62

На Младен Владимиров

преди 4 години

да му се анулира дипломата ВЕДНАГА !Що за психолог е този, който не разбира, че става дума за изтърван и непоправим субект, който най-вероятно е и генетично обременен?

61

Анонимен

преди 4 години

До Доживотна присъда заАз предлагам да затворим този гении заедно със семейството му и Аксел за да го превъзпитават. Заради такива МИСЛИТЕЛИ като този, рецидивисти, луди и психопати са на улицата. И полицията въобще не си прави труда докато не стане убийство, защото знаят, че заловените от тях ще бъдат пуснати.

60

шопендар

преди 4 години

къде са сега *** от хелзинският,защо се крият и не реагират,докога ще ги търпим,те ли са над закона,или се месят само когато им отърва и когато могат да обвинят някой българин в расизъм за да отчитат дейност

59

Анонимен

преди 4 години

Тази т.н адвокатка е изп. директор на БХК и яростен лобист за инстанбулската конвенция...

58

Анонимен

преди 4 години

Искаме списък със снимки,имена,местожителство,месторабота на всички членове на НПО-та!Някой да ги изкара публично,защото те работят срещу държавата и реда в страната!Да се забрани и Copoc в страната ни и неговите организации,както е забранен в Англия и Израел!От там идва цялата анархия и зло!Дори и на малките деца промиват мозъците от "Сдружение Азбукари",но като маскировка и за заблуда са сложили българския химн,народни хора,но бягайте далеч от такива вредни,паразитни организации!

57

Додо

преди 4 години

Ама разбира се... НПО пропаганда, то не е виновно детето, обществото (разбирай лошите българи расисти) са виновни. И те така... капитализират от поредното нещастие.

56

Анонимен

преди 4 години

Кои ние? Ние господинчо не сме книжни плъхове като теб! До 18 годишни сме малтретирани от изостанали много по-големи ученици от тази общност. Завършихме средното. Завършихме висше. Работим и плащаме данъци и осигуровки. Нашите деца също работят, плащат данъци и осигуровки. Ние ли толерираме"културните особенности"на една общност? Като повдигнем въпроса и кажем истината веднага такива като теб ни слагат етикета"расисти".Отдавна пиша по форумите, че подопечните на БХК тормозят и свестните ц*****!

55

Анонимен

преди 4 години

Моля не обвинявайте обществото. Обществото не е виновно, че ромите имат традиция да се женят малки, да раждат всяка година и да не си гледат децата и да ги виждат като поредните "децки" надбавки. Обществото не е виновно, че те не създават стабилни семейства - първа връзка възможно най-рано, за да е девствена девойката пък после колко мъже ще сменя никой не може да преброи.И аз искам да се интегрират, но такива традиции и интеграция са несъвместими...

54

До 54

преди 4 години

Не защитавам никого, но същите тези хора живеят в България, имат български документи, паспорти и т.н. е част от кое общество са, според теб?Или...щом не ги виждаш всеки ден и не живееш в махалата..значи те не съществуват?

53

У-у-у-у

преди 4 години

Айде пак, обществото виновно, закона виновен, държавата виновна, институциите виновни...престъпникът - никога не е виновен...? м/у 5 и 12 г. за предумишлено убийство, това някаква шега ли е? По света ако утрепеш някой без да искаш (на пътя например) не ти мърдат 10-ка, за умишлено трябва да има мнооого смекчаващи обстоятелства, за да не е доживот. Абе какво се обяснявам, ако беше българин щеше да е 40+ ама нали

52

Sichtpunkt

преди 4 години

"Дай да те направим премиер.Разсъждаваш правилно !"Не е културно в друга тема, да се обсъжда нечия персона. А това какви са моите разсъждения, е въпрос на гледна точка. Имаш ли нещо да ми опонираш или чисто и просто си решил да разпишеш молива?

51

Анонимен

преди 4 години

За пръв път чувам, че ***.те са част от нашето общество. Тези хора живеят извън неговите норми - правни, морални, социални и т.н., да не говорим, че с тях имаме непреодолими културни различия. За да бъдат част от него, следва да приемат правилата му. Очевидно, това не се случва. Въпросът с приобщаването им е нерешим. Понеже, за нещастие, споделяме една и съща територия, не е зле да бъдат принудени да спазват законите на страната. Това е, което може да направим ние като общество.

50

Анонимен

преди 4 години

"Не само Аксел е виновен, всички сме виновни. Ние си убихме момичето, ние ще вкараме едно дете за 12 години в затвора"Защо се опитвате да ни вменявате вина. Не аз не съм виновен за убийството на това момиче, единственият виновник е извършителят, който вие наричате дете. Неговите връстници от неговия етнос имат по 2-3 деца, работят за да изхранват прехраната на семейството си.

49

Анонимен

преди 4 години

Такива като Аскел не могат да се поправят, това са хора с престъпно мислене, агресивни социопати! Такива хора трябва да бъдат изолирани от обществото до края на живота си. След 3-4 криминални престъпления, за мен трябва да следва доживотен затвор, защото този човек е доказал, че е социопат.

48

Доживотна присъда за

преди 4 години

психолога Младен Владимиров!Той е "мислителят", който счита, че е наивно да искаме да се променя Наказ. кодекс и препоръчва "да поправим Аксел"!!!Ей, народе! Убеди ли се на дело, на какви "учЕни" плащаме заплати?Утре този ще пледира за същото и пред други медии и ще си получи юдинските сребърници от някое НПО.А ние хем ще му осигуряваме заплатата, хем ще се чудим къде да денем децата си, когато след 10 г. Аксел пак ще е на свобода, ако не се промени Наказателният кодекс!Съд за Мл.Владимиров!

47

Анонимен

преди 4 години

Гърция имат една нацистка организация "Златна зора",те директно убиват такива престъпници,рецидивисти или хора които говорят или вършат нещо срещу държавата и гръцките граждани,разстрелват без приказки!Ще принудите хората и в България да създадат такава бандитска организация и директно да се убиват такива рецидивисти и из-ро-ди! Защото няма друг изход от тези престъпления в страната.

46

Анонимен

преди 4 години

Върнете си стария хубав кмет на свло галиче ,Ако говориш за Ценко Чоков, този Аксел е бил негов човек!

45

Два пъти се опитал

преди 4 години

да убива хора. Не успял. Хванали го, приложили всички предвидени в закона мерки, за да го променят.В резултат на всички тези усилия той за трети път посяга на човек и този път успява да отнеме живот.Значи, за трети път извършва еднотипно престъпление. В САЩ щеше да получи доживотна.Има време да променят закона още преди Аксел да получи присъда. Нали помните, че закона за топлинното счетоводство го приеха за ТРИ ДЕНА? Интересите на крадците от тази сфера по-важни ли са от човешки живот?

44

Анонимен

преди 4 години

Така е, виновни сме, че търпим *** като Владимиров, докато тези деграданти не бъдат линчувани, ще има беззаконие, безнаказаност, хаос и страх. Аз лично ако имах власт щях да вкарам Владимиров до живот в затвора, заради тези негови социопатски изказвания!

43

фаличе

преди 4 години

Върнете си стария хубав кмет на свло галиче , то се е видяло че бг журналятта са миризлив бокллук който се гори в тец софия разпръскваш фпч над село софия , аре бастта .........