждения са като на севернокореец малко. Такива са нормалните проценти в повечето демократични държави и това е повече от нормално. Затова се дава мандат на партията с най-много одобрение и тя прави коалиция и управлява.

187

изнервен

преди 4 години

До 147 червен анонимник. И това дередже на България от 10 години ли е или много отпреди това? И ГЕРБ не са управлявали последите 10 години, някак удобно премълчаваш, че по средата на тези 10 години имаше едно управление на БСП и ДПС, което ни върна 10 години назад, та пак ГЕРБ трябваше да наваксва, та затова не става.

186

отговор

преди 4 години

До Валери "бакалските сметки" са социологически проучвания. Парламент с 80% недоверие не може да е "народно" събрание.А кой да ни управлява - този, който спечели поне 45% доверие. За да стане това трябва да ги няма репресивните тружерници, които саботиерат естественият политически живот.

185

патерици и сие

преди 4 години

До да се знаеИ не го правят за първи път.Свършено е с тях като политически субекти с релно влияние в обществото.Вече са в ролята на плашила за употреба на който плати.

184

БСП са гад.ини

преди 4 години

До 189. То е ясно кога, не помниш ли? Когато БСП са на власт и трябва да ги сваляме.

183

Валери

преди 4 години

До задача. Простичко питане - ако тези управляващи са с 85% недоверие, според твоите бакалски сметки, кой да ни управлява от другите и колко излиза тяхното недоверие?

182

1

преди 4 години

До Цецо Менчо,това е новосъздадената математика от вожда им любим,на герберите-комунисти.

181

.

преди 4 години

Ясно. За да си отидат ще трябва кръв да се лее! Ще видим кога.

180

varg

преди 4 години

Престъпникът Бойко Методиев Боприсов трябва да бъде линчуван!!!