73

мак

преди 4 години

Засега само проверяват, уж, дали президента може да бъде разследван, следващата стъпка ще е по-сериозна, кой знае, какво могат да измислят срещу него. гешев отмъщава заради това, че Радев веднага не е подписал указа. Пък и дали си вярва, че е станал главен чрез "избор" измежду един единствен кандидат, а не защото е удобен.

72

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да изгоним хамериканските агенти от правителството.Цялото,барабар с мутрата

71

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да изхвърлим руските шпиони от Президенството !

70

Анонимен

преди 4 години

Да се помолим гешефт и мутрев да хвърлят топа.Амин!

69

Анонимен

преди 4 години

ГЕСТАПО на ГЕРБ в действие.Ако възникне такова дело, ще влезем в книгата на Гинес като единствената държава в света с подобно недоразумение - срещу държавния глава да бъде възбудено дело, което няма никакво основание да бъде възбуждано и което не доказва нищо!Срещу американския президент Доналд Тръмп има процедура по импийчмънт, но тя първо е много сложна и второ е по конкретни обвинения, а не просто защото на главния прокурор не му е симпатичен Доналд Тръмп!!!

68

mmm

преди 4 години

Другаря Радев много отдавна е спрял да бъде президент. Неговата заместничка пък никога не е била зам. президент. Те винаги са били комунисти, а именно хора, които никога не са сяли, никога не са свършили нещо полезно за България.

67

Анонимен

преди 4 години

Руските шпиони трябва да бъдат изгонени от Президентството !

66

Вуте

преди 4 години

Радев, Президенте...Вземи се у ръце... И ни дай шанс да изтриеме от лицето на земята шайката гроб.. Просто обяви извънредно военно положение...

65

Анонимен

преди 4 години

До 66 не българския диктатор и подобие на международния военен престъпник Тръмп реши че не трябва никой да му ограничава абсолютната власт и почна да търси начин да остранява конкуренцията.Както го направи и на софийските избори де.

64

анонимен

преди 4 години

ЛЕЛЕ ЧУДЯТ СЕ КАК ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ. СЕГА СЕ ХВАНАХА С ПРЕЗИДЕНТА. КАКВА ДЪРЖАВНА ИЗМАМА БЕ ДЕБЕЛА ***. Я СЕ ПОРАЗРОВИ ПРЕДИ ТОЙ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ОНИЯ ОТ ГЕРБ КОЛКО ДЪРЖАВНИ ИЗМАМИ НАПРАВИХА. ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ НА ПАРЧЕ, НАТОВСКИ БАЗИ БЕЗ НАЕМ, ОНЯ С АСАНСЬОРА ВСЯКА СЕДМИЦА ХОДЕШЕ ВЪВ ВАШИНГТОН ДА ДОКЛАДВА ДАЛИ ИЗПЪЛНЯВАТ НАРЕЖДАНИЯТА ИМ, А СЕГА И КОНСТИТУЦИЯТА САЩ ИСКАТ ДА НИ ПРОМЕНЯТ. ОТ ТОВА ПО ГОЛЯМА ИЗМЯНА ИМА ЛИ БЕ *** ОБЛЕЧЕНИ В МАРКОВИ КОСТЮМИ И НАРИЧАЩИ СЕ ПАТР

63

Анонимен

преди 4 години

Така признавам че не харесвах Радев в началото и гласувах за другия кандидат което се оказа огромна грешка но вече е късно.Вече ми е доста по-симпатичен.Сега искали да му свалят имунитета и защо? Може би защото вчера беше на антифашисткото шествие в Полша в Аушвиц, вместо като ББ да иде да се од.упи на фюрера Тръмп на шествието на американската нацистка партия във Вашингтон за това ли? Браво на Радев долу фашистката диктатура на ББ и сол та.шаците му Каракачанов и Гешев и памперса му Далавери.

62

Миро:

преди 4 години

Искам оставката на Гешев!Не може в такова размирно време да се занимава с абсолютни глупости!Като главен прокурор,той трябва да мисли също за единството на държавата и народа ни,главно чрез своите постъпки и поведение!!

61

честито радост

преди 4 години

Искахте главен прокурор, който да гони престъпността и корупцията по високите етажи на властта, където и корупцията е най-висока, а получихте най-обикновена маша на шайката.Честито аборигени!

60

Анонимен

преди 4 години

Мафията реши, че президентът й пречи...

59

цитат

преди 4 години

Христо Христев адвокат и преподавател по право на ЕС в СУ: "Това е и поредният открито политически ход на прокуратурата, който е несъвместим с конституционно определеното ѝ място като част от съдебната власт.Когато наказателното право и инструментариум се превърнат в средство за политически игри, спекулации и разправа, няма правова държава, няма демокрация, няма и наказателно право и правораздаване всъщност. Има беззаконие, битуващо като произволна и противоправна репресивна власт."

58

Анонимен

преди 4 години

Гешев се опитва да направи прокуратурата политически играч в българската политика. Някой трябва да попита Конституционния съд, доколко политическите домогвания на прокуратурата и Гешев, с очевидната заявка това да се случва с американска подкрепа, отговаря на текстовете на Коституцията, според които трите власти са разделени.

57

Реваншизъм

преди 4 години

Сега изглежда ще национализират и президентската институция! От тия демократи струи сериозен реваншизъм.Май на главните в България им липсва комунизма.

56

Анонимен

преди 4 години

ББ чрез вярното си новоназначено куче иска да сплаши президента да не говори против светлата му личност

55

Анонимен

преди 4 години

дела зя аратаментите за къщи за гости за липсата на вода за отровените рекиза внесения бо//*** дето задминахме чернобил къде сатоя си е рецидивист като банкянското ***

54

Анонимен

преди 4 години

Даването на български, респективно, европейски паспорти на руски шпиони от Президенството е престъпление против държавата и националната й сигурност.