14

179

преди 4 години

Харчи и накрая нищо.

13

Анонимен

преди 4 години

Забранете горенето на дърва, *** и бо клуци! Забранете изсичането на горите около София и продажбата на дърва! Цялото Околовръстно е с планини от дърва, изсечени от горите, които трябва да пречистват въздуха. Забранете на ромите да горят пластмаси и талашит. Ще ни изтровите с просто тията си! Изсичането на гора трябва да спре рязко и до нула и да има поне десетгодишен мораториум върху сечта!

12

Тръба

преди 4 години

Махайте катализаторите. Бухайте гуми в печката. Така въздухът ще е мръсен и ще се возим безплатно. Проблемът при мен е, че не ми излиза сметката да се возя безплатно. Искам да ми се плаща!

11

Пижо

преди 4 години

Уникално! Столична община ще оправи въздуха с 80 000 годишно, или с 6,600 лв. месечно! Тия пари няма да стигнат само за заплата и осигуровка на счетоводителката, която ще направи баланса!

10

Boko bo

преди 4 години

Правилно е да се каже, че от Столична община краде 4000 00 лв. само за това

9

Анонимен

преди 4 години

Е колко пари са тва бе, едно апартаментче в София не моиш си купи.....

8

Анонимен

преди 4 години

Чистият въздух вече струва пари.

7

Да каже Общината,

преди 4 години

Откакто тази кметица управлява, колко са набъбнали гетата около София и по отношение на площ, и по отношение на жители. Там се горят всевъзможни отпадъци и мърсят въздуха.Вместо да се пръскат пари за палеативни мерки, да изгонят навляците от София, които са се събрали тук откъде ли не, но нито търсят работа, нито децата им ходят редовно на училище.Само проблеми създават.Да идат там, където могат да се занимават със земеделие и животновъдство. За това дипломи не са нужни.

6

истина

преди 4 години

50% идва от факултета, зимата винаги е гъст дим . Как са живи тея незнам

5

ГРОБАР

преди 4 години

Нагли корумпета, крадци, мошеници и лъжци - това е ШАЙКАТА на Мутрата от Банкя! :((((

4

Анонимен

преди 4 години

Върнете парите на хората, и без това няма смисъл.

3

Анонимен

преди 4 години

Ако с тези пари направите парното достъпно, много комини ще спрат да пушат! Прогонихте от алчност абонатите, а сега с трици мишки ще ловите!

2

123

преди 4 години

За 5 години ще платят едни 400 000 на някакви хора да правят проект и после едни пари да за осъществят проекта,и тн...абе работа да има.

1

Кога

преди 4 години

Ще купят машини за чистене на улици и тротоари , вместо Айшето с метлата да вдига прах.Или по важното е бюлетината на Айшето