71

Анонимен

преди 4 години

Предлагам булевард цариградско шосе да бъде кръстен на героя- булевард Полфрийман. Улици и гимназии трябва да носят имена на герои, какъвто герой е господин Полфрийман.

70

неизбежна отбрана

преди 4 години

По цял свят Полфрийман щеше не само да бъде оправдан, изобщо нямаше да се стигне до съд. Неизбежна отбрана-да защитиш нападнати от агитка, върлуваща из центъра. по света щяха медал за доблест да му дадат. Господин Полфриман е героят, който разказа играта на вилнеещи нападатели. Показа,че дори и сам срещу 16 можеш да защитиш нападнати по-слаби хора. Необяснимо е защо не са пратени на съд другите нападатели. Очевидно е,че престоят му в затвора е огромна съдебна грешка.

69

браво на героя!

преди 4 години

Господин Полфрийман е герой, който защити нападнати хора от шпицотряд от много нападатели. Откакто господин Полфрийман се намеси, София е спокойно място. Шпицотрядът не смее да има незакони и прояви, скрили са се в миша дупка. Лично аз, като видя господин Полфрийман из центъра на София в последния месец имам усещане за сигуност, спокойствие. Нито агитки, нито шпицотряди имат прояви-видят ли го, дори и да са групичка от много -бягат надалеч.

68

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе,роме,вашата беднотия,липса на средства за населението,поради ограбване на държавата се извършва от copockите организации,заинтересувай се колко държави са фалирали от Copoc и неговите организации,включително и Англия пострада и беше завлечена с маса пари,затова го забраниха там,както в Израел и много други държави,мисля,че дори и в щатите са го забранили!

67

Анонимен

преди 4 години

Тоя лъже като дърт швед.

66

до 43

преди 4 години

е то точно мутрите са като този, как може да правиш съпоставка ако бяха повечето като този нямаше да има мутри, ми то има и са именно мутрите...

65

Komentor

преди 4 години

страшен плазмодии е тоя

64

Анонимен

преди 4 години

Много е дразнещо да четеш пристрастни статии, тук няма обективност, тук няма търсене на истината, тук имаме мозъчна промивка, долнопробна пропаганда, всеки ден ще повтаряме една лъжа, ще пишем как някой е невинен, лош и т.н.

63

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз съм в западна Европа и мога да ти кажа,че този нямаше да е освободен с лобизъм,а щеше да си излежи присъдата докрай в затвора,защото тука не си поплюват с такива престъпници-убийци и подкупи,лобизми,натиск върху съдиите не минават пред съда!Щяха да осъдят и хората заплашвали съдиите,щяха да осъдят и хора като Кънев,който е получил подкуп,за да лобира и оказва натиск!Просто са намери слаба държава като България,където престъпниците да си развяват байряка,но Господ ще ги накаже ед

62

Анонимен

преди 4 години

Този човек неможе да се отърве от мрасотията в БГ ,уж го пуснаха ама НЕ.България не е Европа.КАК там свободен ама в територията ,няма мърдане.

61

Анонимен

преди 4 години

До АнгелТой самия Пол Ф. е комунист и мрази десните,виж му интервютата!

60

Анонимен

преди 4 години

Това гoвeдo - крайноляв убиец - има закрилата на либералните НПО-та. Затова в момента има свободата неубезпокоявано да бълва пропаганда в защита на престъпниците, изврaтeняците и "братята" от гетата.Най-жалкото е, че все още се намират ***, бранещи го по коментарите на новинарски сайтове и социални мрежи.

59

Анонимен

преди 4 години

Зажаднял е за затворничеста любов. Много му е харесала нещо. Хахахха

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60Кой психолог, Монов ли да питам? Я ти го попитай, какво е да величаеш Левски - убил за пари, а да съдиш Полфрийман - убил за да защити!

57

поправка

преди 4 години

........че ти си от тях,че ти се чувстваш съпричастен с престъпниците,а от това следва,че и самия ти си престъпник.

56

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа мен Полфрийман е достоен модел за подражание, давам го за пример на синовете си, как се защитава правдата. Антиподът му е бащата на заклания, доносникът от ДС--Тези номера и лъжливо оправдаване с ДС,отдавна не минават пред нас и знаем,че са една голяма лъжа,ти се опитваш да оправдаеш престъпниците,питай някой психолог какво означава това,това означава,че ти си от тях,че ти се чувстваш съпричастен с престъпниците,а от това следва,че и самия ти си птрестъпник.

55

Анонимен

преди 4 години

За мен Полфрийман е достоен модел за подражание, давам го за пример на синовете си, как се защитава правдата. Антиподът му е бащата на заклания, доносникът от ДС.

54

Анонимен

преди 4 години

Преди да убие в България,тоя е наръгал още двама човека,единия от които е загинал,но досието му е било чисто,защото е бил непълнолетен,когато е извършил това престъпление. В щатите имат едни школи за малолетни престъпници,където им скъсват зад-ни-ка от физически труд,психическо пречупване,смазват ги до дъно,след което ги изграждат наново,чак тогава ги пускат в обществото,а на този му се е разминало и сега втори път му се разминава убийство,този нагляр ще убие отново,защото не чувства вина за уби

53

Анонимен

преди 4 години

В нормална държава щеше да бъде оправдан за неизбежна отбрана. А в България реват, че са го пуснали предсрочно.

52

Анонимен

преди 4 години

До Няма такава държаваТо Пол Ф. ако беше в щатите,щеше да лежи доживот,особено след като това не му е първото намушкване и убийство на хора.