30

ре

преди 4 години

Данните за безработицата у нас са измама.Това не е тайна отдавна.То какво ли не е зимама у нас....

29

Анонимен

преди 4 години

За какво са тези осигуровки, като на всички е ясно, че пенсии няма да има? Просто няма да има кой да ги изработи парите за пенсии. Сега идват от данъци, осигуровки и глоби. Но след 20 години ще е потоп.

28

Анонимен

преди 4 години

Това което беше построено при социализма днешните не могат и да го боядисат, и една стотна не е построено за 30 години от това което беше създадено преди 1989та.

27

Анонимен

преди 4 години

Огледайте се, какво ни оставиха тези сегашните пенсионери и тия близо до пенсията??? Пътища - нямаме, влакове - нямаме, градовете-разбити, София даже няма тротоари, улици, всичко е в кал, децки градини-няма места. Сега искали пенсии за какво???? Младите са им виновни, ами за без пари няма да работиме, то затова се изнасят, никои не иска да плаща за бивши военни и саниране на панелки. В германия всичко е уредено отиваш и знаеш за какво работиш и то не е за да градиш тепърва. Ай със здраве....

26

Предложение

преди 4 години

Предлагам да ни дойдат едни нови крадци които да не ни предават и предадените българи в чужбина да се върнат при новите крадци които ще ни бъдат верни и няма да ни предават!

25

Демократ

преди 4 години

Демокрацията с капитализъм и свободен пазар на труда е най-добрата система, но педесегодишните са прости и не могат да я прилат, за това са безработни.

24

Хохохо

преди 4 години

До АнонименЗаписах, и това не става.Дипломата не струва и хартията, на която е напечатана.

23

Работещ

преди 4 години

До Анонимен 11Работещите в чужбина не са предатели,а предадени от крадците и безредието в България.

22

Анонимен

преди 4 години

до преди една седмица разправяхте че безработицата била 3%, помните ли? защото аз помня всичко ... та кой лъже сега ..

21

Анонимен

преди 4 години

Пушачи приемат ли за работници ?!Плащат ли заплатите коректно ?

20

НН

преди 4 години

До Анонимен 11по-леко със злобата...

19

Внимание !!!

преди 4 години

Хората с купени дипломи, вече са на работа !Жална ни майка !

18

ПП ГРОБ

преди 4 години

В България работиш, докато умреш и пак си лягаш леко гладен и спиш/живееш на студено. Това е, европейската мечта, изпълнена от ГЕРБ/ГРОБ. Ако доживееш до пенсия, то мизерията става още по-голяма с европейските пенсии на ГРОБ в размер 150-200 евро на МЕСЕЦ.

17

RR

преди 4 години

Аз съм на 97 години и още работя активно в офиса на сянка под палмите на морския бряг на Сейшелите. Пия си коктейла и ми е през дедовия.

16

Анонимен

преди 4 години

Попитали баба какво значи приятел тя казала бизнес интереси подбии ценоразписа и кради клиенти в Ловеч от ближния бабо недеи така не мисля да спестявам от закуски като теб за внуците сиромашия

15

Анонимен

преди 4 години

Сметките нагоре баба в Ловеч под столева под лимита бабо докога

14

Анонимен

преди 4 години

Баба понеже е бизнес дама работи в работно време по офиси и магазини бабо стои си в магазина аз да ходя в работно време непринципи бабо принципи не евтин труд

13

Смешник

преди 4 години

Добре че са тези на 50+ че иначе ептен никой няма да работи, но след тях идва лошото те ще се пенсионират от чужбина ще се върнат и от там пенсионери и ще стане много добре, работещите ще намалеят драстично ..

12

Боби

преди 4 години

Шефовете скоро ще са доволни ако намерят един човек който да иска да работи в техните катакомби. И ще забравят изреченията: много е млад или много е стар, няма висше и т.н.

11

Петко

преди 4 години

Все повече работа ще има в България, а на младите не може много да се разчита. Първо са малко като брой и второ са станали мързеливи благодарение на смартфоните си.