62

джо

преди 4 години

До Чебурашка Ненормална държава драскачо е тази която има най - висока смъртност в ЕС, но си дава парите за най -скъпото оръжие. Ненормална, защото се управлява от посланик а не от нейните интереси. Ненормално е всичко тук ,но сте се запънали , че Русия ви е крива и само търсите оправдание. Че има ли по - големи убийци от янките? Навсякъде света е пропищял от тях. В Сирия да не раздават бонбони, колко града бомбиха и накрая "освободиха" нефтените кладенци от които крадат най - безочливо.

61

смех се чуе в колинд

преди 4 години

Заради СССР Юкето си загубиха колиниите.такова прощава ли се?ще гледаме сеири със санкциите,олимпийските елиминации и рософобната стратегия.Тези формати непричинят загуби, равняващи се на загубите заради де-колонизацията.санкции са забвни.ее неотдавна чрез изкуственно занижаване цената на петрола на нива 50 кинта имаше опит да бъде срутена руската нефтена индустрия.Руснаците изкупиха де що варел имаше по 50 и по-късно продадоха по 100кинта за кофа.ке се сринем от смех.

60

Боби Ножа

преди 4 години

Ако щат. Прав им път , крива им пътека... Къде е сега Скрипал? Шо не го показаха барем веднъж? Лично аз не вярвам случаят Скрипал да е в резултат на официална заповед за ликвидиране. Ако беше така, този Скрипал щеше да е ликвидиран вече. А той е жив и го крият, и дъщеря му е жива, а трябваше да убият една наркоманка, за да има какво да покажат. Иначе жертви изобщо нямаше. И Новичок не е имало. Мюмюните от острова с премиера си, който прилича на варено пиле, стават жалки вече. Уж велики... ха-ха

59

Анонимен

преди 4 години

Преди беше СССР, сега е РФ, абе все космосът й виновен на кривата ракета, нали?

58

Чебурашка

преди 4 години

До джоПутинова Русия е НЕНОРМАЛНА държава и затова с нея не може да има нормални отношения. Не може да бъде нормална държава тази, която не спазва международните договори и тормози съседите си. Не е нормална този държава, която се намесва в граждански войни в подкрепа на откровени убийци и диктатори като Асад.

57

джо

преди 4 години

До Чебурашка. Всички нормални държави имат нормални отношения с Русия. Ние сме сред тези с ненормални отношения. Нека да направим допитване...... Хора, нормална ли е нашата държава????

56

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно.Това е лично твое мнение, а не общоприет доказан факт.Русия е засегната от разпада на СССР и искаше патрньорство с Англия и САЩ в името на сигурността на света и на всяка поотделно.Но милитаристите от двете страни на Атлантика отхвърлиха подадената ръка.Сега мучат и се заканват, но те знаят, че сами са си виновни.

55

Чебурашка

преди 4 години

До АнонименНапротив, никоя нормална държава не може да има нормални отношение с Русия. Защото руснаците мислят, че со уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Защото руснаците не могат да постигнат самоуважение ако не потискат другите страни.

54

Анонимен

преди 4 години

Те никога не са искали да имат нормални отношения с Русия.Нормалните отношения с Русия са бич за тяхното его.За бритишите доминацията е приоритет, а не патньорството. Доказали са го за цялата си история.Но... времената се менят.И понякога последните стават първи, а първите стават последни.

53

Анонимен

преди 4 години

Беше тя. Няма вече империя.Сега сте кралство пред разпад.Дупе да Ви е яко.

52

Анонимен

преди 4 години

Джонсъноглу може да си казва каквото иска, това не променя факта, че е двуличник.Фактите са други. Великобритания и дружките й все-още лежат на старата слава, че са най-силните и могат да правят всичко, когато си поискат, с когото си поискат.Почти са прави.Изключение е Русия и Китай,, вече Иран, а скоро и други.

51

Анонимен

преди 4 години

Единия перчем зад океана свири, другия му играе по свирката. А на всички други казват какво да правят а и да мислят. Демокрация в най чист вид, като през комунизма.

50

Анонимен

преди 4 години

По-интересно ми е Пуин какво му е ЗАЯВИЛ...

49

Чебурашка

преди 4 години

До До ЧебурашкаЗа петата колона на Москва Русия и Сърбия са братски народи, но не и за нас българите. Но какво може да се очаква от национални предатели, които още през 1934 година признаха руското творение "македонска нация и език", които през 1946 година принуждава а с репресии българите от Пиринско да се записват като македонци и които щяха да дадат Пиринска Македония на Титова Югославия?

48

Борка Боркаааа

преди 4 години

Борката много му се иска да го асимилират с Чърчил.Засега го докарва само до налудничавия външен вид и тук-там подхвърлени айляшки приказки извън контекста на съответното събитие.

47

До Чебурашка

преди 4 години

Русия и Сърбия са ни братски народи и са приятели на България!!!Вярно, водили сме войни със сърбите, но това е по вина на френските масони!Русия ни е освобождавала няколко пъти, ако не беше Русия, нямаше да има *** *** като теб с *** никове!!!

46

ПЕНКО

преди 4 години

КОГАТО МОНАРХИЯТА ОПРЕ ДО РУСКИЯ ПАЗАР И РЕСУРСИ- ЕВЕНТУАЛНИЯ "ДЖОНСЪН" ЩЕ СТАНЕ ПОЕТЕСА !!! А ,ПЕТАТА КОЛОНА НА РУСИЯ ОТДАВНА МИЛИАРДЕРСТВА НА ОСТРОВА , А НЯМА ПАТА КРАЛСКА КОЛОНА В РУСИЯ !?!?!?

45

въпросче

преди 4 години

Може ли да се приеме за опит на Москва да дестабилизира и застрашава сигурността на Обединеното кралство след следния пресен случай?Руският стратегически, атомен, ракетоносец "Маршал Устинов" за 72 часа хвърли котва край юж бряг на остров в Средиземно море точно напротив английска военновъздушна база. Командването на тази английска военновъздушна база за 96 ч. прекрати полетите на Ф-35, поради опасението, че ще бъдат разшифровани от С-300 "Триумф", намиращи се на въоръжение на "Маршал Устинов".

44

Анонимен

преди 4 години

Имаше представители на Британския парламент, не от опозицията, които в процеса на въпросния случай се изказаха по-въздържано. Не става въпрос в това, в какво са убедени, а просто бяха по-въздържани относно реакциите. На практика убийството на Кашоги беше документирано без двусмислие, а никой не реагира по същия начин, като за Скрипал.

43

Пижо

преди 4 години

А Москва иска ли да си възстановява отношенията с Лондон?! Това е същото като с глупаците от Г-7. Продължават да обсъждат дали да върнат Русия във формат Г-8, независимо, че Путин не спира да повтаря, че Москва няма намерение да се връща в тази група, защото е безсмислена и неработеща говорилня.