80

Ковачки

преди 4 години

Хахаха... Никой не разбира какво правя.... Хахаха...

79

миткалото

преди 4 години

Как да не е знаел - било директива на ЕС ,ние сме изнася ли по -вече *** от колкото сме внасяли ,изказа се Борисов по тв.Това е вярно ,че изнасяме по-вече само,че скрап,руда,злато и др. а в същото време правим хранилище за ядрени отпадъци.В реакторите на Козлодуй се слагат и американски касети ,за да се разбере тяхната ефективност и могат ли да заместят руските.Хранилището е за тези американски касети.

78

фдб

преди 4 години

къде е гледал нашият министър - председател? не вярвам да не е знаел!! ако не е - зна4и много много е зле?

77

?

преди 4 години

Стана ли ви ясно защо е мръсен въздуха?Като ходим *** дишаме *** и дробчетата на децата са за ***.

76

Анонимен

преди 4 години

Народ който гори изхвърлено от друг народ не може да бъде унищожен....

75

Министер на ГЕРП

преди 4 години

Другаре - да променим името на нашата родина България- на -Боклукоизгария- така ще имаме стабилен икономически растеж и работа за всички-Все пак нашата клетва е -Ние работим за благото на народа! Молим журето с председател Киро Гела и неговата секретарка Васил Велев -да гласуват! Които е ЗА- да вдигне една пачка с италиански лирети!

74

Демократ

преди 4 години

Трябва да издигнем още боклуко-преработвателни заводи. Да развием цяла боклуджийска индустрия. Ще има работа за всички. Ще има работа и за много мигранти, така че да отворим няколко лагери за мигранти. Другаре, предлагам да съберем *** и мигрантите на Европа в обезлюдена, но демократична България!

73

Гост+

преди 4 години

Не трябва да се заблуждаваме: всеки прави това което може и за което го бива. Преди години развивахме електроника и машиностроене и бяхме добри в рамките на СИВ. С ГДР бяхме най-добрите в електрониката - чехите, например, идваха да се учат от нас. Днес, след демократичните промени, станахме боклуджиите на Европа. Просто сега за това ни бива. Все пак намерихме ниша - няма срамен труд - дори и Македония си харизва *** у нас. Очевидно пак сме първенци по нещо

72

Ф.С.В.

преди 4 години

В много близко бъдеще-България можеше да бъде Кувейт на Европа- защото питейната вода става все по малко на фона на милиардите население-Почти навсякъде по света питейната вода е отровена -Фракинг за газ сонди-химикали в почвата и отровни *** заровени- БГ беше една много богата държава на питейна вода- Не напразно Саудитска Принцеса наскоро се интересуваше за закупуването на минерални извори в БГ- Но НДСВ Царя продаде изворите за 30г на Кока Кола-А сега с италиански *** ще затрием всичко

71

хахахахахаааа....

преди 4 години

Най-важното е България в ЕС и НАТО....

70

Анонимен

преди 4 години

Забрана завинаги за сметта внасяна в България,оправи тръбите за водата,спри манипулацията на цените и ще гласуваме за ББ,иначе - НЕ!

69

Вихър “До Вихър”

преди 4 години

Явно си от Екоактивистите!!!Я кажи: По колко ви плащат за подскок???

68

Анонимен

преди 4 години

В Министерството на околната среда и водите (МОСВ) и в съответните регионални инспекции (РИОСВ) има специалисти по селищна екология, разрешителни режими и управвление на отпадъците!Те са знаели 100 % за *** от Италия!!

67

Анонимен

преди 4 години

Италианската и БГ-мафия работят в пълен синхрон!!

66

ай стига ве

преди 4 години

когато гръмна Чернобил и България беше засипана от радиоактивни отпадъци БКП мълча, 'човекът от народа' Тодор Живков и той мълча, а новините от Гласът на Америка за опасно радиоактивно облъчване ги наричаха 'вражеска пропаганда', а червената номенклатура се хранеше с доставени от Австралия и Нова Зеландия храни. Не мина много време и раковите заболявания в България се утроиха и вие мълчахте.Защо мълчахте тогава, когато България бе засипана от радиация, а сега за няколко тона еропейски ***?

65

Анонимен

преди 4 години

Добре чр италянските служби хванаха жял влак !Те нашите и кораб не могат да хванат на мафията щото са корумпирани !

64

Анонимен

преди 4 години

То трябва да е забранено да се вкарват отпадъци от други ЕС държави.То по тая логика нашите от реакторите да им ги пратим в Рим. .То малко радияция няма да им е излишна !

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 65Задаваш ПРАВИЛНИТЕ въпроси НО народа *** няма да те разбере....

62

Анонимен

преди 4 години

Когато един народ е *** то той си избира и прости управници.Следват катастрофи и бедствия.Всеизвестен ФАКТ е че българите са хипер-прости.Управниците през последните 10 години са пълно отражение на простия народ.

61

Анонимен

преди 4 години

538 фирми внасят смет в България от около 10 години,кои са служителите, собствениците,фирмите,държавите в които оперират тези фирми,отчет за вноса за 15г. назад?Искаме конкретна информация за отравянето на природата и обществото!Толкова нагли,хем ни тровят,хем искат пари за екологични такси,оскъпиха билетчетата в София,направиха платени зони за паркиране,за да ограбват хората,вдигнаха цени и данъци и др., с които санкционират хората за собствената си престъпност и увеличаване на трафика на МПС