223

Анонимен

преди 4 години

До 243Като изключим турците може и да си прав.

222

до 223

преди 4 години

А София не е ли пълна с придошли правеши се на големите софиянци?!

221

Анонимен

преди 4 години

Източна и Западна БГ са коренно различни като култура и диалекти. Западно Българите - макета, пустиняци от Северозапада и шопи са студени и дръпнати. Най-топлите и истински хора са в Североизточна България!!!!

220

Анонимен

преди 4 години

Каква лъжа бе, дузина приятели в Братислава за няма и година. В София за 20 години са по-малко.

219

Митко 19см

преди 4 години

Патриотите тук се отличават с изключително силно изразен когнитивен дисонанс. Не ги съдя.

218

Анонимен

преди 4 години

До ЖороМного си се засегнал лично и в яростта си си направил тотално погрешни презумпции и заключения, които от своя страна те карат да изглеждаш доста смешно. А и да се установиш в чужбина не е чак такова постижение, колкото ти си мислиш че е.

217

Анонимен

преди 4 години

Тези, които са напуснали малките градове за София и големите също живеят като скотове. Аз взимам 1600 без наем, а колегите от другаде плащат и наем отгоре на всичко и са затънали в кредити. Скотски живот е това.

216

до 221

преди 4 години

А за хората от Варна София не е ли един вид все едно чужбина? Различен диалект, хора, порядки и пр. И в София сте чужди!

215

Анонимен

преди 4 години

Чужбина не е само западна Европа. Току виж на някой му бил късмета в Чехия или Унгария примерно.

214

Анонимен

преди 4 години

Нормално е Западняка да е по добре, по комфортно. България е минала през няколко "ОСВОБОЖДЕНИЯ" и то все от един и същ!!Запада не е" освобождаван" от СССР ЗАТОВА СА ПОДРЕДЕНИ..

213

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 221 Жалки са такива като тебе-вие, които нямате '***' да излезете от колхоза и разберете как живеят хората в нормалния свят.Само плюете по сънародниците си,които са успели и са направили своя нов дом, започвайки всичко отначало.Без мама и тате,без връзки и баджанаци, без лъжи и подкупи.Нямате '***' да оцелеете в странство.

212

Анонимен

преди 4 години

Такъв ние Елита. Фукат се тукк, но там не се приспособяват.

211

Анонимен

преди 4 години

До глистМного неуместен и просташки коментар. Личи си доста злоба и комплекси от него.

210

Гъдьо

преди 4 години

БРАВО на тези 3 млади БЪЛГАРИ, решили да се върнат в Родината си! Тук са вашите корени- родители,приятели,тук ще създадете и вашите семейства и ще приложите в работата си нсученото в немските унита! По нищо не отстъпваме на горделивите и надменни фашуги,само КОРУПЦИЯТА ПОВСЕМЕСТНА ТУК Е БИЧ ЗА РАЗВИТИЕТО НИ!! ДОБРЕ ДДОШЛИ В РОДИНАТА И ...НА ДОБЪР ЧАС!!

209

Анонимен

преди 4 години

До АзБе не знам вече. Живея в Англия от десетилетие и с изключение на парите, които получам, предимствата пред България се броят на пръстите на едната ръка. Като цяло повечето от българите в чужбина адски много преувеличават, когато говорят за колко по-добър е живота в западна Европа.

208

Аз

преди 4 години

Абе зависи. В България компромисите, с които трябва да живееш са повече от това, че не си в родината си. Така че, човек сам избира от двете злини по-малката.

207

Германец

преди 4 години

Няма проблеми. Новата ми родина има сносно здравеопазване. Благодаря за диагнозата.

206

Анонимен

преди 4 години

До 226Няма такова нещо. Това само болната ти глава го е измислила.

205

Анонимен

преди 4 години

До 225Не съм патриот, просто мисля рационално за разлика от теб. Съжалявам, че те засегнах толко много, че се наложи да прибегнеш до детински обиди,но разбери, че не е добре за менталното здраве да живееш в лъжа.

204

Механик до 221

преди 4 години

Родината е където се чувстваш най-добре!!!!!Арнолд Шварценегер............Не може да упреквате никого за неговият избор!!!!!!