25

Анонимен

преди 4 години

БХК, са се специализира в правото за правата на човека и за това имат много работа в България. Там са много добри адвокати, а който не вярва нека си има вземане даване с наща прокуратура и съд, особенно ако няма пари да си позволи адвокат ище разбере за какво говоря.

24

Анонимен

преди 4 години

След като си обучен да се защитаваш, защо прилагаш смъртосна сила? Ще оправдаете ли полицай, който ви спира за проверка, вади пистолет и ви разтрелва, защото му се е сторило, че сте сериен убиец? Полфриймън е убиец, човек без скруполи и морал, той ще излезе и отново ще убива, не в България, но пак ще убива - това са фактите, такива животни трябва да са изолирани от обществото до живот. В САЩ за подобен човек, нямаше да има прошка.

23

До 29

преди 4 години

Полфриймън е доказан социопат, човек служил в специалните части, човек който е осъждан и преди убийството за насилие, човек който се разхожда по улиците с боен нож, човек който не е изразил нито веднъж съжаление, че е убил едно момче и ранил тежко друго, човек който твърди че защитал роми, които обаче нито МВР, нето прокуратура, нито съд, нито адвокати, нито дори БХК успяха да намерят, тоест напълно въображаеми персонажи. Сега ще освободим един хладонокръвен убиец, ще се изгаврим с жертвите му.

22

Анонимен

преди 4 години

Полфриймън е благороден и честен, мъжествен и с болезнено чувство за справедливост. Изправяйки се сам ,за да защити нападнат човек от пияна и дрогирана шайка футболни "ултраси",16 парчета,той жертва себе си за другия. Полфриймън е свободен човек от свободна държава и е отрицание на всичко ,което е ***. Затова е тоя вой от мафиотския режим у нас срещу него.

21

Анонимен

преди 4 години

Кои са БХК, че ще дават положителна характеристика, която се има предвид в съда? Време да смачкаме тези социопатски НПО-та, те се превърнаха в мафия, те са проводник на корупция и рекет, те се гаврят с нас, те са над закона и си правят каквото искат - до кога ще ги търпим?

20

Петър

преди 4 години

Имах честта случайно да срещна този човек и да разговарям с него по много различни и интересни теми очи в очи. Мога да ви уверя че грам от медийният му образ на хладнокръвен убиец не отговаря на това което той всъщност е! Той е един уникален, смел човек. Ясно че е действал при самозащита, аз бих направил същото ако някой ме нападнес по улицата а вярвам че и вие също няма да се оставите да ви пребият или убият!

19

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Кажи му "Български съд" или "Прокуратура" и повече не го "обиждай"!!!!!!Всеки знае за какво иде реч!!!!Все по-жалка "Територия" със всеки изминал ден.........

18

Петров

преди 4 години

По предложение на група българи, завършили в Европа, Джок Пол не знам кой си ще бъде награден за смелост и доблест като борец срещу руската заплаха с медала "Соломом Паси". Америка за България поддкрепя тази инициатива.

17

Петров

преди 4 години

Обединените ..... - патриоти пеят песни на маса за събития от преди 1000 години, носят торбички Била, лапат за трима, а когато трабва да се опънат на нагло-саксите се крият като мишки.

16

Анонимен

преди 4 години

Никъде досега не видях абсолютното обвинение на прокуратурата. По каква причина е извършил това убийство(ако го е извършил, и обяснението за сторенето, има ли мотив), или е просто някакъв епизод от живота му в който му е скимнало ей така да убие някого от скука. Ако е последното да се изясни - вменяем ли е, или невменяем.

15

Петров

преди 4 години

Душата на България? Онз дебелия пожарникар ли имаш предивид?

14

СССР

преди 4 години

Америка и Русия се борят за душата на България и Русия ще загуби.

13

Левскарче

преди 4 години

Ние от фенклуба на Левски искаме да кажем че Полфрийман щеше също да е мъртъв ако цесекарите не се бяха уплашили и не го оставиха жив. За да си цесекар трябва да си страхливец по природа.

12

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Никакъв смелчага не е Полфрийман, както не са смели и ромите. Те просто разбират, че се намират на територия, в която управляващите обслужват Господари.А, политиката, която налагат Господарите е политика на привилегии към такива като Полфрийман и ромите в България.Те усещат, че са над законите и затова са спокойни. Спокойни са, защото са недосегаеми.Затова Джок Полфрийман се прави на герой и на правозащитник.Той буквално се гаври със съдебната система в България. Не, че тя не е за гаврене де

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Никакъв герой и никакъв защитник на правата на затворниците не е Джок Полфрийман.Той просто е един достатъчно интелегентен ненормалник, който е осъзнал, че се намира в колониална държава.Като представител на страните от англо-саксонския господарски свят Джок е недосегаем за властта и законите в България.Те са направени за гоите, сиреч за нас българите.И ако престъплението му не беше толкова тежко ине беше извършено на пъпа на София вероятно Джок отдавна щеше да си е у дома в Австралия.

10

Фрийман

преди 4 години

Поздрави от Австрия ще си гушкам акулите!

9

Анонимен

преди 4 години

Чудя се това младо симпатично и интелигетно момче от развита демократична държава за какво се е завряло в Ко чината Тикволандия.

8

Спасов

преди 4 години

Австралиеца е видял група цесекари да бият *** и понеже полицията в България спи се е опитал да помогне на ***. В мелето е извадил нож и е заклал един от цесекарите. Да, виновен е но човека има чуство за справедливост което липсва на българските полицаи, съдии и прокурори.

7

Атака

преди 4 години

До Джоко Разбира се , че е по нареждане на краварското посолство , то всичко което се случва идва от там ! Прави едно-хвани се за палците , прави две -пак се хвани и прави три -го поеми!

6

Агент Гибс

преди 4 години

Да лежиш само 6 години за убийство ?! Това е то герберастка държава ...