18

Пешо

преди 4 години

Радев-Крадев може да лети само на чехъла на неговата Деса Стюардеса.

17

Анонимен

преди 4 години

репортажите за събитието бяха изключително кратки,за да не покажат групата генерали пред пенсия,радев и каракачанов дошли да си направят пиар на празния плац...обиколете райони и може и да хванете някой безработен ром да се обучава на тренажори от 1978 г.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Абе какви "чертожни дъски" в Локхийд Мартин бре ,човече. Я излез от руските филми от 1960 г.

15

Анонимен

преди 4 години

И какво като е възтановено.Да се достигне дори равнището на авиацията до1990ттябват много пари,а да не говорим за равнище на модерна и съвременна авиация.Летец само с четене на лекции без полети няма как да стане.Унищожихме питомното сега ще гоним дивото.

14

Анонимен

преди 4 години

Коя друга държава плаща милиарди за самолети,които съществуват само на чертожните маси???Ама вярно сме много прости, само си чешем езиците тук, а го допуснахме................с тия пари можеше да се вдигнат два пъти заплати и пенсии ..............поне нещо реално.И без това при военен конфликт на Балканите можем да победим само Македония!!!

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Не . Само на 59.

12

Анонимен

преди 4 години

до 12 Пак повтарям: Смешника МиГ 29 само е бил свалян! Свалян е къде ли не: В Сирия, Ирак, Египет, Югославия............Над 40 броя. За сметка на това той не е свалил нищо.

11

До10

преди 4 години

ГОВОРЯ ЗА БОЙНИ САМОЛЕТИ,НЕ ЗА ТРАНСПОРТНИ.

10

Анонимен

преди 4 години

Е............браво, докато завърши випуска момчета , който ще почне да учи сега за авиатори, има примерно 10 % шанс да получим самолетите, които сега са само на хартия!!

9

До6

преди 4 години

МЛАДЕЖО,отивай да си учиш уроците,че утре пак ще получиш двойка,като гледам колко ти е умствения багаж.Поне малко прочети ,преди да ръсиш *** клишета.

8

6

преди 4 години

До Анонимен 7 Тати, лека му пръст , беше завършил в Долна Митрополия. Понял?? Летял е на Як 9. Понял?А Миг -29 в цялата си история само е бил свалян. Понял? Само е свалян без да е свалил нищо. Понял?

7

С болка

преди 4 години

ПРЕДИ 1990България имаше 120000 армия,100бойни самолета,подготвени летци,а какво има сега-едно голямо нищо.Каквото имахме като техника го подарихме,нарязахме и унищожихме.Някои станаха генерали за пряко участие в това унищожение.Идея си нямат някои умници на големи постове,които не са стъпвали в казарма до какво дередже е докарана армията.Впрочем като всичко в тази територия.

6

Анонимен

преди 4 години

Освен с дух и сърце авиация се прави най-вече със самолети а не с руски недоносчета дето само за паради стават.

5

Шнапс

преди 4 години

Браво! Трябва да имаме кадри за двата самолета които ни пробута чичо Сам. Радев лично ще ги ползва за селскостопанската авиация и ще ръси отгоре бисери и пестициди.

4

Предателят Радев

преди 4 години

Сега Разбрах защо Радев избяга от авиацията , липсвал му е дух, ум и сърце !

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Грипен Ветов е много зле с главата, но специално за комисионните няма нужда тъкмо ти да му даваш акъл - назначи си цяло служебно правителство да се шушка с комисионните, ама на - и там нещо я оплеска.

2

Празнодумец Радев

преди 4 години

Фигурантът Радев както винаги пълен с клишета и празни приказки ! Защо неговите шефове от БСП не възстановиха училището ?!

1

Анонимен

преди 4 години

Г.н Радев. Не сте прав. Герберопатриотите градят авиацията без дух и сърце но големи комисионни от милиарди дадени за остаряли самолети за които и завод няма