41

Анонимен

преди 4 години

Много *** и руслямисти в България!

40

Анонимен

преди 4 години

..........и България цъфна, върза и даде плод - тиква!

39

иван

преди 4 години

До давай Как не те е срам, бре магаре/ Ти си се объркал. И Плевнелиев, и Цветанов са добри политици и патриоти. Цветанов се поизложи тези апартаменти. Но е умен и добър политик.

38

Бай Иван 2

преди 4 години

Бе какви тайни в БГ.То никакви тайни не ни останаха.Армия нямаме ,полиципта корумпирана,съдебната състема също.Какво толкова разузнават у нас.Най -много кой колко процента е взел от от някоя сделка.

37

давай

преди 4 години

А двамата американски шпиони, Росен Плявненлиев и Цветан Цветанов, те кога ще си заминат ?? САЩ не са ли и те 'чужда държава' ??

36

Анонимен

преди 4 години

Слаби шпиони.Да бяха искали инфо от Сергей Станишев или от Корнелия,сега нямаше да има проблем.А и Волен нямаше да им откаже.

35

ГНЕВЕН

преди 4 години

На тяхно място са пристигнали 4ма инструктори от Велика Кравария ,които ще ни помогнат да спрем Турски поток ,да затворим и последните 2 реактора в Козлодуй ,да си купим авансово още 8 бракувани самолета Ф-16/модел 1974г/ по 167 млн.долара бройката/които вече не се произвеждат,завода е затворен през 2005г/ и ако може да вземем да им освободим територията ,за да си направят голяма военна база.Аман от предатели и родоотстъпници.

34

Питане ?

преди 4 години

Къде стрелят и убиват всеки ден деца в училищата??? Нямам повече питания....

33

Анонимен

преди 4 години

Този премиер помня мубеше много мъчително,когато по времето на скандала с Лютфи трябвашеда изгони турски шпиони.Много мили му бяха, шетаханавсякъде, но бойкото не гизабелязваше.

32

Въпрос ?

преди 4 години

Къде пият антифриз и препарати за вана и къде уиски ??? Нямам повече въпроси...

31

Анонимен

преди 4 години

А къде е пернишката вода,добичетата за американскислугинаж я изпиха и оставихацял град на режим, сега сани лук яли ни мирисали.

30

До да хванем русофил

преди 4 години

Ти гледай много внимателно теб да не хванат недоубита американска фашистка гнида!

29

Анонимен

преди 4 години

Ами това е много чувствителнаинформация за герберскаташайка крадци -- ще разкрияткак ги избират "простите хора"и как премиерът проваля енергийни проекти под американскинатиск без никакъв свян иотчет пред някого за предателствона национални интереси.

28

да хванем русофилите

преди 4 години

Българските русофили са не по-малко опасни от москалските им господари. Трябва да се ловят и да се интернират в лагери.

27

България в NATO и ЕС

преди 4 години

Защо ги изгонихме? Трябваше да ги арестуваме и обесим.

26

Анонимен

преди 4 години

КОИ СА НАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ДАВАЩИ ИНФОРМАЦИЯ НА РУСКИТЕ ШПИОНИ?

25

Щирлиц

преди 4 години

Разкриването на шпиони е архаизъм от времето още преди перестройката. Ако трябва да има хванати такива, те просто се нарочват - много евтино, лесно и най-вече бързо и с възможност да стане по всяко време.Що се отнася до дипломатическото говорене и медийна обработка и облъчване за легализация на подобни действия, те са адекватно следствие на политическото влияние, национален нихилизъм и гъзолизие.За плебса е необходимо да се прожектират зрелища,; нищо че хляба поскъпва или го няма редовно

24

Анонимен

преди 4 години

МалиноФ още ли е на Развигор, или е преместен в централния?

23

*/*

преди 4 години

" изборния' процес ...отива в Столипиново или Факултета пита каква е тарифата и есичко му се прояснява. Пише си доклада свободно.За енергетиката(след като газта и АЕЦ=са от тях) ситуацията ми е малко мътна,но ако беше разпитвал за невидимите фантоми,(пардон непроизведените)е това щеше да е удар за КГБ-то.

22

Анонимен

преди 4 години

А останалите 350 от пасольство кагда?