184

Анонимен

преди 4 години

Всеки който гласува за ГЕРБ и поддъджа антибългарската политика явно се нарича - нормален българин. И това разбрах чак днес.

183

Анонимен

преди 4 години

Тук анти руските статии валят постоянно за да могат платените от мадам мустафа да идват по няколко пъти на ден да се порадват на остроумията си. Фейк нюз в празните им канчета.

182

Анонимен

преди 4 години

Тук се пише това което вече е написано от ЦРУ. Статиите не са дори българско производство, както и нищо останало в тази тъжна държава на предатели и мъченици.

181

123

преди 4 години

Ако бяха изпратили 100000 руски туристи да гласуват,сега министър председател щеше да е Нинова.Голяма работа са свършили ДАНС,сега да кажат и за ***,как го проспаха.

180

Анонимен

преди 4 години

евро-политики едва ли по-скоро политики на червено-турската мафия подкрепяна от Москва, но българския народ може трева да яде, но повече за комунисти, турци и русофили няма да гласува.

179

Анонимен

преди 4 години

А дали са проучвали как се внася бойклук в България или това са само еуро-политики?

178

Анонимен

преди 4 години

Искат да вземат властта братушките ... опитаха преврат в черна гора, сега пробват и в България.

177

Анонимен

преди 4 години

България е пълна с м.у.р.з.и.л.к.и. и руслямисти!

176

Много индианци

преди 4 години

Абе не е ли време персонала на руското посолство да се редуцира до равен на българското посолство в Москва. Каква работа имат тези хора тука, като българите нито пътуват до русия, нито учат там, нито бизнес и търговия въртят. Двама човека са им достатъчни - шеф и съклетсарка. От движение русофелатoри ще се сменят като портиери, безплатно.

175

Путин кмет на София

преди 4 години

Ами щом си печатат български документи за самоличност, утре могат да пратят 100 000 руски туристи да гласуват вместо нас на парламентарни и местни избори. Има 2 млн. българи в чужбина, които почти не гласуват. Изобщо няма да се забележи, ако някой гласува вместо тях в България.

174

Анонимен

преди 4 години

Интересували се от изборите и от енергетиката. То АЕЦ Козлодуй е с руска технология. Т;е; всичко ни знаят. Освен държавната тайна да е, че вече редовно внасяме турска електроенергия. А избирателните списъци - там кой жив, кой умрел и правителството не ги знае.

173

Анонимен

преди 4 години

ДАНС разкрили ....а как проспаха и не разкриха 36 000 х.вагона с бок.ук ,вкарани в България ?

172

Анонимен

преди 4 години

Строго секретно ...механизмите на изборният процес в нашата страна .....Сиреч как се броят бюлетини на лунна светлина

171

Анонимен

преди 4 години

Агенти на турската МИТ и на МОСАД в България има даже в парламента. Редица партии, политици и медии получават крупни суми от американски, немски и др. фондации, т.е. плащат им от чужди държави. Навремето списъци на български разузнавачи бяха предадени в някои посолства. Кандидати за бг гражданство получават български паспорти срещу солидни подкупи. Дали между тях няма чужди агенти с фалшиви самоличности? А масоните и ротари обществата?

170

Анонимен

преди 4 години

Тъпо ! Сценарият на НОВА е взет от ,,Денят на Чакала ,, Тъпо . Ама от подл изурство и престараване ,това са им възможностите .

169

трогнат до сълзи

преди 4 години

до ЧебурашкаГьобелс се обръща в гроба , щото тази лъжа се повтаря не 100 а 100 000 пъти !От това не става по-малка лъжа , де .Такова яко навеждане с гръб към хамериканския господар не вярвам да има другаде !

168

обективен

преди 4 години

Имаме шанс да се оправим ,когато цялата герберска с.*** се върне пак по дупките ,откъдето тези краварски слуги и *** изпълзяха като *** преди 10г.Само простоват и невеж герберунгел може да измисли подобна приказка за наивници.Данните за починали млади българи ги има във всеки гробищен парк.Откакто ГЕП са на власт ,хората умират млади или бягат от тази страна на предатели-герберунгели.

167

неразбрал

преди 4 години

А защо не са хванали руските разведчици с фалшивите самоличности?Това някаква *** герберска пропаганда ли е , или Херо Мустафа го е измислила по Коледа ,когато печеше баница на банкянския *** Боку?И сега селяка го изтупа пред господаря си дедо Дончо на срещата в Давос.Аз по-голяма тъпотия не съм чувал от времето на инспектор Стрезов.Изглежда да плюеш по Русия е първо и основно задължение на всеки продажен гербераст.

166

Анонимен

преди 4 години

До 187 русофилите в затвора - А на тебе коччината, от която грухтиш ти е достатъчно наказание и то доЖиВоТно, ха ха ха

165

Анонимен

преди 4 години

С тебе стават три