15

Анонимен

преди 4 години

Ще се краде. Те това е.

14

Анонимен

преди 4 години

И сега какво правим? Май вече мирише на герберско ако?

13

Василев

преди 4 години

А за какво управляват и усвояват нашите данъци, след като управляващите не могат да намерят решение, а на опозицията това е работата !Да идват другите!!!Бойко *** си с мир и отведи всички герберски калинки и ескперти с теб!!!Агент Бърни Фелпс!ЦРУ!!!

12

Анонимен

преди 4 години

След като си много умен кажи какво да се направи. Все пак само да се критикува е най лесно и безотговорно. Навсякъде в Европа опозицията предлага предложения, ако не е съгласна с управляващите. При нас само се плюе и критикува. Нещастници некадърни.

11

Анонимен

преди 4 години

Защо никой не пита къде отидоха 500 000 000 лева за укрепване на язовирите, дадени преди 2 години? Някой казват че са усвоени от фирми на герб и дпс без да свършат нищо?!Някой да е чул, или видял да се работи по язовирни стени по страната? Сега за Перник отново 30 млн за стената и 25 млн за водопровод които ще пълни пробита каца. Тия пари хвърляни на вятър са от нашия джоб, а не от Боко и гербавите, така дадоха 4,2 млд за КТБ, 1,5 млд Белене, 48 000 000 на олигарха Гергов и тн. Но за пенсионери

10

Василев

преди 4 години

Може ли моята фирма да прави проекта и ремонта, след като нямало да има обществени поръчки за ремонтните дейсности???Аз съм готов да се включа в спасяването на хората от Перник!!!Агент Джаред Фрейжър!ЦРУ!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Архитект Вибраторов да си ходи в агро варна, нямаме нужда от повече новодошли софиянци!

8

Анонимен

преди 4 години

Нямало отчетност при изграждането на новия водопровод. Ами това е целта, бе драги! Ако има отчетност, защо изобщо ще се строи.

7

м дааа

преди 4 години

много ясно, лошото не е само че тръбите са като швейцарско сирене, а че няма никакъв план за подмяната им. ако го имаше можеше да потърсят помощ от други ВИК-дружества и с пари(заем ) от правителството , да направят една ударна подмяна на част от централния водопровод, а сега даже не знаят къде да копаят и какво ще намерят като разкопаят.

6

Шопо

преди 4 години

Абе да поукраднат още някой и друг милион айдуците на ГЕРБ !!!

5

Анонимен

преди 4 години

стига с този Сиришник, още Буров ги описал като крадливи. Нима местните не са ходили на язовира и не видели, че водата намалява и да сигнализират, качват снимки и т.н.

4

АНТИ

преди 4 години

На язовира ще видят,мъртъв обема,нЕкои ще пият,една вода студена.

3

Анонимен

преди 4 години

Некадърни та ...

2

Анонимен

преди 4 години

Риба се лови в мътна вода и колкото повече, толкова повече както е казал мечо Пух.

1

Клатят стабилноста

преди 4 години

Този много си позволява! Да не би да подлага на съмнение решенията на премиера?! Зимата е хлъзгаво там да гледа да не се спъне и да си удари главата в някой бетонен стълб