77

Анонимен

преди 4 години

Кви връзкари, само лузърите си оплакват,че ставало с връзки, защото те са толкова зле,че по друг начин не могат да се уредят

76

Анонимен

преди 4 години

Синът ми учи 16 месеца за ай ти специалист в софтуни и телерик и сега взема 4000лв чисто и ми праща по 1000лв на месец, а аз си клатя краката, защото го изучих, а не го пратих в чужбина да плащам луди пари за университети и издръжка и луди наеми

75

Туроператор

преди 4 години

Исторически парк до Варна в златната мина на България! Лятото направих 30 000лв от туристи, а това лято очаквам да ударя 100 бона. Има огромно търсене за културен туризъм и ние сме като магнит за богатите туристи, защото няма ол инклузив и претоплени манджи, а входът е 40лв

74

Анонимен

преди 4 години

търсят се връзкари и чалгаджии какво друго да с търси в страната на връзкарите и чалгаджиите

73

IT селянин

преди 4 години

Чакай и аз да питам нещо, тея IT-та хляб, домати, краставички не ядат ли? Или кампютъри ядат. Може да имате мн. пари, ама пари не се ядат. Лятото един доктор ми вика, ко като съм доктор и имам пари, такива домати като твоите няма откъде да си купя!

72

До 87

преди 4 години

Един IT може да подобри ефективността, да улесни работата, добива и т.н. на един фермер, лекар и т.н. Вече няма сектор, в който да не се използват технологии. Дори за платките в трактора ти трябва IT.

71

Анонимен

преди 4 години

Един тракторист може да изхрани много хора,а един ИТ може само да ги накара да гладуват.Това е разликата.Какво ми ги хвалите.

70

котарак със чизми

преди 4 години

Аз пък си търся роби. Ше ставам робовладелец. Вече не зная какво да си правя парите - яхти, самолети, хеликоптери, летящи чинии, острови. Купих си два острова в Микронезия. Баcи скуката - само палми, жени , коктейли.

69

Анонимен

преди 4 години

IT-Специалистът създава софтуер който спомага за бързото печелене на пари.Дефакто той не създава никакъв продукт,ползата за обществото е ,,0''.Компанията за която работи му плаща да създава,след което компанията продава продукта на друга компания.Това не е икономика,нито икономически отрасъл.Това е някаква мижава притурка. -Какъв сте по професия господине? Аз съм ,,ИТ-Специалист''.Колко процента на пазара на труда работят това? Колко? И колко от тези така наречени специалисти са способни ?

68

Анонимен

преди 4 години

Сервитьори АйЧи и очители.

67

Анонимен

преди 4 години

Няма по-хубава държава от Германия! Их либе дик! Обичам Германия и тя е моята родина вече, а не тая балгариа готов съм да умра за Германия!

66

Анонимен

преди 4 години

Абе, не беше ли точно тая седмица, дето писахте, че най-много се търсили сервитьори?А сега друго казвате.

65

Будала

преди 4 години

На пазара на труда се търсят будали да бачкат без пари...., ама нема!

64

Анонимен

преди 4 години

Аз работя туропетатор за Исторически парк и това лято си докарах 30 000лв от туристи

63

Анонимен

преди 4 години

"И ИТ специалистите взимат средно 2800-2900 лв заплата. Нетна."Взимат те, дръжки. Пак приказката е, че един яде свинско, друг яде зеле, но средно статистически, те ядат свинско със зеле.

62

Анонимен

преди 4 години

Аз се отказах от българско гражданство и взех немско гражданство. Вече официално не съм българин, а германец. Смених си и името от Георги на Фридрих. Германия е моята татковина!

61

Анонимен

преди 4 години

За да се спрат веднъж завинаги споровете, ще ви кажа, че работя в банка като кредитен инспектор и виждам заплатите на всякакви хора с всякакви професии от цяла България. И ИТ специалистите взимат средно 2800-2900 лв заплата. Нетна.

60

от.Сидней.Австралия

преди 4 години

С ново порше тука си най обикновен квартален състезател който едва ли ще впечатли и тинейджерите. Не идвай с това порше в CBD-то за да не те е срам. Не си за CBD-то, и манталитета ти е на боган. Да не говорим за 4 годишния англйски дарак. И аз съм в Сидни а не мелбърн, така че не знам какво съм крил ако ти бил в второкласния Мелбърн. Питай някой там да ти обясни защо му викаме второкласен. И какво си можел 10 пъти повече освен да ръсиш глупости от панелната килия. Кажи ми кой си къде си сега?

59

Анонимен

преди 4 години

Много ми е мъчно за следното- опитвам се да отворя очите на хората, да се образоват, да погледнат напред, нагоре. Но- не... Този бил с връзки, онзи- бил крадец и какви ли не празни приказки. Държавата им пречела- нищо, че, като отидат в чужбина, живеят толкова мизерно, че им взимат децата. Идва Мохамед от Иран и прави малък бизнес сам. Един бежанец да тичате срещу него не можете да го стигнете. Защото той има ценности, а вие само мразите и всеки факт е на въпреки. Ами, променете се...

58

Анонимен 12345

преди 4 години

Нали щяха да идват хиляди, милиони и милиарди чужденци от Украйна, Молдова и Виетнам, за да са работещи бедни на наще робовладелци, които укриват и данъците си, като плащат едва няколко процента от приходите си.