57

Анатоли

преди 4 години

Тая коза от Крушовица освен лъжи нищо друго не казва!

56

Анонимен

преди 4 години

Стига вече оправдания с Т.Живков сигурно и за Италианския *** е виновен той бесрамници тровите собствения си народ другите Ви виновни.

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55през живково време това е невъзможно това беше саботажТо и сега е саботаж.ВЕЦ-овете са на хора на БСП.На едни места язовирите са източени, на други се пукат главните водопроводи на големи градове в рамките на една седмица.Егати случайността!Знаем им номерата на шумкарите.Не е като да не са вършили терористични актове.

54

Активист на БКП

преди 4 години

Край язовир ,,Студена,, се снима предаването ,,Фермата,, .До края на септември се виждаше,че язовирът има пълен обем ! Явно след загубата на изборите от ГЕРБ в Перник са решили да отмъстят на перничани !!!Това е диверсия от страна на ГЕРБ !!!

53

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевСелянин проС, лятото стоехме със седмици без вода и на никого не му пукаше.Напоителни системи има, в плод и зеленчука плодове и зеленчуци няма.На Живков да му се изходя на главата!

52

Анонимен

преди 4 години

Изсекохте горите, пък сега искате вода! Няма!!!! Въздухът бил мръсен - да, ще е мръсен, като няма гора!!!! Хора, опомнете се! А дори Корнелия да дойде на влас - насила дъжд няма да завали! Природата си отмъщава!

51

таксиметар

преди 4 години

К'урнито е ОЗВЕРЯЛА от глад! Бойко даже и оглозган кокал не ѝ пуска!

50

Василев

преди 4 години

Режимът на Тодор Живков ви построи язовири и напоителни системи , с които се обработваше 100% от земеделската земя в България!Имаше вода за селското стопанство, имаше за битови нужди, имаше и за индустриалните гиганти, и около 6 000 предприятия!!!Селяни прости, не сте ли прости???Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!

49

Анонимен

преди 4 години

през живково време това е невъзможно това беше саботаж в белене ги вкарваха а сега последствията от демократите са такива не е природата виновна а управата те видяха че липсва водата ама си продължаваха да си крадат и пак ще продължават всички знаем поговорката кучето си лае а каервана си върви и върви всяко чудо за три дни ще се забрави пак кражбите ще си продължат правителството ще измисли друго направление сензация и вниманието на народа ще се носочи към новото старото ще се забрави и до кога

48

Анонимен

преди 4 години

БСП внасят вота по нареждане на ген. Решетников, защото днес вече официално стана ясно за нови Руски шпиони, които са разобличени. Другари, искате или не България е в НАТО и ЕС. Русия вече не е приятелска Държава.

47

akud до 46

преди 4 години

абе пич по време на комунизма всичко беше на режим както и самия комунистически строй си е един тоталитарен режим

46

Василев

преди 4 години

Ционисткото правителство е перфектно в целия свят , където има провинции, защото винаги контролира управляващите и опозицията, по един перфектен начин, които са подкрепени с капитали от офшорни банки и корпорации!Селяни прости, вие сте валат!!!Агент Джейми Страпоро!ЦРУ!!!

45

Анонимен

преди 4 години

Нинова и Гечев великите некадърници на прехода отново рамо до рамо.

44

Анонимен

преди 4 години

Баце ще го играе пак строг, но справедлив, както обича да се гуши с кмета на Симитли

43

Анонимен

преди 4 години

Ние сме на самотек вода идваща от Балкана мрежа построена от нашите родители през Комунизма до преди 10 год. не знаехме що е то воден режим но откакто ГЕРБ са на власт от биха водата сега цената на водата расте нагоре а вода няма.

42

роб

преди 4 години

Изгледайте последно видео на Валя Ахчиева и ще ви стане ясна цялата схема м/у герб и стомана индъстрийс...

41

Анонимен

преди 4 години

бсп в Затвора

40

akud

преди 4 години

:) *** ти си просто е една застаряваща мома от крушовица

39

Анонимен

преди 4 години

Ама народа неви щем другарю позитански колапс

38

Очаквайте

преди 4 години

Днес в Перник, утре в останалите градоте. Държавата ви се руши, аз това го видях през 2002 когато се изнесох от ко-чината, мостове се рушат и скоро ще започнат да падат, тръби, далекопроводи, нищо не се подновява, само се закърпва оттук-оттам за да продължи да функционира, но всичко ще се срути от раз в един момент